ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ; - ΚΡΑΤΙΚΑ RAPID TEST ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ








Το γεγονός ότι εμβολιασμένοι με προϊόντα ανεύθυνων εταιρειών κολλάνε τον COVID-19 και τις παραλλάξεις τους πού πώς και από ποιους δημιουργούνται είναι άγνωστο πια, εγείρει το ερώτημα πώς επιτρέπονται εμβολιασμένοι να κυκλοφορούν σε αποκλειστικούς για αυτούς χώρους αφού κολλάνε και πιθανόν μεταδίδουν τον ιό, όπως όλοι.



Η επιστήμη δεν απαντάει πλέον σε εύλογα ερωτήματα και δημιουργεί σύγχυση κοινωνική και πολιτική. Ανεύθυνες εταιρείες, ανεύθυνοι επιστήμονες, ανεύθυνες Κυβερνήσεις επιβάλλουν ανεύθυνα μέτρα και βασανίζουν ανθρώπους μέχρι εξόντωσης. Όταν η πολιτική παίρνει το ρόλο της λοιμωξιολογίας και η λοιμωξιολογία το ρόλο της πολιτικής η ουσία του ρόλου και των δύο ακυρώνεται λόγω σύγχυσης, γεγονός επικίνδυνο και για τη δημόσια υγεία και για το πολίτευμα.

Κατάργηση λοιπόν των διακρίσεων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους σύμφωνα με το Σύνταγμα αλλά και σύμφωνα με την επιστήμη.

Προστασία των ηλικιωμένων άνω των 70 ετών και/ή όσων έχουν υποκείμενα νοσήματα και είναι ευάλωτοι σε θάνατο.

Τέλος στην ενοχοποίηση των συνανθρώπων μας είτε είναι νέοι είτε εργαζόμενοι σε συγκεκριμένους χώρους. Το blame game δεν ωφελεί, φέρνει την κοινωνία σε σύγκρουση και αλληλοσπαραγμό γεγονός που λειτουργεί επιζήμια για τη δημόσια υγεία και για το σύνολο της χώρας.

Κρατικά rapid test παντού για όλους και χωρίς διαχωρισμούς αν και πια ο COVID-19 μεταδίδεται ανεξάρτητα από μέτρα και εμβολιασμούς.

Δυστυχώς αυτά έπρεπε να γίνουν και πριν τα αχρείαστα lockdown που ισοπέδωσαν οικονομία και κοινωνία αδικαιολόγητα όπως αποδεικνύει το παράδειγμα της Σουηδίας.




Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/rapid-test.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια