Ο Επικεφαλής της Φαρμακοεπαγρύπνησης της Δανίας κατέρρευσε κατά την ανακοίνωση ότι η χώρα του διακόπτει την AstraZeneca..Εμβολιασμένος;freak out και λιποθυμία από στρες; Tι συνέβη; BINTEO






Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου κι ενώ ανακοίνωσε ότι η Δανία σταματάει προσωρινά τη χρήση του εμβολίου AstraZeneca – λόγω ανησυχιών για θρομβώσεις που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, o Tanja Erichsen, που είναι διευθυντής της Δανικής Υπηρεσίας Φαρμάκων, λιποθύμησε την Τετάρτη το απόγευμα.

Στη συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις του όπως μεταφέρεται από τον Οργανισμό Φαρμάκων Δανίας στο Twitter.

Προληπτικά, ο Tanja Erichsen παρέλειψε το υπόλοιπο της συνέντευξης τύπου και μεταφέρθηκε στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης για έλεγχο.
Ο επικεφαλής της φαρμακοεπαγρύπνησης μας,ο Tanja Erichsen, λιποθύμησε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, γράφει η Δανική Υπηρεσία Φαρμάκων στο tweet.
Ανέκτησε τις αισθήσεις του και είναι εντάξει υπό αυτές τις περιστάσεις, αλλά διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο θάλαμο έκτακτης ανάγκης για έλεγχο.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ο Tanja Erichsen κατάφερε ν΄αμνακοινώσει ζωντανά στον αέρα την απόφαση των υγειονομικών αρχών της Δανίας να διακόψουν προς το παρόν τη χρήση του εμβολίου AstraZeneca.

Αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν διαγράφεται από το πρόγραμμα εμβολιασμού της Δανίας.

Ο Søren Brostrøm, διευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας, μίλησε επίσης στη συνέντευξη τύπου. Μετά από ένα διάλειμμα εξαιτίας της λιποθυμίας του Tanja Erichsen, μίλησε ηχογραφημένα..

To περιστατικό κάνει το γύρο στα social media με τους χρήστες ν΄αναρωτιούνται αν ήταν εμβολιασμένος αν όντως τώρα είναι καλά κι αν είναι επεισόδιο ανάλογο με της Αμερικανίδας νοσοκόμας.

Tι συνέβη.. πάντως κατά το συμβάν ο αξιωματούχος εμφανώς έχει πάθει ισχυρό freak out και λιποθυμικό επεισόδιο από ισχυρές πιέσεις που ασκούνται όταν λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις κατά συμφερόντων Big Pharma;; Κάποια άλλη παθολογία;;; Tι πραγματικά συνέβη δύσκολο να το μάθουμε..

dimpenews.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/astrazenecafreak-out-t-binteo.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια