«H Kυβέρνηση μας παίρνει τα πράγματα»! Φωνή αφύπνισης, κανείς δεν θα έχει δική του περιουσία, vid - Δείτε





«Αν εσύ κι εγώ δεν μπορούμε να κλέψουμε από τον γείτονά μας, και δεν μπορούμε να πάρουμε το αυτοκίνητό του και δεν μπορούμε να βλάψουμε τους ανθρώπους, γιατί αφήνουμε την κυβέρνηση να το κάνει;».



Αυτό είπε ο Αμερικανός γερουσιαστής, Ρον Πάουλ, σε σχέση με την από-ανάπτυξη και την φτώχεια που δείχνει, όπως εκτιμούν πλέον επίσημα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, να εξαπλώνεται σε όλη την Δύση και θέλει τους ανθρώπους να μην έχουν δική τους ιδιοκτησία και να τα «δανείζονται» όλα από το κράτος, το οποίο θα τους τα πάρει όλα εκ μέρους μία παγκόσμιας εξουσίας!









«Η κυβέρνηση παίρνει πράγματα από εμάς όλη την ώρα. Και το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής αρπαγής προέρχεται από τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, είναι μεσαία τάξη, είναι φτωχοί και υφίστανται τις συνέπειες του πληθωρισμού», συμπλήρωσε!

Θυμηθείτε τι είχε προτείνει η Δανή βουλευτής και συνομιλήτρια του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, ‘Young Global Leader’, Ida Auken. Ένα μέλλον χωρίς ιδιοκτησία, όπου τα προϊόντα, τα εργαλεία και οι συσκευές ενοικιάζονται και μοιράζονται – σε αυτό που είναι γνωστό ως “κυκλική οικονομία”.

“Γιατί θέλετε να έχετε ένα κινητό τηλέφωνο, εάν μπορείτε απλώς να το νοικιάσετε; Γιατί να μην νοικιάσετε το ψυγείο, το πλυντήριο ρούχων ή το πλυντήριο πιάτων σας; Γιατί θέλετε να το κατέχετε;”

Όσα γράφει και λέει ο Λιακόπουλος τόσα χρόνια πως έρχονται!

Όπως σημειώνει στο παρακάτω βίντεο χαρακτηριστικά:

«Το κινητό σας, -για ποιο λόγο θέλετε να είστε κάτοχος του κινητού σας τηλεφώνου;

Πόσοι από εσάς έχετε κινητά τηλέφωνα; Πόσοι γνωρίζουν εάν τα κατέχει η εταιρεία; Στην πραγματικότητα δεν είναι πολλοί!

Θέλετε την λειτουργία, θέλετε την υπηρεσία, -σωστά; Γιατί θέλετε να έχετε ένα κινητό τηλέφωνο, εάν μπορείτε απλώς να το νοικιάσετε. Εάν το νοικιάσετε, -γιατί  να μην μπορείτε να νοικιάσετε το ψυγείο ή, το πλυντήριό σας ή το πλυντήριο πιάτων σας. Γιατί θέλετε να το έχετε ιδιόκτητο;».

Απλά δείτε:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
https://www.oparlapipas.gr/2024/04/h-k-vid.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια