Ιντριγκες, τρομοκρατία και γύρω γύρω μπάχαλο…





Φτάσαμε αισίως στα μέσα του Σεπτέμβρη, κι είμαστε ακόμα ζωντανοί… Κάτω από άλλες συνθήκες, πιθανόν να ήταν ένα ανέκδοτο. Τώρα όμως, μοιάζει περισσότερο με μία τρομακτική, εφιαλτική για κάποιους, διαπίστωση. Αρκεί μόνο ν’ αναλογιστούμε τα πόσα έχουμε μέχρι στιγμής περάσει: εγκλεισμούς, κλειδώματα, μάσκες, μέτρα, απειλές, εκβιασμούς, εκφοβισμούς και για κερασάκι στην τούρτα… εμβόλια!

Ολα αυτά, κρύβουν στο παρασκήνιο ένα πολιτικό παιχνίδι, το οποίο έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της παρανομίας και έχει για τα καλά αγκαλιάσει την εγκληματικότητα. Ολα με την καθοδήγηση των γνωστών οικογενειών: Rothschild και Rockefeller, και την «ευγενική σύμπραξη» των επίσης γνωστών μαριονετών Morgan, Brown, Miller, Soros, Gates, Schwab, Zuckerberg, οι οποίοι με τη σειρά τους έστησαν το παιχνίδι εις βάρος της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας τα ανθρωπάρια που παριστάνουν τους ηγέτες των κρατών.

Και μέσα σε αυτό το αρρωστημένο ρέκβιεμ, μία ανθρωπότητα χωρισμένη σε δύο βασικές ομάδες: τους «ζηλωτές» των εμβολίων και τους «αντιφρονούντες». Οι μεν, ηθελημένα ή άθελά τους να παίζουν το παιχνίδι του αβανταδώρου στη μαζική δολοφονία της ανθρωπότητας κι οι δε αυτό του επαναστάτη – φύλακα της ανθρωπότητας!

Βλέποντας κανείς τον σαδιστικά αμετανόητο «πρωθυπουργό» Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλάει στη ΔΕΘ, αναρωτιέται σε ποιον πλανήτη ζει αυτός ο… «άνθρωπος». Ακόμα χειρότερα, αναρωτιέται σε ποιον γαλαξία μένουν οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας. Το να μπούμε βέβαια στον κόπο να σχολιάσουμε την «ομιλία για ηλίθιους» του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, θα ρίξει κι εμάς στο επίπεδο της ηλιθιότητας τόσο του «πρωθυπουργού», όσο και των οπαδών του. Αυτό το αφήνουμε στα έμμισθα τάγματα προπαγάνδας και προβοκάτσιας που κατ’ ευφημισμόν αποκαλούνται ΜΜΕ. Τόσα εκατομμύρια πήραν για την προπαγάνδα του covid και των εμβολίων. Ας κάνουν και καμιά δουλειά αντάξια της νοημοσύνης τους που μόνο ένα κούτσουρο θα ζήλευε.

Εμείς, θ’ ασχοληθούμε με άλλα, πιο ενδιαφέροντα θέματα. Ας είναι καλά οι… «κατάσκοποι» του ιστολογίου μας που βρίσκονται σχεδόν παντού και μας μεταφέρουν τις πληροφορίες.

Κάποιο «πουλάκι» λοιπόν, και δεν είναι παπαγάλος, με ενημέρωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε από 7 ανθρώπους συνάντηση. Πρόκειται για ανθρώπους του… πνεύματος (όπως τους απεκάλεσε στην πρόσκληση) οι οποίοι είναι αριστερών πεποιθήσεων. Στόχος της συνάντησης αυτής είναι να ζητήσει τη συμβουλή τους για το πώς πρέπει να δράσει από ‘δω και πέρα.

Σύμφωνα πάντα με τις πηγές μου, οι οποίες είναι έγκυρες, αυτοί οι 7 σκέφτονται να του ρίξουν μερικά «καντήλια» και να φύγουν. Κι αυτό διότι τον είχαν συμβουλεύσει να παραιτηθεί μετά το δημοψήφισμα αλλά δεν τους άκουσε. Το σκεπτικό τους τότε, ήταν ότι εάν είχε προβεί σε παραίτηση τότε, θα κέρδιζε τις εκλογές της επόμενης τετραετίας.

Προφανώς, εκείνο που δεν είχαν λάβει υπ’ όψιν τους το 2015, ήταν ότι ο Τσίπρας είχε πάρει συγκεκριμένες αρχικές οδηγίες όταν βρισκόταν στο Τέξας των ΗΠΑ. Τότε που είχε κάνει τη στροφή των 180 μοιρών και από την κατεύθυνση του «βγαίνουμε από το ευρώ», γύρισε σε «το ευρώ είναι το νόμισμά μας…».

Και μετά το Τέξας, βρέθηκε στο Κόμο της Ιταλίας, όπου συμμετείχε στη σύσκεψη του Οίκου Αμπροζέτι, που θεωρείται η «Bilderberg» της Ευρώπης. Εκεί πήρε τις καθοριστικές οδηγίες. Αυτές που ο γράφων είχε προειδοποιήσει ότι θα έπαιρνε, ήδη από το Δεκέμβριο του 2012 (στο facebook), τρία χρόνια πριν αναλάβει την «εξουσία» ο Τσίπρας. Τότε που κανένας δε με πίστευε όταν έλεγα ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2015 θα γινόταν εκλογές και πως θα κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή στο εξάμηνο να κάνει εκλογές.

Πώς το ήξερα; Εκτός του ότι η ΝΤΠ είναι αρκετά προβλέψιμη, τα «πουλάκια» που μιλάω μαζί τους, δε βρίσκονται μόνο στην Ελλάδα.


Αυτά όμως είναι αρχαία ιστορία. Στο σήμερα είναι η συνάντηση του Τσίπρα με του 7 που έχει προγραμματιστεί για τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πρόκειται για μία συνάντηση προβληματισμού. Είναι φανερό, ότι ο Τσίπρας βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο. Αυτό το οφείλει στο γεγονός ότι δε λειτούργησε ως αντιπολίτευση, αλλά ως συμπολίτευση όλο αυτό το διάστημα, με μόνη παραφωνία τον «πολλά βαρύ» κρητικό Πολάκη, του οποίου οι δηλώσεις χαλούσαν τη μαγιά της κομματικής γραμμής. Της γραμμής που όρισαν οι εντολοδόχοι με τη δικαιολογία της «εθνικής ενότητας» απέναντι στον κατά φαντασίαν κίνδυνο της «πανδημίας». Η «παραφωνία» του Πολάκη ήταν εκείνη που κάπως κρατούσε τα γκέμια στους «αρνητές» που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά όμως τον «εμβολιασμό» του Πολάκη, τα πράγματα άλλαξαν. Οι διαρροές αυξήθηκαν. Και στην τελική, καθώς η ΝΤΠ φαίνεται να χάνει το παιχνίδι και γι’ αυτό έχει επικεντρωθεί στο Μητσοτάκη, ο Τσίπρας έμεινε μόνος του να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Οι «άνθρωποι του πνεύματος», εκτός από τα δέοντα «καντήλια», φαίνεται πως πρόκειται να προωθήσουν τη γραμμή Boris Johnson στον Τσίπρα. Δηλαδή να προτείνει προαιρετικό εμβολιασμό και φυσική ανοσία. Είναι ίσως ο μόνος τρόπος αυτήν τη στιγμή να κερδίσει ένα κομμάτι από το χαμένο έδαφος. Και πιστεύω ότι θα το κάνει, εν όψει ενός άλλου κινδύνου που παραμονεύει και που θα τον δούμε αμέσως τώρα.


Ο Μητσοτάκης από την άλλη, βρίσκεται στο απόγειο της αλαζονείας του. Στο υπέρτατο σημείο εξαθλίωσης ενός πολιτικού. Διότι η απόλυτη εξαθλίωση ενός πολιτικού, είναι η αλαζονεία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να κάνει την Ελλάδα… Ισραήλ! Δεν μπορεί να φτάσει με τίποτα το ποσοστό των εμβολιασμένων στο 70% που θέλει. Επομένως, για να ευχαριστήσει τ’ αφεντικά του, θα πρέπει να εντείνει τις απειλές, τους εκβιασμούς και τους εκφοβισμούς. Και θα το κάνει με μεγάλη του χαρά!

Ωστόσο, τώρα τελευταία κυκλοφορεί ένα επικίνδυνο σενάριο, που αν πραγματοποιηθεί, τότε η χώρα θα μπει σε νέους μπελάδες, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν αναπόφευκτα σε έναν εμφύλιο. Κι αυτό, διότι το σενάριο προβλέπει ότι θα ζητήσει τη βοήθεια του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να πάει σε συνταγματική αναθεώρηση. Εδώ είναι όλο το ζουμί!

Σε περίπτωση που αυτά τα σενάρια επαληθευτούν, τότε θα φροντίσει ώστε να γίνει «σουλτάνος». Να μαζέψει όλες τις εξουσίες πάνω του και να ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες. Εκτός αυτού, θα μπορέσει να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση πολιορκίας και πάμε σε ένα ακόμα πιο απολυταρχικό καθεστώς. Το τι κινδύνους κρύβει αυτό, μπορεί ο καθ’ ένας μας να το φανταστεί.

Αυτό το σενάριο όμως, έχει μία αχίλλειο πτέρνα: την αντίδραση των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και μεγάλης μερίδας των στρατιωτικών να υποστούν υποχρεωτικό εμβολιασμό.






Ουσιαστικά, αν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα Σώματα Ασφαλείας και με τη μεγάλη μερίδα των Ελλήνων στρατιωτικών. Κι όταν όλοι αυτοί ξεσηκωθούν, τότε πέφτει η κυβέρνηση. Η χώρα θα παραμείνει ανοχύρωτη και τότε μπορούν να συμβούν τα πάντα… Για να μην αναφέρουμε ότι η λαϊκή οργή θα φέρει τα πάνω κάτω (εξαιρούνται τα κομματόσκυλα). Θα τολμήσει άρα γε κάτι τέτοιο, ή θα δοκιμάσει τελικά ν’ αποφορτίσει την κατάσταση προλαβαίνοντας τον Τσίπρα; Θα δείξει…


Κι ερχόμαστε στο μπάχαλο! Τέτοιο μπάχαλο, δε θυμάμαι να έχει καταγράψει είτε η ελληνική, είτε η ξένη ιστορία. Κι αυτό, γιατί η παροιμία επαληθεύεται άριστα: «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει»! Και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νέα Τάξη, είναι ότι τα «κοκόρια» που λαλούν, είναι πιο ηλίθια κι από τη σκιά τους (για όποιον θυμάται τον Ραν Ταν Πλαν)! Από πού να πιάσεις και πού να τελειώσεις; Το Μητσοτάκη; Τον Mecron; Τον Johnson; Τον Trudeau, τον Biden; Είναι μεγάλη η λίστα των ηλιθίων που εφαρμόζουν τα κελεύσματα της Νέας Τάξης. Κι όταν προσπαθείς να ελέγξεις ένα στρατό ηλιθίων, τότε μόνο χαμένος θα βρεθείς. Ακόμα κι αν είσαι Αλέξανδρος. Κι αυτό είναι Νόμος!

Εν τάξει! Αν είσαι Αλέξανδρος, μόνο ηλίθιους δεν έχεις στο στράτευμα, αλλά νομίζω ότι καταλάβατε τον παραλληλισμό.

Ολη αυτή η γελοία κουστωδία ηλιθίων που «κυβερνάει» τα κράτη, έχουν αποτύχει παταγωδώς στο να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού τους. Οχι μόνο γιατί οι ίδιοι είναι ανίκανοι, αλλά γιατί κι εκείνοι που τους δίνουν εντολές είναι εξ ίσου ανίκανοι! Με πρώτον και καλύτερο τον πανταχού παρόντα George Soros! Τον άνθρωπο που έγινε πλούσιος, υπακούοντας την κορυφή της Τριμερούς Επιτροπής.

Αν νομίζετε ότι όσα έχει ο Soros είναι δικά του, θα σας συνιστούσα να το ξανασκεφτείτε! Μπορεί να χάσει τα πάντα, εν ριπή οφθαλμού. Θυμηθείτε τι έπαθε ο Dominique Strauss-Kahn! Από την ελίτ, βρέθηκε εν μία νυκτί στα σκουπίδια! Το μόνο που χρειάστηκε, ήταν μία στημένη κατηγορία για απόπειρα βιασμού. Κι αυτή, ήρθε «συμπτωματικά», όταν έκανε το λάθος να πάει κόντρα στις εντολές των αφεντικών του και να προσπαθήσει έμμεσα να στηρίξει την Ελλάδα.

Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί σε όλους αυτούς. Ανά πάσα στιγμή. Ακόμα και το να… πνίγουν από μια γουλιά κόκκινο κρασί.

Η αποτυχία της Νέας Τάξης στο να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της όπως ήθελε (έπρεπε να έχει εμβολιαστεί το70% ως τα μέσα Αυγούστου), οδηγεί σε νέες περιπέτειες την ανθρωπότητα. Στην Ελλάδα ωστόσο, υπάρχει πάντα η εναλλακτική των λαθρομεταναστών. Μία εναλλακτική που σαν ωρολογιακή βόμβα μπορεί να σκάσει ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό γιατί τους λαθρομετανάστες τους ελέγχουν οι ΜΚΟ. Οι δε ΜΚΟ, χρηματοδοτούνται από το «Open Society Foundation», του Soros. Συνεπώς, ό,τι ώρα θέλει τους ξεσηκώνει, ό,τι ώρα θέλει τους βάζει να κοιμούνται.

Τώρα όμως, που κόβονται τα επιδόματα των λαθρομεταναστών, είναι ώρα να τους βάλει να ξεσηκωθούν μία ώρα αρχύτερα. Κι αυτό, δεν είναι και πολύ δύσκολο. Ολα τα ΚΥΤ, είναι καζάνια που βράζουν. Ολα τα ΚΥΤ έχουν στους κόλπους τους μουτζαχεντίν. Ολοι τους έτοιμοι ν’ αναλάβουν δράση!

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που όταν παρανομούν, απαγορεύεται να συλληφθούν. Κι αν συλληφθούν, αφήνονται ελεύθεροι μέσα σε 15 λεπτά. Διότι αυτές είναι οι εντολές «άνωθεν».

Τι γίνεται όμως με το αφήγημα των εμβολίων, εάν ξεσηκωθούν οι λαθρομετανάστες;

Οπως φαίνεται, δεδομένου ότι η ΝΤΠ μόνο για την υγεία μας δε νοιάζεται, τα εμβόλια αναγκαστικά θα σταματήσουν. Ενα ρίσκο που θέλει να πάρει η ΝΤΠ, αφού μπορείς πιο εύκολα μετά να πείσεις έναν ταλαιπωρημένο και εξουθενωμένο λαό. Με απώτερο στόχο βέβαια, να τα συνεχίσουν μετά.

Οι σύμμαχοι όμως που διάλεξαν σε αυτό το παιχνίδι, είναι απρόβλεπτοι. Ο θρησκευτικός τους φανατισμός, μπορεί να οδηγήσει σε ανυπακοή και τα πράγματα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει ο πόλεμος σαν εναλλακτικό σενάριο. Ο πόλεμος θα έχει διπλό όφελος: από τη μία θα σταματήσει τη μανία των μουτζαχεντίν κι από την άλλη θα φέρει σε μεγαλύτερη εξαθλίωση τους Ελληνες!

Ο μόνος φόβος τους; Η Ρωσία, η Βόρειος Κορέα και ο… Τραμπ! Η Ρωσία έχει συμφέροντα στο Αιγαίο. Η Βόρειος Κορέα έχει συμμαχία με τη Ρωσία και ο Τραμπ… Ο Τραμπ είναι αυτό που όλοι ξέρουμε. Κι αν κάνει πράξη την απειλή του να αναλάβει τις ΗΠΑ, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο από κάθε πλευρά!

Κι όχι! Ούτε ο Τραμπ, ούτε ο Πούτιν πρόκειται να σώσουν την Ελλάδα. Θα δώσουν όμως την απαραίτητη λύση την κατάλληλη στιγμή.

Και γενικώς, επικρατεί ένα μπάχαλο, όπου η ΝΤΠ χρησιμοποιεί ηλίθιους για να κάνει τη δουλειά της κι οι ηλίθιοι της βάζουν εμπόδια άθελά τους! Πού θα καταλήξει όλο αυτό; Ενας Θεός το ξέρει. Αλλά με τον επικείμενο θάνατο του Ερντογάν, τα τύμπανα του πολέμου ήδη έχουν ξεκινήσει να ηχούν στο Αιγαίο…




kanenazori.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_736.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια