Σκοπιανοί: «Θα αλλάξουμε όνομα όταν η κόρη του Βενιζέλου γίνει Μις Κόσμος!»




Μία εξωφρενική και άκρως προσωπική επίθεση και μάλιστα στο παιδί του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε το κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης των Σκοπίων και ΓΓ Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γείτονος, Γιόβαν Αντόνοφσκι!

Η γελοιότητα των Σκοπιανών γίνεται ολοφάνερη πλέον, ακόμα και στους θερμούς υποστηρικτές τους, ειδικά αυτούς από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, για το μέγεθος, το ήθος και την στιβαρότητα των απόψεών τους, από παραδείγματα σαν αυτά, με πρωτοφανείς επιθέσεις στην ...κόρη(!!!) ενός άλλου Υπουργού Εξωτερικών!

Ήθος χαμαιτυπείου ίσου με το «κύρος» της κυβέρνησης της βαλκανικής ντίσνεϋλαντ που ηγούνται, ξεπερνώντας κάθε όριο, διπλωματίας αλλά ακόμα, ακόμα και ανδρισμού! Ό,τι και να μπορεί κάποιος να προσάψει στον Ευάγγελο Βενιζέλο, σε αυτό δεν έχει και δεν πρέπει να έχει κανέναν χώρο η σύζυγός του, η κόρη του και γενικότερα η οικογένειά του, όπως ισχύει για όλους, τουλάχιστον στον πολιτισμένο κόσμο! ...Δηλαδή όχι σε αυτόν που ανήκουν οι βαλκανικές καρικατούρες της κυβέρνησης Γκρούεφσκι!

Ενδεικτική λοιπόν αυτού του «αρνητικού» κλίματος που καλλιεργείται στα Σκόπια για την επικείμενη επίσκεψη του κ. Βενιζέλου στην ΠΓΔΜ, είναι ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα της Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της χώρας, Γιόβαν Αντόνοφσκι, στον λογαριασμό του στο facebook, στην οποία αναφέρει: «Μήνυμα για τον Βενιζέλο: Η Μακεδονία θα αλλάξει το όνομά της, όταν η κόρη σου γίνει Μις Κόσμος!». Παρατίθεται η φωτογραφία με το post του Γιόβαν Αντόνοφσκι στον λογαριασμό του στο facebook.


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια