«Ψεκασμός» Στην Ατμόσφαιρα!!! Ο Bill Gates «Χαμηλώνει» Το Φως Του Ήλιου – Για Ποιούς;;;







Εξωπραγματικό πρόγραμμα χρηματοδοτεί μετά τα εμβόλια ο διεθνιστής...


Μετά εμβόλια και την γεωργία, ο μεγιστάνας και ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, χρηματοδοτεί ένα επιστημονικό πρόγραμμα, το οποίο ακούγεται εξωπραγματικό.

Θέλει να αναπτύξει μία τεχνολογία που θα χαμηλώνει την ένταση του ηλιακού φωτός, με σκοπό, όπως ισχυρίζεται να επιφέρει ένα δροσιστικό αποτέλεσμα στον πλανήτη μας, με αφορμή την «υπερθέρμανση», παρότι βέβαια χιόνισε μέχρι και στην έρημο Σαχάρα.


Η έρευνα φέρει το όνομα «Stratospheric Controlled Disturbance Experiment» , ή SCoPEx εν συντομία και διεξάγεται από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και στόχο έχει να «χαμηλώσει τα φώτα».

Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, η λύση που μελετάται είναι ο ψεκασμός τόνων ανθρακικού ασβεστίου (CaCO3) στην ατμόσφαιρα.

Όπως έχει ανακοινωθεί, οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούνιο κοντά στην πόλη Kiruna στη Σουηδία. Οι διαστημικές υπηρεσίες έχουν συμφωνήσει να υψωθεί ένα μπαλόνι σε ύψος 20 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της γης, μεταφέροντας επιστημονικό εξοπλισμό.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ;;;



«Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μπαλόνι μεγάλου υψομέτρου, προκειμένου να υψώσουμε ένα πακέτο οργάνων περίπου 20 χλμ στην ατμόσφαιρα. Όταν φτάσει στην θέση του, μια πολύ μικρή ποσότητα υλικού θα απελευθερωθεί, έτσι ώστε να δημιουργήσει μια διαταραγμένη μάζα αέρα, μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου και διαμέτρου εκατό μέτρων. Έπειτα, θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο μπαλόνι, προκειμένου να μετρήσουμε τις αλλαγές που προέκυψαν, στην διαταραγμένη μάζα αέρα, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στην πυκνότητα αερολύματος, την ατμοσφαιρική χημεία και την σκέδαση (ο διασκορπισμός των φωτεινών ακτίνων όταν προσπέσουν σε μικροσκοπικά σωματίδια, έτσι ώστε να διαχέονται στον χώρο χωρίς να είναι ορατά) του φωτός», περιγράφουν οι επιστήμονες.

ΠΗΓΗ: FORBES

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια