Μια συνήθεια στο φαγητό που μειώνει τον κίνδυνο για καρδιοπάθεια!






Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης αποκαλύπτουν
ότι δύο πολύ γνωστά και αγαπημένα «συστατικά» της μεσογειακής διατροφής
μας προσφέρουν αποδεδειγμένη προστασία από τις καρδιαγγειακές νόσους.


Φυσικά, δεν πρόκειται για την πρώτη έρευνα που επιβεβαιώνει τα οφέλη για την υγείας μας της μεσογειακής διατροφής.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, δεν θα πρέπει στο μέλλον να έχετε τύψεις που συνηθίζετε να βουτάτε το ψωμί στο λάδι.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι επιστήμονες πρόσθεσαν περίπου 4
κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο στην καθημερινή διατροφή υγιών ενηλίκων,
ποσότητα όμοια με αυτήν που χρησιμοποιούμε σε μια σαλάτα ή με αυτήν που
«μαζεύουμε» με το ψωμί μας κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα,
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια