Πώς η κυβέρνηση κρυφτοκλέβει τον μισθο σας; Η διαφορά φορολογίας στο Βελγιο και την Γαλλια...και θα ειστε παντα ο χαμενος.






Εχετε αναρωτηθεί γιατι πληρώνετε τόσους πολλους φόρους; Ο τροπος που τα κρατη κλεβουν ειναι πολύ απλός, αλλά ισως δεν εχετε ασχοληθει με το θεμα η δεν εχετε καταλαβει πως μας κλεβουν.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Στο Βέλγιο πηγε ο φόρος εισοδηματος στα 50 %.Το μέσο εισόδημα στο Βέλγιο είναι περίπου

? 37.000 ακαθάριστο ετησίως και πανω απ' αυτο το ποσο φορολογουν τον πολιτη με 50%. 50% μενει στις τσεπες σας και το υπολοιπο 50% το περνουν οι νταβατζιδες για να σας πεισουν οτι τους χρειαζεσται.

Το μισο των Βέλγων πληρώνει το υψηλότερο ποσοστό σε φόρους.... οταν ο καθε π.χ. Βελγος πολιτης ξεπερνα το μεσο αφορολογητο ποσο των:

37.730 ΕΥΡΩ στο Βελγιο το υψηλοτερο οριο φορολογειται με 50%

70.830 ΕΥΡΩ στην Γαλλια το υψηλοτερο οριο με φορολογια 41%

42.000 ΕΥΡΩ στην Ελλαδα το υψηλοτερο οριο με φορολογια 42%

Αλλά τι συμβαινει καθε χρονο λογο του πληθωρισμού; (δειτε την αυξηση τιμων, της βενζινης, του φαγητου, ρουχων, νοικι, ασφαλειες κτλ.)

Μέσω του πληθωρισμού, το ακαθάριστο εισόδημα του Βελγου αυξάνεται. Μέσα από το σύστημα της αυτόματης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής των μισθών, ο πραγματικός μισθός παραμενει ο «ίδιος», έτσι ώστε ο Βελγος να μην χάσει την αγοραστική του δύναμη.

Ετσι η Βελγικη κυβερνηση θέλει να κανει το Βελγο να πιστέψει οτι δεν βγαινει ποτε χαμενος.....και πρεπει να τους εχει εμπιστοσυνη.... να τους ξαναψηφισει. Όμως, ο φορολογικος συντελεστης παραμενει ο ιδιος!

Ετσι λοιπον το ποσό που φορολογειται συνεχως ανεβαινει. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο μισθός του καθε Βελγου, (Γερμανου, Γαλλου, Ελληνα κτλ.) όλο και περισσοτερο φορολογείται.

Αυτο ειναι βεβαια ενα απο τα κολπα, και υπαρχουν και πολλα αλλα.

Τι μπορειται να κανεται για να ξεφυγετε απο τα δοντια τους;

Προσπαθειστε να γινεται αυτονομοι, οργανωθειτε σε αυτονομες ομαδες, καλλιεργειστε τη γη, παραγεται τα δικα σας προιοντα. Ανταλαξτε τα με αλλες αυτονομες ομαδες.

Δημιουργηστε συνεταιρισμους και εργαστειτε συστηματικα με τις αλλες ομαδες.

Βγειτε απο την οικονομικη φυλακη που σας κρατουν.

Και μην πειτε οτι δεν γνωριζατε.... παντα ειστε υπεύθυνοι για τις επιλογές που κανετε!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

http://www.katohika.gr/2014/02/pos-i-kivernisi-krifoklevi-to-mistho-sou.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια