ΠΡΟΣΟΧΗ ! - Το Messenger Μας Παρακολουθεί Ακόμη Κι Όταν Δεν Χρησιμοποιούμε Το Κινητό Μας!









Πολλοί ειδικοί του τεχνολογικού κλάδου έχουν συμπεράνει πως το Messenger της εταιρείας Facebook είναι ο νέος τρόπος παρακολούθησης των μεγάλων εταιρειών.

Το δε Facebook έχει αναβαθμίσει το Messenger τόσο πολύ που μπορεί να κάνει κλήσεις, να στέλνει μηνύματα και να τραβάει φωτογραφίες χωρίς να ειδοποιεί τον χρήστη, κάτι που ανησυχεί τους χρήστες του παγκοσμίως.


Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν στο κινητό τους την εφαρμογή messenger, δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν τι εφαρμογή εγκαθιστούν στη συσκευή τους και τι ακριβώς έχουν αποδεχτεί στους όρους εγκατάστασης της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Η δε εφαρμογή Messenger έχει ''κατέβει'' σε κινητά, περισσότερο από 1 δις φορές, χωρίς κανένας να αναρωτηθεί και να ρωτήσει για τους νέους κανονισμούς του τεχνολογικού κολοσσού.

Ας δούμε τι μπορεί να κάνει αυτή η εφαρμογή από μόνη της (κι ας ισχυρίζεται το facebook ότι χρειάζεται δήθεν η συγκατάθεση του χρήστη)

-Μπορεί να αλλάξει σύνδεση δικτύου αυτόνομα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το Wi-Fi χωρίς να ειδοποιεί το χρήστη, να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να ζητήσει από τους χρήστες την άδεια τους, καθώς κάποιες οι κλήσεις μπορεί να κοστίζουν και χρήματα.

-Έχει την άδεια να στέλνει μηνύματα σε οποιοδήποτε αριθμό χωρίς
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια