Στα Καζάνια της κόλασης θα πατε αν μπολιάσετε τα παιδια σας με 0,008% θνητότητα..





Σήμερα θα πάρουμε αριθμούς απο τον ΕΟΔΥ για “κρούσματα” και θνητότητα στις ηλικίες απο 0 εως 39 ετων…Τις πιο παραγωγικές ηλικίες και τις μικρότερες των παιδιών μας το μέλλον της χώρας….Θα αφήσουμε απ εξω τους 40νταρηδες εως 80 και ανω που πάντα οι άνθρωποι σε αυτές τις ηλικίες παρουσιάζουν λόγω γήρατος αλλά νοσήματα και συνήθεις ασθένειες

Οι αριθμοί μας λένε οτι ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ να εμβολιάσεις μια ηλικιακή ομάδα οταν τα “κρούσματα” που καταγράφονται είναι λίγα και δεν υπάρχει θνητότητα…..

Οι “εγκέφαλοι” του Μητσοτάκη και ολη η Πολιτικο – Ιατρική ΧΟΥΝΤΑ θελει με το ΖΟΡΙ να εμβολιάσει τα παιδιά μας και τους νέους εως 40 ετων ….

Ο ΕΟΔΥ δίνει απο την 01/01.21 εως αρχες Ιουνίου 2021 στις ηλικίες 0 εως 17 36.265 “κρούσματα” .Υπόψη οτι απο αυτά χιλιάδες δεν ειναι κρούσματα ολα αν οχι τα περισσότερα διότι κρούσμα είναι αυτο που εχει λοίμωξη πυρετο και αλλα συμπτώματα..Αλλά ας το προσπεράσουμε αυτο…Απο αυτα τα δηθεν κρούσματα σε αυτο το διάστημα έχουμε 3 θανάτους!!! Ητοι ποσοστό Θνητότητας 3 στα 36265..δηλαδή Χ 100 = 0,008%

στις ηλικίες απο 18 εως 39 138.757 δηθεν κρούσματα και 86 θανάτους ητοι θνητότητα 86 /138.757 Χ 100 = 0,062%!!!!

Δηλαδή μας λενε για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ στις ηλικίες απο 0 εως 39 με μηδενική θνητότητα!!!!

Στην Ιατρική με τέτοια θνητότητα μηδενική ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ να κανεις εμβολιασμό!!!! Ασε που οι ΜΑΓΟΙ του ΚΟΥΛΗ εξαφάνισαν την απλη γρίπη..

Θυμίζουμε οτι σε 14 νεκροψίες που έγιναν με δικαστική συνδρομή μεσα σε κλίμα απαγόρευσης απο την Κυβέρνηση σε άτομα που τους πέθαναν απο Covid 19 κανένας δεν βρέθηκε να πέθανε απο Covid!!!!

H AΠΑΤΗ είναι εμφανής

Ιατρική παρέμβαση γίνεται Διεθνώς οταν υφίσταται θετική αναλογία οφέλους κόστους..Οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που τα αρπάζουν απο τις Φαρμακοβιομηχανίες ειναι φανερό οτι θέλουν να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ τα παιδιά μας να τα αρρωστήσουν χωρις να υφίσταται λόγος..

Οποιος προτρέπει λοιπόν Υποχρεωτικό εμβολιασμό σε αυτες τις ηλικιες με αυτα τα ΚΡΑΤΙΚΑ δεδομένα και παραπλανά τους γονείς για να τρυπήσουν τα παιδιά τους ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ…και θα πρεπει να οδηγηθούν σε αμεσες ΔΙΚΕΣ….Θα μου πείτε απο ποιούς??? Πανε το κόσμο σε εμφύλιο και εξέγερση..

Με τα παραπάνω καταλαβαίνεται τι ΘΕΑΤΡΟ παιζουν και πως διαχειρίζονται τους θανάτους και στις παραπάνω ηλικίες….

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ είστε ολοι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ……και οσοι ΓΟΝΕΙΣ τρυπήσετε τα παιδιά σας είστε να πατε μαζι τους στα ΚΑΖΑΝΙΑ της ΚΟΛΑΣΗΣ!!!




popolaros




Πηγή: https://amazonios.net/sta-kazania-tis-kolasis-tha-pate-an-mpoliasete-ta-paidia-sas-me-0-008-thnitotita/

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/0008.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ερωτηση,,και αν αυτο το απειροελαχιστο ποσοστο θνησιμοτητας συμβει σε καποιο δικο σας ατομο θα εχετε την ιδια αποψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή