EXETE ακούσει για τους 2 γιγαντιαίους σταυρούς που στέκονται στις διασταυρώσεις των εκλείψεων;




Κάτι πραγματικά εξαιρετικό πρόκειται να συμβεί καθώς η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2024 θα περάσει πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και σχεδόν κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό. Όσοι παρακολουθούν τακτικά τη δουλειά μου έχουν ήδη ακούσει πολλά από αυτά που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας σε αυτό το άρθρο, και τους ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Αλλά αισθάνομαι υποχρεωμένος να γράψω γι’ αυτό ξανά, επειδή οι πληροφορίες που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας είναι απίστευτα εκρηκτικές και τόσο λίγοι άνθρωποι τις γνωρίζουν. Η ελπίδα μου είναι ότι αν κάνω αρκετό θόρυβο για όλα αυτά, θα εμπνεύσει και άλλους να κάνουν βίντεο και να γράψουν άρθρα για αυτούς τους γιγαντιαίους σταυρούς.



Ένας σταυρός ύψους 111 ποδιών στέκεται εκεί όπου η πορεία της Μεγάλης Αμερικανικής Έκλειψης του 2024 θα διασταυρωθεί με τη διαδρομή της Μεγάλης Αμερικανικής Έκλειψης του 2017 στις 8 Απριλίου.

Και ένας σταυρός ύψους 77 ποδιών και 7 ιντσών στέκεται εκεί όπου η πορεία της Μεγάλης Αμερικανικής Έκλειψης του 2024 θα διασταυρωθεί με τη διαδρομή της ηλιακής έκλειψης του 2023 “δακτύλιος της φωτιάς” στις 8 Απριλίου.

Είναι απλή σύμπτωση ότι 2 γιγάντιοι σταυροί στέκονται στις διασταυρώσεις αυτών των εκλείψεων;

Δεν το νομίζω.

Πιστεύω ότι μόνο ο Θεός θα μπορούσε να το έχει ενορχηστρώσει αυτό.

Στις 8 Απριλίου, μια περιοχή στο νότιο Ιλινόις, γνωστή ως “Μικρή Αίγυπτος”, η οποία βυθίστηκε στο σκοτάδι από τη Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2017, θα βυθιστεί επίσης στο σκοτάδι από τη Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2024.

Η συγκεκριμένη περιοχή του νότιου Ιλινόις ήταν γνωστή ως “Μικρή Αίγυπτος” από τις πρώτες μέρες της χώρας μας…

Το 1799, ο βαπτιστής ιερέας John Badgley ονόμασε τα εύφορα υψίπεδα και τους πυθμένες κοντά στο Edwardsville “Γη της Γκοσέν”. Το πρώιμο Edwardsville ήταν γνωστό ως Goshen. Αυτή ήταν μια βιβλική αναφορά στην Αρχαία Αίγυπτο. Γεωγραφικά χαρακτηριστικά, όπως ο Μισισιπής και οι πλημμυρικές πεδιάδες του, έμοιαζαν με την εύφορη κοιλάδα του Νείλου. Οι ινδιάνικοι τύμβοι της περιοχής ήταν μεγάλοι εκείνη την εποχή και έμοιαζαν με τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Το παρατσούκλι κόλλησε και ενισχύθηκε από άλλα γεγονότα.

Στη δεκαετία του 1830, οι κακές σοδειές στα βόρεια της πολιτείας οδήγησαν τους ανθρώπους στο νότιο Ιλινόις για να αγοράσουν σιτηρά[16]. άλλοι λένε ότι αυτό συνέβαινε επειδή η γη των μεγάλων κοιλάδων των ποταμών Μισισιπή και Οχάιο ήταν σαν το Δέλτα του Νείλου της Αιγύπτου. Σύμφωνα με τον Χαμπς,[παραπομπή που απαιτείται] το παρατσούκλι χρονολογείται από το 1818, όταν αγοράστηκε μια τεράστια έκταση γης στη συμβολή των ποταμών και οι κατασκευαστές της την ονόμασαν Κάιρο /ˈkɛəroʊ/. Σήμερα, η πόλη Κάιρο εξακολουθεί να βρίσκεται στη χερσόνησο όπου ο ποταμός Οχάιο ενώνεται με τον Μισισιπή.

Άλλοι οικισμοί στην περιοχή έλαβαν επίσης ονόματα με αιγυπτιακή, ελληνική ή μεσανατολική προέλευση: Οι αθλητικές ομάδες του Πανεπιστημίου Southern Illinois Salukis και πόλεις όπως η Μητρόπολη, η Θήβα, η Dongola, η Παλαιστίνη, ο Λίβανος, η Νέα Αθήνα, η Σπάρτη και το Καρνάκ δείχνουν την επιρροή του κλασικού πολιτισμού.

Στην καρδιά της “Μικρής Αιγύπτου”, υπάρχει ένας γιγαντιαίος λευκός σταυρός.

Είναι γνωστός ως “ο φαλακρός σταυρός της ειρήνης” και έχει ύψος 111 πόδια…

Ο Σταυρός Bald Knob Cross, επίσημα γνωστός ως ο Σταυρός της Ειρήνης Bald Knob Cross of Peace, είναι ένας μεγάλος λευκός σταυρός που βρίσκεται στο Άλτο Πας, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες[1]. η κατασκευή έχει ύψος 34 μέτρα (111 πόδια). Η βάση του σταυρού βρίσκεται 1.034 πόδια πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και έχει θέα στον Εθνικό Δρυμό Shawnee. Αρχικά ολοκληρώθηκε το 1963, ο ίδιος ο σταυρός έχει ύψος 111 πόδια, είναι 22 πόδια τετράγωνο στη βάση, 16 πόδια τετράγωνο στην κορυφή και οι βραχίονές του εκτείνονται 63 πόδια οριζόντια. Τα εξωτερικά λευκά πάνελ που καλύπτουν τον σταυρό είναι αρχιτεκτονικά επίπεδα μονωμένα μεταλλικά πάνελ 4 ιντσών, ενώ το τμήμα της βάσης καλύπτεται από γρανίτη πάχους περίπου 4 ιντσών. Η δομή βρίσκεται σε θεμέλιο 730 τόνων οπλισμένου σκυροδέματος που κατεβαίνει 20 πόδια μέχρι το βράχο. Το χαλύβδινο πλαίσιο ζυγίζει περίπου 170 τόνους. Κάθε μία από τις τέσσερις πλευρές του σταυρού έχει μια λέξη χαραγμένη στον γρανίτη: Ειρήνη, Ελπίδα, Πίστη, Φιλανθρωπία[2].

Καθώς η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2024 ολοκληρώνει τον γιγαντιαίο “σταυρό” πάνω από την Αμερική που ξεκίνησε η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2017, ένας γιγαντιαίος σταυρός ύψους 111 ποδιών θα στέκεται στο σημείο τομής των δύο αυτών εκλείψεων.

Αν δεν σας εκπλήσσει αυτό, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω.

Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας, διότι υπάρχουν και άλλα.

Καθώς η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2024 ολοκληρώνει τον γιγαντιαίο “σταυρό” πάνω από την Αμερική που ξεκίνησε η ηλιακή έκλειψη “δακτύλιος της φωτιάς” του 2023, ένας γιγαντιαίος σταυρός ύψους 77 μέτρων και 7 ιντσών θα στέκεται στη διασταύρωση αυτών των δύο εκλείψεων.

Είναι γνωστός ως “Ο άδειος σταυρός” και βρίσκεται στον Κήπο προσευχής γλυπτών του επερχόμενου βασιλιά στο Κέρβιλ του Τέξας…

Το γλυπτό του 77′ 7″ κούφιου σταυρού σε αυτό το σημείο το έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι που ταξιδεύουν στον αυτοκινητόδρομο 10, που συνδέει την Καλιφόρνια με τη Φλόριντα. Αμέτρητοι άλλοι έχουν μάθει για αυτόν τον μοναδικό κήπο πνευματικής τέχνης μέσω διαφόρων μέσων ενημέρωσης. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι διαδρομές της δακτυλιοειδούς ηλιακής έκλειψης της 14ης Οκτωβρίου 2023 και της ολικής ηλιακής έκλειψης της 8ης Απριλίου 2024 συγκλίνουν σκόπιμα. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η σύγκλιση, που σχηματίζει έναν κολοσσιαίο σταυρό στον ουρανό ακριβώς πάνω από τον “Άδειο Σταυρό”, δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά ένα θεϊκό σημάδι – ένα μήνυμα από τον ίδιο τον Δημιουργό.

Δεν μπορείτε κυριολεκτικά να μην προσέξετε αυτόν τον σταυρό όταν ταξιδεύετε στον αυτοκινητόδρομο Interstate 10, διότι είναι απολύτως τεράστιος.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον “Κενό Σταυρό”, παραθέτουμε μερικές πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του Κήπου Προσευχής Γλυπτών του Ερχόμενου Βασιλιά…

Το “The Empty Cross”™ είναι ένα επταώροφο γλυπτό από χάλυβα Cor-ten του καλλιτέχνη/ευαγγελιστή Max Greiner, Jr. Αυτό το εκπληκτικό υπογεγραμμένο και αριθμημένο γλυπτό Cor-ten σε έκδοση δωρήθηκε στο COMING KING FOUNDATION από τον Max και τη Sherry Greiner, καθώς και από τον Monte και την Beverly Paddleford, ιδιοκτήτες του Eagle Bronze Foundry στο Lander, WY. Αυτό το μοναδικό σύγχρονο γλυπτό εγκαταστάθηκε στην κορυφή ενός λόφου 1930′ πάνω από τον IH-10 στις 27 Ιουλίου 2010.

Ο “Άδειος Σταυρός”™ πιστεύεται ότι είναι το πιο συμβολικό γλυπτό σταυρού στον κόσμο λόγω του βιβλικού συμβολισμού του. Ο ογκώδης ανοιχτός κοίλος σταυρός συμβολίζει την Ανάσταση, την Πόρτα, τη Στενή Πύλη, τον Ισχυρό Πύργο, το Ισχυρό Φρούριο και το Φως του Κόσμου, που είναι ο Ιησούς Χριστός. Ο Θεός βλέπει την ανθρωπότητα μέσω του σταυρού, ενώ η ανθρωπότητα μπορεί να δει τον αληθινό Θεό μόνο κοιτάζοντας τον σταυρό.

Και καθώς συμβαίνουν όλα αυτά, ο ήλιος, η σελήνη και οι άλλοι επτά πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα είναι παρατεταγμένοι στον ουρανό.

Μοιράστηκα χθες το παρακάτω γραφικό που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Reddit, αλλά θα το μοιραστώ άλλη μια φορά για να δείτε ακριβώς για τι μιλάω…

Αυτό είναι αρκετά εκπληκτικό.

Και για να τελειώσουν όλα, καθώς η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2024 θα περνάει πάνω από την Αμερική, ο ήλιος θα έχει ήδη δύσει στην Ιερουσαλήμ και θα έχει αρχίσει η πρώτη μέρα του πρώτου μήνα στο εβραϊκό ημερολόγιο.

Μπορείτε να πιστέψετε ότι υπάρχουν πραγματικά κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που πιστεύουν ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει καμία απολύτως σημασία;

Οι ουρανοί κυριολεκτικά μας φωνάζουν να δώσουμε προσοχή.

Τελικά, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2024 έχει σκοπό να μας δείξει τον Ιησού και τον σταυρό, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού φαίνεται να χάνει εντελώς αυτό το σημείο.




https://themostimportantnews.com/

https://www.oparlapipas.gr/2024/04/exete-2.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια