Πούτιν σε OYKPANONATO: Ιδού οι όροι μου για να τερματιστεί αμέσως ο πόλεμος, vid - «Το επόμενο κιόλας λεπτό».




Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, που όπως διαβάσατε προηγουμένως αναφέρθηκε σε ένα νέο σύστημα ασφαλείας στην Ευρασία, έθεσε μεταξύ άλλων τους όρους του για να τερματιστεί ο αιματηρότερος πόλεμος από τον Β’Π.Π. στην Ευρώπη!



Και αυτή τη φορά ήταν κάθετος, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά (όχι τυχαία!!) τους όρους.

Η Ρωσία είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία ανά πάσα στιγμή, αλλά υπό μία μόνο συνθήκη, δήλωσε ο Πούτιν.

Και συνέχισε:


«Η Ρωσία παρουσιάζει σήμερα μια ακόμη συγκεκριμένη ειρηνευτική πρόταση για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Ωστόσο, εάν η Δύση και το Κίεβο απορρίψουν αυτήν την προσφορά όπως είχαν πριν, η ευθύνη για τη συνεχιζόμενη αιματοχυσία θα βαρύνει αυτούς.



Αλλά για να συμβεί αυτό, οι ουκρανικές δυνάμεις πρέπει να αποσυρθούν από ολόκληρη την επικράτεια των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, καθώς και από τις περιοχές Ζαπορόζιε και Χερσώνα.

Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμη και αύριο. Μόλις το Κίεβο δηλώσει ότι είναι έτοιμο για μια τέτοια απόφαση και αρχίσει μια πραγματική απόσυρση των στρατευμάτων από αυτές τις περιοχές, καθώς επίσης και να γνωστοποιήσει επίσημα την εγκατάλειψη των σχεδίων ένταξης στο ΝΑΤΟ, η δική μας πλευρά θα ακολουθήσει αμέσως, κυριολεκτικά στο ίδιο λεπτό, την εντολή για παύση πυρός και έναρξη διαπραγματεύσεων.

Επαναλαμβάνω, θα το κάνουμε αυτό αμέσως. Οι όροι μας είναι πολύ απλοί. Αν η Δύση και το Κίεβο αρνηθούν, θα καταστεί δική τους ευθύνη για την αιματοχυσία».

«Επιπλέον», συνέχισε ο «Τσαρ Βλαντ», «η Ρωσία απαιτεί από την Ουκρανία να υιοθετήσει ένα ουδέτερο, αδέσμευτο και μη πυρηνικό καθεστώς για μια ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης».

https://www.oparlapipas.gr/2024/06/oykpanonato-vid.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια