Στην χώρα του "λεφτά υπάρχουν" δείτε πόσα πληρώνει ο Ελληνικός λαός για την ανάληψη της ευρωπαικής προεδρίας από την χώρα μας.





Στην χώρα του "λεφτά υπάρχουν" δείτε πόσα πληρώνει ο Ελληνικός λαός για την ανάληψη της ευρωπαικής προεδρίας από την χώρα μας. 30.000.000 ευρώ ο κύριος βενιζέλος θα τα κάνει γραβάτες και AUDI A8




Πάνος Λελιάτσος

πηγη



Το διαβάσαμε από το: Στην χώρα του "λεφτά υπάρχουν" δείτε πόσα πληρώνει ο Ελληνικός λαός για την ανάληψη της ευρωπαικής προεδρίας από την χώρα μας. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/12/blog-post_9967.html#ixzz2nzqGtMKt

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΛΑΣΠΗ …
    Κοινό στοιχείο η λάσπη, κοινός τόπος η ΧΑΒΟΥΖΑ. Απώτερος στόχος η ιδιοτέλεια και η κατάληψη της εξουσίας.
    Τρία χρόνια, αφανείς εταίροι και συναγωνιστές ο Αντώνης ο Αλέξης ο Πάνος και τα ..πανάκια ‘’πυρπόλησαν’’ την Ελλάδα έχοντας την συμπαράταξη των μαυροφόρων δολοφόνων της νύχτας.
    Τρία χρόνια, ζύμωσαν και ζυμώθηκαν στη Λάσπη της μαύρης προπαγάνδας και άφησαν την σφραγίδα τους σε όλα σχεδόν τα οικονομικά μεγέθη της πατρίδας μας. Μικροί, μεσαίοι, οικογένειες αδύναμες, συνταξιούχοι υπέστησαν τη φθορά της διαφθοράς και της διαπλοκής.
    Έτσι φτάσαμε στο τέλος της κόκκινης γραμμής, που με αίμα και θυσίες το 2010 είχαμε καταφέρει να απομακρυνθούμε. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να ρίξουμε τον Πρωθυπουργό του 43% για να αναλάβει ο εφιάλτης συνεχιστής του 1992 με το σημερινό 18%.
    Φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε οι λασπολόγοι της ντροπής και της αθλιότητας, να ‘’καθίσουν στο σκαμνί’’ τον Πρωθυπουργό που μας έσωσε και δεν χρεοκοπήσαμε.
    Φθάσαμε στο σημείο να θέλουν τη κεφαλή Παπακωνσταντίνου, ‘’επί πίνακι ‘’.
    Λασπολόγησαν και λασπολογούν ασύστολα, οι παράνομοι επιβήτορες της εξουσίας, αφού ‘΄κατάφεραν ’’ να πετύχουν το σκοπό τους.
    Από τη μία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
    ακολουθώντας την πάγια τακτική του αριστερού λαϊκισμού που τους καθιέρωσε ως κόμμα διαμαρτυρίας, επιδίδεται σε μία άνευ προηγουμένου επικίνδυνη ρητορική καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Ταυτόχρονα, κλείνει το μάτι σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ενέργεια προκαλεί θόρυβο και φαντάζει στα μάτια του λαού ως αντιστασιακή – πατριωτική πράξη.
    Από τη άλλη ο Πάνος του Τέρενς, ενισχυόμενος από την βουλευτική και οικονομική ασυλία, υποστηριζόμενος από άγνωστα ακροδεξιά διεθνή κέντρα και ντόπια κέντρα συνταξιούχων παραδικαστικών κύκλων, πιστεύει πώς θα γίνει πολιτικός. Να γίνει ‘’κάποιος’’ επιθυμεί, ξεχνώντας ότι τα λόγια και τα έργα του αποτελούν τον προσωπικό του ‘’οδοφράκτη ’’ για τους μετανάστες της πολιτικής και της αθλιότητας.
    Τέλος για τον Αντώνη, πιστεύουμε ότι και να γράψουμε, θα είναι λίγο. Ο άνθρωπος αυτός απέδειξε ότι είναι ΑΥΤΟΣ που λέγανε το 1992.
    Ένα παραπολιτικό παραμόρφωμα, ξενόφερτο, ξενόδουλο και εθνικά επικίνδυνο.
    Ένας αδίστακτος εφιάλτης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή