Άρθρο φωτιά! Χτυπήστε την Κίνα με πυρηνικά, ως αντίποινα στη βιολογική επίθεση με τον κορωνοϊό





Του L. Todd Wood

Ένα πράγμα γνωρίζουμε με βεβαιότητα – η Κίνα απελευθέρωσε τον ιό του ΚΚΚ εκτός της ηπειρωτικής χώρας, ενθάρρυνε και διευκόλυνε την εξάπλωσή του στη Δύση για να βλάψει την οικονομία μας και να ρίξει ακόμη και τον ηγέτη του ελεύθερου κόσμου, μόνο και μόνο για να αντικατασταθεί από τον απόλυτο υποψήφιο Μαντζουριανό – τον παράνομο Τζο Μπάιντεν, του οποίου η εγκληματική οικογένεια είναι πλήρως εκτεθειμένη από το Πεκίνο.

Τα γεγονότα αυτά είναι αναμφισβήτητα για όποιον αξιολογεί την κατάσταση με διανοητική ειλικρίνεια.

Οι πληροφορίες είναι πλέον ευρέως διαδεδομένες ότι ο ιός αναπτύχθηκε σε ένα ελεγχόμενο από την PLA εργαστήριο βιολογικών όπλων στη Γουχάν και δεν απαντάται στη φύση – ένα ανθρωπογενές βιολογικό παθογόνο. Ακόμη και τα διεφθαρμένα εταιρικά μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν πλέον να κρύψουν αυτό το γεγονός και προσπαθούν να διαστρεβλώσουν αυτή την πραγματικότητα όσο το δυνατόν καλύτερα για να μην βλάψουν τους ευεργέτες τους από το ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα).

Είτε κυκλοφόρησε τυχαία είτε σκόπιμα, δεν έχει σημασία (πιστεύουμε ότι είναι προφανές ότι κυκλοφόρησε σκόπιμα… το αποτέλεσμα είναι πολύ βολικό για τα συμφέροντα της Κίνας).

Η Κίνα είναι ένοχη για τη χρήση βιολογικών όπλων εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Πρόκειται για τη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής (ΟΜΚ – πυρηνικά, βιολογικά, χημικά) εναντίον της αγαπημένης μας δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το στρατιωτικό δόγμα των ΗΠΑ, αυτό επιτρέπει, και μπορεί ακόμη και να απαιτεί, μια πυρηνική απάντηση.

Η Κίνα το γνωρίζει αυτό.

Γιατί νομίζετε ότι η Κίνα απειλεί τώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες με πυρηνική επίθεση;

“Αντιμέτωπη με μια σοβαρή στρατηγική απειλή από τις ΗΠΑ, η Κίνα παροτρύνεται να αυξήσει τον αριθμό των πυρηνικών όπλων, ιδιαίτερα το θαλάσσιο πυρηνικό αποτρεπτικό της σύστημα διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων που εκτοξεύονται από υποβρύχια, για να αποτρέψει πιθανή στρατιωτική δράση από τους πολεμοκάπηλους των ΗΠΑ, δήλωσαν Κινέζοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες την Παρασκευή, μετά από αναφορές ότι ο νέος αμυντικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ θα εκσυγχρονίσει το πυρηνικό τους οπλοστάσιο για να αποτρέψει την Κίνα”, έγραψε πρόσφατα το φερέφωνο του ΚΚΚ, Global Times.

Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης παρότρυναν το καθεστώς να εξοπλίσει τον PLA (Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό) με τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό πυρηνικών κεφαλών και πυραύλων σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που θα πρέπει “να κάνει τις αμερικανικές ελίτ να τρέμουν όταν σκέφτονται να πολεμήσουν με την Κίνα”. “Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα τεταμένο τέλος στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας”, δήλωσε ο Hu Xijin, αρχισυντάκτης της Global Times, στο κύριο άρθρο του στις 28 Μαΐου. “Μόλις συμβεί αυτό, η ύπαρξη ενός μεγάλου αποθέματος πυραύλων DF-41, JL-2 και JL-3 θα αποτελέσει πυλώνα ισχύος για την υποστήριξη της θέλησης της Κίνας να πολεμήσει”.

Το ερώτημα είναι – γιατί οι στρατιωτικοί διοικητές των ΗΠΑ αγνοούν αυτό το γεγονός;




Πηγή: CD Media

https://theflagreport.com/arthro-fotia-chtypiste-tin-kina-me-pyrinika-os-antipoina-sti-viologiki-epithesi-me-ton-koronoio/




Σχόλιο από Secret Real Truth:

Λέτε να έχει σχέση η παρακάτω είδηση.. που πολλά συστημικά ΜΜΕ δεν θα το συνδέσουν βεβαίως βεβαίως..;;

Περίεργη είδηση: ΤΟ "ΤΕΛΟΣ" ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ ;;; ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΤΑ ΜΜΕ. (βίντεο)

Λέμε τώρα !!!

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/blog-post_330.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια