Τα ΜΜΕ ξεχασαν να σου δειξουν τι συμβαινει στην Ευρωπη …







…Μαλλον το ξεχασαν ..




Και κοιτάξτε αυτό το ρεπορτάζ από το ινδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο WION που καλύπτει τις διαδηλώσεις για το κάψιμο νομοσχεδίων στο Λονδίνο αυτό το Σαββατοκύριακο (γιατί αυτό δεν μεταδίδεται από το BBC, το Reuters, το AP ή το CNN;)



Σας ξαναρωτώ: Γιατί αυτό δεν είναι πρωτοσέλιδο στους Τάιμς της Νέας Υόρκης;

Εξάλλου, αυτοί οι διαδηλωτές είναι σοσιαλιστές όπως και το προσωπικό τους!



Σίγουρα αυτά τα μέσα που ενδιαφέρονται για την αλήθεια θέλουν να σας ενημερώσουν για τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον παράλογο πληθωρισμό και τους λογαριασμούς ενέργειας που συνθλίβουν τη μέση οικογένεια.

Αντ’ αυτού, τα μέσα ενημέρωσης καλύπτουν έναν άνδρα με φόρεμα που έβαψε με σπρέι έναν εκθεσιακό χώρο της Aston Martin για να διαμαρτυρηθεί για την κλιματική αλλαγή:



Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να προβάλλουν έναν άνδρα με πορτοκαλί μπογιά σε σχέση με ολόκληρα έθνη ανήσυχων μαμάδων και μπαμπάδων που κατέβηκαν στους δρόμους;



Μοιάζει με κραυγαλέα παράλειψη για το κατεστημένο της “αντικειμενικής δημοσιογραφίας”, έτσι δεν είναι;



Κοιτάξτε, το Reuters κάλυψε τη διαμαρτυρία στο Παρίσι με μια μικρή υποσημείωση θαμμένη κάπου στη σελίδα του. Πόσο ευγενικό εκ μέρους τους.





Απλά μια διασπορά μικρών ιστοριών.

Θα πίστευε κανείς ότι η συνεχιζόμενη αναταραχή για τον πληθωρισμό, την ενέργεια, τις τιμές των τροφίμων, τις εντολές του Covid και τις αρπαγές εξουσίας του WEF που μεταμφιέζονται ως “κλιματική” πολιτική θα ήταν μια μεγαλύτερη ιστορία.

Εξάλλου, η Ευρώπη πρόκειται να παγώσει αυτόν τον χειμώνα και θα συρθεί σε αυτή την ύφεση μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκατομμύρια άνθρωποι πρόκειται να εξαθλιωθούν από αυτό μόνο στην Ευρώπη – και εκατοντάδες εκατομμύρια άλλοι παγκοσμίως θα επηρεαστούν βαθιά εξαιτίας αυτού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια