Θυμηθείτε την πρόβλεψη του Deagel για το 2025 για την Αμερική όταν ο Τζο Μπάιντεν και οι παγκοσμιοποιητές αρχίζουν να μιλούν για τον πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία.









- Μια νοοτροπία όπoυ ο Joe Biden's θα παίξει βασικό ρόλο στις επερχόμενες καταστροφικές εκδηλώσεις.



Του Στέφαν Στάνφορντ.

Πριν από λίγες ημέρες, στις 30 Ιανουαρίου, ο Steve Quayle είχε συνδεθεί με αυτήν την «ιστορία αναδρομής» στο Telegraph με τίτλο «Blackjack: A Slideshow Story» , με τον Steve να προειδοποιεί σε μία SQ σημείωση την ιστορία, η οποία αφορούσε μια σειρά από πυρηνικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε μεγάλες δυτικές πόλεις, ήταν ο μεγάλος «προγνωστικός προγραμματισμός» .



Με την ιστορία του Telegraph ισχυρίζεται στην αρχή ότι η «παρουσίαση» που παρουσιάστηκε μέσα της ήταν εντελώς φανταστική, μας παρουσίασε λεπτομερώς ένα σενάριο που βλέπουμε να «ρίχνεται» από τους παγκοσμιοποιητές σήμερα, με μια «φανταστική» έκθεση που έγινε από μια υπηρεσία πληροφοριών. (αν και στο Ηνωμένο Βασίλειο) προειδοποίηση για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση που διεξήχθη από "... έναν συνασπισμό εξτρεμιστών, ισλαμιστών και χριστιανικών πιστών, που μπορεί να έχουν αποκτήσει
τα μέσα για να πραγματοποιήσουν μια επίθεση μαζικών ατυχημάτων" .

Προειδοποιώντας ότι η «επίθεση» μπορεί να είναι βιολογική, χημική ή ακόμη και πυρηνική και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί σε ένα κύριο κέντρο πληθυσμού για να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερο όλεθρο, χάος και θανάτους, ότι η ιστορία του 2009 έδειξε ότι είχαν ήδη δαιμονοποιήσει τους Χριστιανούς ως «λατρεία» , με το 2021 να εισάγει ένα εντελώς νέο θηρίο, όπως είχε αναφέρει η Susan Duclos σε αυτήν την ιστορία της ANP στις 4 Φεβρουαρίου .

Και ακριβώς την ώρα και μόνο λίγες μέρες μετά την πολύ αντιληπτική προειδοποίηση του Steve Quayle, παίρνουμε αυτήν την ιστορία στο NY Post που αναφέρει ότι, σύμφωνα με τον Ναύαρχο Charles Richard, ένας πυρηνικός πόλεμος εναντίον της Κίνας και / ή της Ρωσίας είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Με τον Ναύαρχο Ρίτσαρντ, τον επικεφαλής της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ,να προειδοποιεί ότι τόσο η Μόσχα όσο και το Πεκίνο « έχουν αρχίσει να αμφισβητούν επιθετικά τους διεθνείς κανόνες» με «τρόπους που δεν έχουν δει από την κορυφή του Ψυχρού Πολέμου» , προειδοποίησε επίσης ότι «υπάρχει πραγματική πιθανότητα ότι μια περιφερειακή κρίση με τη Ρωσία ή την Κίνα θα μπορούσε να κλιμακωθεί γρήγορα σε μια σύγκρουση με πυρηνικά όπλα » .

Και όπως θα διερευνήσει στην επόμενη ενότητα αυτής της ιστορίας παρακάτω, ενώ θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε ότι οποιαδήποτε και όλοι οι πυρηνικοί πόλεμοι θα πρέπει να αποφεύγονται, δεδομένου ότι θα είναι ένα «στιγμιαίο παιχνίδι changer» , η ιστοσελίδα Deagel.com έχει «πρόβλεψη» ακριβώς στο μέλλον μας στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020 στον ιστότοπό τους.





Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο ANP που χρονολογείται εδώ και πολλά χρόνια, ο ιστότοπος Deagel.com εδώ και χρόνια προβλέπει ένα σημαντικό γεγονός ή εκδηλώσεις για την Αμερική, γεγονότα που θα έφερναν τον αμερικανικό πληθυσμό κάτω από τα 100 εκατομμύρια το χρόνο 2025 (από πάνω από 325 εκατομμύρια το 2017!).



Με τις ΗΠΑ που πρέπει να «χάσουν» περισσότερα από 200 εκατομμύρια άτομα σε περίπου 4 χρόνια τώρα για να φτάσουν οπουδήποτε κοντά σε αυτήν την πρόβλεψη, ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να πεθάνουν πολλοί Αμερικανοί θα ήταν μέσω του πυρηνικού πολέμου και του χάους και της οικονομικής κατάρρευσης που εξαπέλυσε από αυτό .

Και όπως είχαμε αναφέρει στο ANP στις 17 Οκτωβρίου του 2020 , ο Deagel μας ενημέρωσε σχετικά με τους λόγους για τους οποίους πιστεύουν ότι η Αμερική μπορεί να πλήξει τόσο τον πληθυσμό και την οικονομία μας τα επόμενα χρόνια. Αυτή η εξήγηση από τον ιστότοπό τους προτού συνεχίσουμε:

Η κατάσταση μεταξύ των τριών μεγάλων δυνάμεων έχει αλλάξει δραματικά. Το μόνο σχετικό επίτευγμα των δυτικών δυνάμεων κατά την τελευταία δεκαετία ήταν ο σχηματισμός στρατηγικής συμμαχίας, στρατιωτικής και οικονομικής, μεταξύ Ρωσίας και Κίνας. Αυτή τη στιγμή η πιθανή εταιρική σχέση μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) έχει πεθάνει με τη Ρωσία να έχει στραφεί οριστικά προς την Κίνα.

Αυτό ήταν από την αρχή το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Η Airbus δεν προσπάθησε ποτέ να δημιουργήσει μια πραγματική συνεργασία, αλλά μάλλον μια στρατηγική για την εξάλειψη της ρωσικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Στην πραγματικότητα, η Ρωσία και η Κίνα έχουν δημιουργήσει μια νέα συμμαχία για την κατασκευή ενός αεροσκάφους μεγάλων αποστάσεων.

Η Δυτική Ευρώπη (για να μην αναφέρουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες) δεν ενδιαφερόταν ποτέ για την ανάπτυξη της Ρωσίας ή για να σχηματίσει οτιδήποτε άλλο εκτός από μια σχέση κύριου σκλάβου με τη Ρωσία που παρέχει πρώτες ύλες και συμπληρώνει τη γραμμή της Δύσης. Ήταν σαφές τότε και σήμερα είναι γεγονός.

Η Ρωσία προετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο από το 2008 και η Κίνα αυξάνει τις στρατιωτικές της ικανότητες τα τελευταία 20 χρόνια . Σήμερα η Κίνα δεν είναι μια δεύτερη βαθμίδα ισχύος σε σύγκριση με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τόσο από στρατιωτική όσο και από οικονομική άποψη, η Κίνα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο και σε ορισμένους συγκεκριμένους τομείς είναι πολύ μπροστά. Στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας 5G υπήρξε επιτυχία στον εμπορικό χώρο, αλλά ο καταστροφέας Type 055 είναι επίσης μια άλλη σημαντική ανακάλυψη με τις ΗΠΑ να αποκτούν παρόμοια ικανότητα (DDG 51 Flight IIII) στα μέσα αυτής της δεκαετίας (πιθανότερο έως το 2030). Το Nanchang, το επικεφαλής πλοίο της κατηγορίας Type 055, τέθηκε σε λειτουργία εν μέσω της πανδημίας και του κλειδώματος στην Κίνα.

Πριν από έξι χρόνια, η πιθανότητα ενός μεγάλου πολέμου ήταν μικρή. Έκτοτε, έχει αναπτυχθεί σταθερά και δραματικά και σήμερα είναι μακράν το πιο πιθανό σημαντικό γεγονός στη δεκαετία του 2020. Η απόλυτη σύγκρουση μπορεί να προέλθει από δύο τρόπους. Μια συμβατική σύγκρουση που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο μεγάλες δυνάμεις που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό πυρηνικό πόλεμο
. Ένα δεύτερο σενάριο είναι δυνατό στο χρονικό πλαίσιο 2025-2030. Μια ρωσική μυστική πρώτη επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων της με τα νέα S-500, στρατηγικές πυραυλικές άμυνες, υποβρύχια Yasen-M, INF Zircon και Kalibr και ορισμένα νέα διαστημικά περιουσιακά στοιχεία παίζουν τον βασικό ρόλο.

Το πρώτο κτύπημα θα περιελάμβανε όλους τους κλάδους στρατηγικών δυνάμεων της Ρωσίας (βομβαρδιστικά και επίγειους πυραύλους) στα διάφορα στάδια μιας τέτοιας επίθεσης που θα ήταν στρατηγική μετάφραση αυτού που παρατηρήθηκε στη Συρία τον Νοέμβριο του 2015. Δεν υπήρχε αναφορά ότι οι Ρώσοι είχαν μια τέτοια ικανότητα εκτόξευσης υψηλής ακρίβειας, πολλαπλών, συνδυασμένων όπλων σε στόχους 2.000+ χιλιομέτρων μακριά. Η δυτική νοημοσύνη δεν είχε ιδέα.

Εάν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή, φυσικά, ο κόσμος θα παρακολουθήσει τον πρώτο πυρηνικό πόλεμο. Η κατάρρευση του δυτικού μπλοκ μπορεί να προκύψει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον πόλεμο. Δεν έχει σημασία. Ένας πυρηνικός πόλεμος είναι ένα παιχνίδι με δισεκατομμύρια θύματα και η κατάρρευση παίζει στα εκατοντάδες εκατομμύρια .





Έτσι, ενώ ο Πρέσβης της Ρωσίας στις ΗΠΑ, Ανατόλι Αντόνοφ, δήλωσε πρόσφατα ότι δεν πιστεύει ότι οποιοσδήποτε λογικός Αμερικανός στρατηγός εξετάζει πραγματικά μια πυρηνική στρατιωτική σύγκρουση με τη Μόσχα , ισχυριζόμενος ότι «πιστεύω ότι μια τέτοια ιδέα επισκέπτεται τους αρχηγούς ορισμένων πολιτικών που δεν είναι καλά " , βλέπουμε τώρα να βγαίνει από την Ουάσινγκτον ο Τζο Μπάιντεν που υπόσχεται να " λογοδοτήσει τη Ρωσία " για τις ενέργειές της " κατά της Δημοκρατίας " .

Ρωσία

Ο Μπάιντεν είπε ότι "δεν θα διστάσουμε να αυξήσουμε το κόστος στη Ρωσία". Προς το παρόν οι ηγέτες της αντιπολίτευσης της Ρωσίας ασκούν πιέσεις στην Ουάσινγκτον για τη στοχοθετημένη χρήση κυρώσεων Magnitsky στον εσωτερικό κύκλο του Πούτιν, ο Μπάιντεν ανέφερε στην πραγματικότητα τον φυλακισμένο ακτιβιστή της αντιπολίτευσης Alexey Navalny.



Κάλεσε το Κρεμλίνο να απελευθερώσει τον Ναβάλι «αμέσως και χωρίς όρους», ενώ εξέφρασε ότι οι αρχές τον είχαν στοχεύσει για «έκθεση της διαφθοράς» του Πούτιν και της κορυφαίας ηγεσίας του Κρεμλίνου. Και επιπλέον:

Είπε ότι "κατέστησε σαφές στον Πρόεδρο Πούτιν, με τρόπο πολύ διαφορετικό από τον προκάτοχό μου, ότι τις μέρες που οι Ηνωμένες Πολιτείες κυλούσαν μπροστά στην επιθετική δράση της Ρωσίας" - επισημαίνοντας επιθέσεις στον κυβερνοχώρο από την παραβίαση των SolarWinds και τη δηλητηρίαση φιγούρα της αντιπολίτευσης Alexei Navalny - "τελείωσαν."

Και ενώ, ως επί το πλείστον, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε προσπαθήσει να θέσει τέρμα στους ατελείωτους πολέμους των παγκοσμιοποιητών, σίγουρα μοιάζει με τον Τζο Μπάιντεν, αυτοί οι πόλεμοι επιστρέφουν ξανά στο τραπέζι. Και όπως έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές στο ANP, λόγω των υπερηχητικών πυρηνικών όπλων της Ρωσίας, οποιοσδήποτε πυρηνικός πόλεμος εναντίον τους δεν θα ήταν «ώθηση», αλλά ένα βαρέλι που εκρήγνυται σε όλη την Αμερική και τον πλανήτη Γη μας.

Και τα δύο παρακάτω βίντεο ρίχνουν μια ματιά στην αυξανόμενη πιθανότητα πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία / την Κίνα υπό τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, πολέμους που θα έκαναν τον Μπάιντεν να γίνει « παγκόσμιος πρόεδρος» , ο χειρότερος Πρόεδρος όλων των εποχών στην Αμερική.



allnewspipeline.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/deagel-2025.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια