Μεγάλη προσοχή μην την πατήσετε! Χρήστες λαμβάνουν κακόβουλο λογισμικό από πλαστά προγράμματα εγκατάστασης των Windows 11!






Είναι παράξενο να το πείτε αυτό, αλλά αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τα Windows 11, θα πρέπει να το λάβετε από επίσημες πηγές. Όπως αποδεικνύεται, τα άτομα που χρησιμοποιούν εναλλακτικές μεθόδους για να αποκτήσουν τα Windows 11 παίρνουν επίσης κάποιο κακόβουλο λογισμικό μαζί με αυτό, σύμφωνα με τον Kaspersky.

Υπάρχει ένα κακόβουλο αρχείο που ονομάζεται 86307_windows 11 build 21996.1 x64 + activator.exe. Με βάση το όνομα αρχείου, μπορεί κανείς να μαντέψει ότι περιλαμβάνει τα Windows 11 build 21996.1, και επιπλέον, υπάρχει κάτι σε αυτό που θα ενεργοποιήσει αυτόματα τα Windows για εσάς. Έρχεται στα 1,75 GB, οπότε για μερικούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να φαίνεται λογικό. Αρχίζει να μοιάζει με ένα κανονικό πρόγραμμα εγκατάστασης και, στη συνέχεια, υπάρχει ένα δεύτερο πρόγραμμα εγκατάστασης που ονομάζεται διαχειριστής λήψης. Εάν αποδεχτείτε την συμφωνία που περιλαμβάνεται, λαμβάνετε και πολλά κακόβουλα προγράμματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια