Α.Σκέρτσος: Θα Βάλουμε Σε Lockdown Τους Ανεμβολίαστους Και Δεν Θα Τους Δώσουμε Και Επίδομα







Τη σκυτάλη από τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, πήρε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος απείλησε εμμέσως με lockdown τους μη εμβολιασμένους πολίτες.




Καθώς με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε πως τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας στο μέλλον «θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη».





Ο Α.Σκέρτσος προανήγγειλε λοιπόν lockdown (ή κάποιος παρόμοιο μέτρο) το οποίο... θα ισχύει μόνο για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί!




Για να το κάνουμε λιανά επί της ουσίας ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε το σύνθημα για τιμωρία των ανεμβολίαστων μέσα είτε από απολύσεις που θα θεωρούνται δικαιολογημένες είτε μέσα από τον αποκλεισμό από οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση σε περίπτωση υποχρεωτικής αναστολής εργασίας ενός εργαζομένου λόγω μη εμβολιασμού.




Να θυμίσουμε εδώ πως χθες ο Α.Γεωργιάδης είχε πει πως κάποιος που δεν είναι εμβολιασμένος δεν θα μπορεί να εργάζεται σε «covid-free» μαγαζιά, ανάβοντας ουσιαστικά το «πράσινο φως» σε επιχειρηματίες να απολύσουν κάποιον εργαζόμενο που δεν θέλει να εμβολιαστεί.





Ο Σκέρτσος επισημαίνει επίσης πως τώρα έχει έρθει η ώρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα.




Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ που καταθέτει στο δημόσιο διάλογο αναλυτικά στοιχεία για το ποσοστό των εμβολιασμένων ανά ηλικιακή ομάδα, παραθέτει όμως ένα ακόμη επιχείρημα στην πρόσκλησή του προς τους ανεμβολίαστους: ότι «μόλις το 0,3% έχει νοσήσει από COVID-19 μετά τον εμβολιασμό του».



Αναλυτικά η ανάρτηση του Σκέρτσου:


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

https://edo-ola-edo.blogspot.com/2021/07/lockdown.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια