ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ KAPKINO ΕΔΩ ΚΑΙ 42 ΧΡΟΝΙΑ»




Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος



φέρεται να διαγνώστηκε με καρκίνο αυτή την εβδομάδα, αξίζει να ξαναδούμε την ιστορία ενός γιατρού ονόματι Stanislaw Burzynski.






Η Big Pharma και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να κρατήσουν το όνομά του και την ιατρική του έρευνα μακριά από την κοινή θέα για δεκαετίες. Η ιστορία του Burzynski είναι μόνο μία από τις πολλές. Είναι θαύμα όμως το ότι ο Δρ Burzynski, και η κλινική του, κατάφερε να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις επί δεκαετίες, δεν χρειάστηκε να φύγει από τις ΗΠΑ για να επιβιώσει, & ο Δρ Burzynski δεν υπέστη κάποιο μυστηριώδες ατύχημα (ή αυτοκτόνησε).

Σε συνέντευξή του το 2021, ο Δρ Μπουρζίνσκι λέει ότι πιστεύει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον η παρέμβαση θα μπορεί να γίνει μέσω μιας συγκεκριμένης συχνότητας αντί για ένεση (κάτι σαν την τεχνολογία Νίκολα Τέσλα θα μπορούσαμε να πούμε).

Στην πραγματικότητα, αφού έμαθα γι ‘αυτόν και παρακολουθώ το ντοκιμαντέρ που πρόκειται να σας δείξω, νομίζω ότι αυτό το άτομο το συνοψίζει τέλεια:

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά κακοί. Δεν μπορεί να τον άφηναν να θεραπεύσει τον καρκίνο, γιατί αυτό θα αφαιρούσε όλα τα κέρδη! Ορίστε λοιπόν η σύντομη ιστορία… είχαν τη θεραπεία για 42 χρόνια:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

https://clikygeia.blogspot.com/2024/02/kapkino-42.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια