Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!





Αφιερωμένο εξαιρετικά στους πληρωμένλους σχολιαστές της ΣΙΩΝ... Τους έχουμε πάρει χαμπάρι...!
Πόπη Σουφλή

Το σημερινό άρθρο είναι ένα υπόμνημα/ ενημέρωση για ΟΛΟΥΣ τους διαχειριστές Ελληνόφωνων και Ελληνικών ιστοσελίδων. Για όσους το κρίνουν ενδιαφέρον και θέλουν να ενημερώσουν τους επισκέπτες των ιστοσελίδων να μη διστάσουν, για όσους δεν θα το αναρτήσουν, ας το έχουν τουλάχιστον σαν μπούσουλα, για να κατανοούν καλύτερα, το Πως λειτουργεί η Ισραηλινή /Εβραίικια προπαγάνδα στα ιστολόγια και στο ίντερνετ γενικότερα.

Από τον Jonathan Cook.

Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή «στείλε τους πίσω απάντηση» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ.

Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στα κομπιούτερ και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.

«Το Ιντερνετ με όλα όσα προσφέρει είναι ένα 'θέατρο' στην ισραηλο-παλαιστινιακή σύγκρουση, και πρέπει να δραστηριοποιούμεθα σε αυτό το θέατρο, αλλιώς θα χάσουμε», δήλωσε ο Ilan Shturman, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το έργο (στρατολόγησης).
Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους....

Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.

Η ομάδα θα εμπίπτει στην αρμοδιότητα ενός μεγάλου τμήματος (του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ), που ήδη ασχολείται με την διάδοση προπαγάνδας (εβραίικος όρος "hasbara"), και επίσημα θα μεταφράζεται ως "δημόσια εξήγηση", αλλά στην ουσία είναι Ισραηλινή προπαγάνδα. Αυτό (το πρόγραμμα) δεν περιλαμβάνει μόνο τις κυβερνητικές ενέργειες δημοσίων σχέσεων, αλλά και πιο μυστικές σχέσεις με το υπουργείο εξωτερικών, που θα χειρίζεται ένα σύνολο ιδιωτικών οργανισμών με πρωτοβουλίες που προωθούν την καλή εικόνα του Ισραήλ στον Διεθνή Τύπο, την Τηλεόραση και στο Ιντερνετ.



Σε μια συνέντευξη αυτό το μήνα με την Calcalist, μια ισραηλινή εφημερίδα των επιχειρήσεων, ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
http://www.katohika.gr/2013/08/xristes-tou-diadiktiou-pou-plironontai-gia-na-diadidoun-tin-israilini-propaganda.html