“ΣΕΙΣΜΟΣ” ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ “ΤΡΕΛΑΝΕ” ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!






Βροχή σχολίων από Έλληνες που αποθεώνουν τις Ειδικές Δυνάμεις:
Αγαπητέ Στέφανε,
Σου γράφω σχετικά με το βίντεο που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες και αναπαράγεται από τα τουρκικά ΜΜΕ.Ο λόγος που με ώθησε να σου γράψω, ήταν αφενός να σε ευχαριστήσω για την στάση σου απέναντι σε αυτούς τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων , αφετέρου ώς ανήκων στην μεγάλη οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων, να σου πώ λίγα πράγματα σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν, ή θα ειπωθούν.
Οι μονάδες των Πεζοναυτών (τα τρία τάγματα και η διοίκηση της ταξιαρχίας) καθώς και εκείνες των Καταδρομέων, είναι και θεωρούνται Ειδικές Δυνάμεις. Η εκπαίδευση είναι πολύ δύσκολη, επίπονη και απαιτητική, για αυτό και μόνο ένα μικρό ποσοστό παραμένει στις μονάδες αυτές και απολύεται φορώντας τον τιμημένο πράσινο μπερέ.
Σαφώς και λέγονται πολλά συνθήματα, σχετικά με τους εχθρούς της πατρίδος μας. Διαχρονικά και ιστορικά αν ανατρέξει κανείς, θα δεί ότι και οι Αλβανοί, πολλώ δε οι Τούρκοι υπήρξαν αμείλικτοι εχθροί της Ελλάδος. Επίσης, αν ανατρέξει κανείς στο διαδίκτυο, θα βρεί κι άλλα βίντεο, σχετικά με συνθήματα των Ειδικών Δυνάμεων (και όχι μόνο αυτών, αλλά και του απλού πεζικού), που μιλούν για Τούρκους.
Ρώτησε όμως κανείς αυτά τα παιδιά, τι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε μια περίπτωση σύρραξης? Ρώτησε κανείς αυτά τα παληκάρια, πως νιώθουν όντας πάνω σε βραχονησίδες , με τα τουρκικά περιπολικά να τους σημαδεύουν με τις κάννες των πυροβόλων τους?
Το εν λόγω βίντεο, έχει γυριστεί σε άσκηση, η οποία είναι ιδιαίτερα επίπονη και δεν μπορεί να γίνει από τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Η άσκηση αυτή είναι η λεγόμενη “πορεία βολή”. Μιλάμε για πορεία των 50 χιλιομέτρων ( ίσως και λίγο περισσότερων, τα χιλιόμετρα ποικίλουν αναλόγως την μονάδα), σε ορεινό έδαφος, η οποία γίνεται σε αυστηρό πλαίσιο χρόνου και στο τέλος της, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να κάνουν βολή επιτυχημένη, όντας πλήρως εξουθενωμένοι!Ο δε φόρτος μάχης που φέρουν, είναι το λιγότερο 30 κιλά ( σακκίδιο bergen,εξάρτηση μάχης , τυφέκιο εφόδου), και ποικίλει ανάλογα με την ειδικότητα του καθενός.
Η εκφώνηση συνθημάτων τους βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του αναπνευστικού τους,στο να έχουν καλύτερες και βαθύτερες ανάσες, άρα να οξυγονώνεται ο οργανισμός περισσότερο και να αποφεύγεται όσο είναι δυνατόν ο μυικός κάματος , καθώς και να τους τονώσει το ηθικό και να ευρύνει το πνεύμα μονάδας και αδερφοποίησης μεταξύ τους.
Κλείνοντας θα πώ ότι ο κύριος Σαράκης με κάλυψε πλήρως, και θα πω προς κάθε λογής επικριτές των παιδιών αυτών να πάρουν μακριά τα ξερά τους από τον στρατό, από τα στρατευμένα παιδιά και τους εκπαιδευτές τους, τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων!!
Να σε έχει ο Θεός καλά, συνέχισε το έργο σου όπως εσύ νομίζεις καλύτερα για το καλό της πολύπαθης Πατρίδος μας!
Με εκτίμηση
Ν.Κ
“μια ημέρα καταδρομέας , για πάντα καταδρομέας”
Διαβάστε επίσης την αποκλειστική είδηση του makeleio.gr “ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ & ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ” και δείτε το βίντεοΕΔΩ

Πηγή ➤ makeleio.
http://elas-lyste.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8563.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια