4 νεκροι ακόμη μετα τον εμβολιασμό τους και σακατεμένοι με παρενέργειες…και δεν λενε να σταματήσουν τη Γενοκτονία!!







Το θανατικό μετα τον εμβολιασμό πολιτών συνεχιζεται καθε μερα…..Χθες δυο ατομα σημερα ακομη 2 νεκροι…2 ακομη νεκροί μετα τον εμβολιασμό τους..42χρονος απο Γιάννινα και 48χρονος Ξενοδόχος απο Σκιάθο!!!




Η Μ.Χρονοπούλου Δημοσιογράφος απο την Χίο..με astrazeneca..Hταν στην εντατική..ΝΕΚΡΗ…Η Ντινούλα που ανέβασε ο Π.Κωνσταντινου..Ενας 32χρονος Λογιστής απο το Κορδελιο ΝΕΚΡΟΣ…. 40χρονη απο Σπερχειάδα ΝΕΚΡΗ…79χρονος απο Ζάκυνθο Χαροπαλεύει και αλλοι με παρενέργειες….

5ος Νεκρός (τελευταια στιγμη στο δημοσιευμα μας)


Ένας 58χρονος άνδρας από το Καρπενήσι έφυγε από την ζωή λίγες ημέρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.Ο άτυχος άνδρας εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer και έξι μέρες αργότερα έχασε τη ζωή του.Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την τοπική κοινωνία.Η κηδεία του εγινε χθες 23/06/21 στο Καρπενήσι


Ατέλειωτος κατάλογος ΝΕΚΡΩΝ και ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ απο σκευάσματα που ΦΥΛΑΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΣΤΡΑΤΟΣ για να μην μάθουμε τι περιέχουν !!!

Δεν λένε να σταματήσουν τη Γενοκτονία …Κι ομως οι Παρανοϊκοί της Ελιτ μας το ειχαν προαναγγείλει …Οτι θα ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ με ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ…και κάποιοι τρέχουν σαν ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ!!






Πηγή: https://amazonios.net/4-nekroi-akomi-meta-ton-emvoliasmo-toys-kai-sakatemenoi-me-parenergeies-kai-den-lene-na-stamatisoyn-ti-genoktonia/


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/4_01685560040.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια