Τελικά το έθαψαν το θέμα με της υποβρύχιες πυραμίδες φτιαγμένες από γυαλί! στο Τρίγωνο των βερμούδων.





Το 1987 είχαν την υποψία ότι πρόκειται για πυραμίδα, μα τώρα, με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουν οι επιστήμονες έχουν πειστεί ότι...πρόκειται για μια αλλά ίσως και δεύτερη πυραμίδα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γυαλί!

Οι παράξενες δομές από μια υποβρύχια και ίσως άλλη μια πυραμίδα όπου βρίσκονται σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων εντοπίστηκε με την βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τον ωκεανογράφο Δρ Meyer Verlag ( Μέγιερ Βέγκλαρ ). Οι μελέτες που έγινα για άλλες δομές, όπως...

στο Yonaguni ( Γιοναγκάνι ) στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες, προφανώς είναι φτιαγμένες από γυαλί χοντρού πάχους, κατασκευή που είναι πραγματικά εντυπωσιακή!
Κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερες από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο! Πρόσφατα Αμερικανοί και Γάλλοι επιστήμονες καθώς και άλλες χώρες που διεξάγουν έρευνες σε περιοχές του βυθού του Τριγώνου των Βερμούδων, ισχυρίζονται πως έχουν βρει μια πυραμίδα όρθια στο βυθό της θάλασσας που δεν ήταν ποτέ γνωστή. Το μήκος της βάσης της πυραμίδας φτάνει τα 300 μέτρα, 200 μέτρα ύψος και απόσταση από την κορυφή της πυραμίδας είναι περίπου 100 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας!
Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η δομή αυτή πρέπει να είναι κατασκευασμένη από γυαλί όπως (κρύσταλλο; ), καθώς είναι εντελώς λεία και μερικώς διάφανη. Όταν μιλάμε για το μέγεθος αυτό, πρόσφατα ανακαλύφθηκε η εκ νέου πυραμίδα και είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου. Στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχουν δύο πολύ μεγάλες τρύπες,

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια