Πρώτα σημάδια πιθανής επερχόμενης μαζικής φτώχειας και χάους στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)





Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα, ειδάλλως…


Η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου φέρνει αντιμέτωπους τους επιχειρηματίες με κλοπές ενός μπουκαλιού ελαιόλαδου ποσότητας 1 λίτρου και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν το εμπόρευμά τους.

Ειδικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι οι τιμές δεν θα σταματήσουν να ανεβαίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα, με το παρατηρητήριο τιμών ελαιόλαδου να δείχνει σε σχεδιάγραμμα πως στην Ελλάδα μέσα σε ένα δεκαήμερο και συγκεκριμένα από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και 11 Σεπτεμβρίου, το λάδι ακρίβυνε στο ράφι κατά 8,7% σύμφωνα με τον μέσο όρο.

Η τρελή αύξηση στην τιμή του λαδιού, έφερε κάτι το οποίο δεν είχαμε ξαναδεί στα ελληνικά supermarket, έφερε τα αντικλεπτικά λαδιού. Τα ίδια αντικλεπτικά που αρχικά προστάτευαν τα premium αλκοολούχα ποτά από το shoplifting, τώρα εμφανίστηκαν στα ράφια, για να προστατεύσουν το πανάκριβο πλέον ελαιόλαδο.

Καταναλωτές τρέχουν να προλάβουν τυχόν αποθέματα από την περσινή παρτίδα ελαιόλαδου, για να γλιτώσουν την μεγάλη ανατίμηση.



Ελαιοπαραγωγοί κοιτάνε με απόγνωση τα σχεδόν γυμνά ελαιόδεντρα από καρπούς. Με τη νέα συγκομιδή εκτιμούν ότι μέσα στο 2024 μπορεί το κιλό να πλησιάσει και τα 20€.

Το ίδιο συμβαίνει με βενζίνη και πετρέλαιο!!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως αποτυπώνεται η τωρινή πραγματικότητα!!! Τα πρώτα σημάδια μαζικής φτώχειας και χάους κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα!!!

Πάνω από 13 ευρώ η τιμή του ελαιολάδου στο ράφι και αναμένετε περαιτέρω αύξηση!!!
Δείτε από το 5.29:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια