Γενετιστής: μετά από μερικούς μήνες τα αντισώματα των εμβολίων mRNA μπορεί να επιτεθούν στα όργανα σας


Θα πεθαίνουν όλοι σαν κατσαρίδες.
Οι θάνατοι δεν θα μπορούν να συσχετιστούν πάντα με τον θάνατο από τον “αόρατο” αλλά θα είναι από τα συμπτώματα που προκαλούν τα εμβόλια mRNA, όταν αυτά θα επιτεθούν στα όργανα με αποτέλεσμα τον θάνατο.Έχουν παρατεθεί και στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και σε άλλα ιστολόγια που δεν έχουν υποταχθεί στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, χιλιάδες αναρτήσεις με έρευνες ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΙΟΜΑΦΙΕΣ, που αποτελεί μείζον και πρωτεύον ερώτημα, γιατί ο κόσμος αποδέχεται στην πλειοψηφία του την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ και κυρίως γιατί οδεύει στον θάνατο με… αυτοκτονικές τάσεις εμβολιασμού.

Τόσο το τέλος του 2021, όσο και στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια,
οι σατανικές ΕΛΙΤ, θα έχουν φτάσει τους στόχους αποπληθυσμού της ανθρωπότητας, αν οι ρυθμοί εμβολιασθέντων αυξηθούν.

Και πολύ φοβάμαι πως αυτό θα γίνει επειδή ΟΙ ΛΑΟΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Εμείς πιστεύουμε ότι θα επιτεθούν!!! και όχι το “μπορεί να επιτεθούν” γιατί αν δεν ζούσαμε σε ακραίες συνθήκες όπως έχετε ήδη καταλάβει (μερικοί) πως θα έκαναν… την ανακύκλωση δισεκατομμυρίων ψυχών στην μεγαλύτερη Συγκομιδή επάνω στον πλανήτη;

Διαβάστε στα αγγλικά εν συντομία τι μας εξηγεί μιας ειδικός στο θέμα της γενετικής και πως οι μαύροι εκπρόσωποι της ιατρικής θα μπορέσουν να αφανήσουν εκατομμύρια λόγω των εμβολιασμών με mRNA.

Εξηγεί ότι μετά από μερικούς μήνες από τον εμβολιασμό θα δεχθούν επίθεση τα όργανα του ανθρώπου από το mRNA των εμβολίων και θα πεθαίνουν όλοι σαν κατσαρίδες. Οι θάνατοι δεν θα μπορούν να συσχετιστούν πάντα με τον θάνατο από τον αόρατο αλλά θα είναι από τα συμπτώματα που προκαλούν τα εμβόλια mRNA, όταν αυτά θα επιτεθούν στα όργανα με αποτέλεσμα τον θάνατο.
KORAKAS NEWSΠηγή

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/mrna_15.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια