Γνωρίζουμε όλοι ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, γι ‘αυτό θα ήταν φυσικό να διαμαρτυρηθείτε για μια θεραπεία του καρκίνου που βασίζεται στο συνδυασμό μαγειρικής σόδας με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου.
Αλλά περιμένετε, πριν να απορρίψετε πλήρως την ιδέα: η ζάχαρη ενεργεί διαφορετικά σε αυτή την περίπτωση.
Η σόδα θα εξουδετερώσει εντελώς τα καρκινικά κύτταρα, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη ζάχαρη για την περαιτέρω ανάπτυξή τους
. Επιπλέον, το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου αντίκειται στα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.
Χάρη στο σιρόπι σφενδάμου ή μέλι, η μαγειρική σόδα θα είναι σε θέση να εισέλθει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα.
Συνταγή:
Συστατικά:
Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
Μαγειρική σόδα
Μέθοδος παρασκευής:
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
0 Σχόλια