Έγινε επίθεση στη Νότια Φλόριντα; «Επιθεωρητής» στη Στέγη Χθες; Ψευδής σημαία; (Πραγματικό υλικό κατάρρευσης). Σαν να εκτοξεύτηκε μια βόμβα στο Surfside κοντά στο Miami Beach της Φλόριντα. (βίντεο)









Επίθεση στη Νότια Φλόριντα; «Επιθεωρητής» στη Στέγη Χθες; Ψευδής σημαία? (Πραγματικό υλικό κατάρρευσης)



Μέχρι επιθεώρηση 40 ετών; Νομίζω ότι πέταξε. Κάτι μυρίζει λάθος εδώ. Στο βίντεο της πραγματικής κατάρρευσης προσέξτε τα λαμπερά φώτα. Κάτι χτύπησε το κτίριο (DEW;) ή κατεδαφίστηκε.



Πηγή: Death Angel

Είναι στη Φλόριντα και λέει:




Αθώοι άνθρωποι σκοτώθηκαν. Πολλοί εξακολουθούν να θάβονται στα ερείπια.

Το MSM LIES το αποκαλεί κατάρρευση χωρίς να δείχνει το πραγματικό υλικό.

Ο "Επιθεωρητής" βρισκόταν στη στέγη το προηγούμενο βράδυ.

ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ από την τρέχουσα τοποθεσία μου.


 

 beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Σαν να εκτοξεύτηκε μια βόμβα στο Surfside κοντά στο Miami Beach της Φλόριντα.

Ένας πύργος 12 ορόφων μπροστά στον ωκεανό κατέρρευσε μερικώς νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην Collins Avenue στην πόλη Surfside, πυροδοτώντας μια τεράστια προσπάθεια αναζήτησης και διάσωσης με δεκάδες πληρώματα διάσωσης από όλες τις κομητείες του Miami-Dade και του Broward.











Τμήμα του Champlain Towers South Condo, που ολοκληρώθηκε το 1981 με περισσότερες από 100 μονάδες στην 8777 Collins Ave., κατέρρευσε περίπου στις 2 π.μ. Ένα τμήμα του κτηρίου που βλέπει στην παραλία κατέρρευσε, αφήνοντας ένα σωρό από ερείπια.

Ο δήμαρχος του Surfside Charles Burkett επιβεβαίωσε ότι 10 άτομα υποβλήθηκαν σε θεραπεία για τραυματισμούς επιτόπου, δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και τουλάχιστον ένα άτομο πέθανε. Οι αρχές αναμένουν περισσότερους θανάτους.

« Έφεραν σκυλιά που μπορούν να μυρίσουν επιζώντες στα ερείπια », δήλωσε η Επίτροπος Surfside, Eliana Salzhauer. « Δεν εμφανίζονται πάρα πολύ. Κανείς δεν γιορτάζει κανέναν που απομακρύνεται. "

Αρκετοί άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της πόλης, όπου ο Ερυθρός Σταυρός βοηθά αυτούς που περιμένουν να ακούσουν για τους αγνοούμενους.

ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ.

Ο Salzhauer είπε ότι το κτίριο ξεκίνησε την επαναπιστοποίηση 40 ετών και ότι η στέγη του κτιρίου επανατοποθετήθηκε, αλλά είναι άγνωστο εάν κάποια κατασκευαστική δραστηριότητα συνέβαλε στην καταστροφή.

Η δήμαρχος του Miami-Dade, Daniella Levine Cava, δήλωσε ότι το Τμήμα Πυροσβεστικής και Διάσωσης της κομητείας ηγείται στις επιχειρήσεις διάσωσης, με τους πρώτους ανταποκριτές της πόλης και του νομού. Είπε «άγνωστη αιτία» ως προς τη μερική κατάρρευση του κτιρίου.

Ο Santo Mejil, 50 ετών, ξεσηκώθηκε από το κρεβάτι όταν η σύζυγός του κάλεσε από μια μονάδα στον ένατο όροφο του νότιου συγκροτήματος, ένα από τα τρία κτίρια που αποτελούν το συγκρότημα Champlain Towers. Είναι μια νύκτα επιστάτης για μια ηλικιωμένη γυναίκα με ειδικές ανάγκες.

« Είπε ότι άκουσε μια μεγάλη έκρηξη. Ένιωσα σαν να έγινε σεισμός », είπε ο Mejil στο Miami Herald.

Καθώς εξήγησε ότι έσπευσε στην παραλία από το σπίτι τους κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, το τηλέφωνό του χτύπησε. Ήταν η γυναίκα του.

« Σε ρίχνουν; " αυτός είπε. Δάκρυα στα μάτια του. « Δόξα τω Θεώ. "

Η Επίτροπος του Miami-Dade Sally Heyman, της περιοχής, είπε στο Herald ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο Jackson Memorial Hospital και σε άλλα κοντινά νοσοκομεία. Είπε ότι υπάρχουν σκυλιά αναζήτησης που χτενίζουν τα ερείπια.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ, ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.

Η Adriana Chi περίμενε έξω από το Κέντρο Ryder Trauma του Τζάκσον λίγο πριν από τις 7 την Πέμπτη το πρωί, ανησυχώντας για δύο συγγενείς μέσα και έναν άλλο που δεν μπορούσε να εντοπίσει.

Είπε ότι ο αδερφός της, η αδερφή της και η έφηβη ανιψιά της ζουν σε μια μονάδα του ένατου ορόφου. Ήταν σε θέση να μιλήσει με την ανιψιά της πριν από την επέμβαση έκτακτης ανάγκης στο Ryder. Είπε ότι η 16χρονη υπενθύμισε ότι ξύπνησε τη μητέρα της όταν κουνήθηκε το κτίριο, και στη συνέχεια είχε την αίσθηση του δαπέδου να υποχωρεί.

« Ένιωσε το κούνημα του κτιρίου », είπε ο Τσι, νοσηλευτής. « Τότε όλα κατέρρευσαν. "

Η Τσι είπε ότι η νύφη της, ψυχολόγος, μεταφέρθηκε και στο Ράιτερ, αλλά δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο αδερφός της, ένας δικηγόρος.

Η Τσι είπε ότι ο πατέρας της ανήκει στη μονάδα για περίπου 30 χρόνια. Είπε ότι οι διαρροές ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα, που οδήγησε σε μια ανησυχία γι 'αυτήν.

« Την τελευταία φορά που ήμουν εκεί, τον κοίταξα και είπα:« Είμαι σοβαρός » , θυμήθηκε μεταξύ δακρυσμένων τηλεφωνικών κλήσεων από το δρόμο του νοσοκομείου και αγκαλιές με άλλα μέλη της οικογένειας που συγκεντρώθηκαν έξω. « “Το κτίριο αυτό πρόκειται να καταρρεύσει.” "

ΑΨΗΦΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Μια επιθεωρητής οικιακής ασφάλισης που εδρεύει στη Νότια Φλόριντα, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε ότι είχε επισκεφθεί το Champlain Towers τον Φεβρουάριο του 2020 για να επαληθεύσει τα παράθυρα και τις πόρτες για έναν πελάτη.

Είπε ότι ενώ το κτίριο έρχεται με την απαιτούμενη επιθεώρηση 40 ετών, το κτίριο είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και δεν θα έπρεπε να είχε καταρρεύσει όπως έκανε.

« Ως κάποιος που εργάζεται εδώ και χρόνια σε αυτήν την επιχείρηση, αψηφά τη λογική », είπε. « Αψηφά όλα όσα ξέρουμε. "

Η περιοχή γύρω από την οδό 88th Street και Collins και Harding έχει κλείσει για αρκετά τετράγωνα. Δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα και οχήματα διάσωσης περνούν στους δρόμους. Σύμφωνα με τη λίστα κλήσεων διάσωσης πυρκαγιάς, 113 μονάδες διάσωσης πυρκαγιάς βρίσκονται στη σκηνή.

Φωτογραφίες και βίντεο από τη σκηνή δείχνουν σωρούς από ερείπια από την κατάρρευση. Φαίνεται ότι η κατάρρευση επηρέασε το μισό του πύργου. Μια πηγή που συμμετείχε στην απάντηση της κομητείας είπε στο Herald ότι το τμήμα του κτιρίου που κατέρρευσε είχε 45 μονάδες.

« Πάνω από 80 μονάδες MDFR… βρίσκονται στην περιοχή με τη βοήθεια των δημοτικών πυροσβεστικών τμημάτων » , δήλωσε η Miami-Dade Fire Rescue σε δήλωση στο Twitter. Η απάντηση περιελάμβανε τεχνικές ομάδες διάσωσης.

Το κτίριο είναι ένα τετράγωνο βόρεια των ορίων της πόλης του Μαϊάμι Μπιτς. Η πόλη Surfside εκτείνεται κατά μήκος της λεωφόρου Collins, νότια του Bal Harbour. Condos και μοτέλ γραμμή Collins Avenue. MiamiHerald ]

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια