Πληροφοριοδότης λέει ότι τουλάχιστον 45 χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει από τα εμβόλια COVID. Κατατέθηκε μήνυση





Ένας πληροφοριοδότης της ιατρικής βιομηχανίας συνέταξε μια ένορκη κατάθεση στην οποία ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι 45.000 Αμερικανοί πέθαναν μέσα σε τρεις ημέρες από τη λήψη της ένεσης COVID-19.

Η δήλωση έρχεται στο πλαίσιο νέας αγωγής που κατέθεσε τη Δευτέρα η οργάνωση America’s Frontline Doctors (AFD) κατά του υπουργού Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ Xavier Becerra.

Μιλώντας στην περιοδεία ReAwaken America Tour του Clay Clark στην Καλιφόρνια αυτό το Σαββατοκύριακο, ο δικηγόρος Thomas Renz περιέγραψε λεπτομερώς την υπόθεση και τους ισχυρισμούς του γενναίου πληροφοριοδότη.

Ο Renz, ο οποίος εκπροσωπεί την AFD στην αγωγή, ξεκίνησε λέγοντας στο πλήθος: “Καταθέτω χαρτιά στο ομοσπονδιακό δικαστήριο σήμερα, οπότε εσείς είστε οι πρώτοι που θα το ακούσετε. Προχωρήστε και δημοσιεύστε το, θα λογοκριθεί σε περίπου έξι δευτερόλεπτα”.

“Αλλά, να τι θα πω σε όσους πρόκειται να το λογοκρίνουν αυτό”, συνέχισε. “Google, YouTube, Facebook, Twitter, επιτρέψτε μου να σας πω τι θα σας πω. Είστε συνένοχοι στην πρόκληση θανάτου και ανυπομονώ να σας μηνύσω ξανά και ξανά”.

Όσον αφορά την ένορκη δήλωση υπό την απειλή ψευδορκίας της ανώνυμης πληροφοριοδότριας, ο Renz είπε: “Γνωρίζω, με βάση τη μαρτυρία αυτής της γυναίκας, επειδή έχει δει το εσωτερικό των συστημάτων, ότι υπήρξαν 45.000 θάνατοι με βάση το πόσοι άνθρωποι πέθαναν μέσα σε τρεις ημέρες από το εμβόλιο”.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά είναι στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από ένα μόνο κυβερνητικό σύστημα που δημιουργήθηκε για την παρακολούθηση των ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων.

Σύμφωνα με το ένορκη βεβαίωση της καταγγέλλουσας, είναι “προγραμματίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών με εξειδίκευση στο αντικείμενο της ανάλυσης δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης, τιμή που μου επιτρέπει την πρόσβαση σε δεδομένα Medicare και Medicaid που διατηρούνται από τα Κέντρα Υπηρεσιών Medicare και Medicaid (CMS)”.

Επίσης, “απέκτησε πτυχίο στα Μαθηματικά και έχει, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 χρόνων, αναπτύξει πάνω από 100 ξεχωριστά συστήματα ανίχνευσης απάτης αλγορίθμων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα”.

Η δουλειά της είναι να εντοπίζει και να αποτρέπει την απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, σε ορισμένες περιπτώσεις πιάνοντας τους παρόχους να συνταγογραφούν υπερβολικά όπιο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο των ασθενών από υπερβολική δόση.

Λόγω του επαγγελματικού υπόβαθρου της ανώνυμης γυναίκας, εξηγεί: “Όταν το εμβόλιο COVID-19 συνδέθηκε ξεκάθαρα με το θάνατο και τη βλάβη των ασθενών, ήμουν φυσικά διατεθειμένη να ερευνήσω το θέμα”.

Αφού επαλήθευσε τα δεδομένα από το σύστημα παρακολούθησης ανεπιθύμητων ενεργειών VAERS του CDC, η πληροφοριοδότης επικεντρώθηκε μόνο σε άτομα που πέθαναν εντός τριών ημερών από τη λήψη του εμβολίου τους.

“Η επαγγελματική μου εκτίμηση είναι ότι η VAERS (η υπηρεσία VAERS – Vaccine Adverse Event Reporting System), αν και εξαιρετικά χρήσιμη, υποδηλώνεται ελλιπώς κατά ένα συντηρητικό συντελεστή τουλάχιστον 5”, πρόσθεσε.

Ο εμπειρογνώμονας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης εξέτασε επίσης τα αμερικανικά δεδομένα Medicare και Medicaid όσον αφορά όσους πέθαναν εντός τριών ημερών από τον εμβολιασμό και διαπίστωσε ένα ποσοστό πέντε φορές υψηλότερο από το σύστημα VAERS.

“Αυτό θα έδειχνε ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων που σχετίζονται με τον εμβολιασμό ήταν τουλάχιστον 45.000”, αναφέρει η ένορκη βεβαίωση. “Βάλτε το σε προοπτική, το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων αποσύρθηκε από την αγορά, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μόνο 53 θανάτους”.




Πηγή: Infowars

https://theflagreport.com/o-pliroforiodotis-leei-oti-toulachiston-45-chiliades-anthropoi-echoun-pethanei-apo-ta-emvolia-covid-katatethike-minysi/

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/45-covid.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια