ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΡΟΒΑΤΩΝ-ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID






Το σύνδρομο των προβάτων Του Peter Koenig – είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) όπου εργάστηκε για το νερό και το περιβάλλον σε όλο τον κόσμο για πάνω από 30 χρόνια. Κάνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – ενός οικονομικού θρίλερ για τον πόλεμο, την καταστροφή του περιβάλλοντος και την εταιρική απληστία και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis» (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Σήμερα και τις τελευταίες ημέρες, νέα «μέτρα» έχουν γίνει αυστηρότερα σε ολόκληρη την Ευρώπη – περιορισμοί στην ελευθερία που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις για λόγους «ασφάλειας της δημόσιας υγείας», δηλαδή περιορισμοί στην ελευθερία για την πρόληψη της εξάπλωσης των μολύνσεων Covid. Κυριολεκτικά, αυτές οι προδοτικές κυβερνήσεις λένε «πρέπει να σφίξουμε τα μέτρα». Σοβαρά, ποιοι νομίζουν ότι είναι; Υπηρέτες των ανθρώπων που τους επέλεξαν και που τους πληρώνουν. Αυτή είναι προδοσία. Αλλά οι άνθρωποι ακολουθούν χωρίς να κάνουν πολλές ερωτήσεις,
κάποιοι παραπονούνται αλλά όχι αρκετά σκληρά … ζούμε στη μέση του συνδρόμου προβάτων.

Αυτοί – αυτές οι δήθεν φιλο-λαϊκές κυβερνήσεις – τις αποκαλούν «μέτρα», έναν ευφημισμό για το κλείδωμα – ακούγονται καλύτερα σε ένα κοινό που έχει κουραστεί από τη συνεχή και συνεχώς αυξανόμενη καταστολή. Αυτό το δεύτερο, και σε ορισμένες χώρες ακόμη και το τρίτο, το κλείσιμο περιλαμβάνει περισσότερα οπως κλείσιμο καταστημάτων, αυστηρότερους ελέγχους στην εργασία από το σπίτι, αυξημένη κοινωνική απόσταση από την αστυνομία, φορώντας μάσκες, χωρίς δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους, επιτρέπονται μόνο 5 άτομα σε ένα διαμέρισμα …

[OFFICIAL VIDEO] Mad World – Pentatonix

Υπάρχουν, για παράδειγμα, περίπου 75 μελέτες – συν / πλην μερικές – σχετικά με τη χρησιμότητα και ακόμη και τους κινδύνους από τη χρήση μάσκας. Ανησυχούν ως επί το πλείστον για τον κίνδυνο για τα παιδιά και τους νεαρούς ενήλικες … αλλά κανείς, κανένας στους αγορασμένους και αναγκασμένους, δωροδοκίες – οι δυτικές κυβερνήσεις δεν τους προσέχουν, και φυσικά ούτε τα υποτιθέμενα mainstream media. Κολλάτε στην αφήγηση – ΠΡΕΠΕΙ να φοράτε μάσκα – ΠΡΕΠΕΙ να διατηρείτε την απόσταση ασφαλείας των 6 ποδιών – επιβεβλημένη από την αστυνομία.

(στην ταινία του 1999 μας προετοίμαζαν για τον covid- όλα προγραμματισμένα με λεπτομέρεια εκ τον προτέρων)

West Wing Predicts Mass SP Breakout in 1999~

Εξαναγκάζουν επίσης την δουλειά στο σπίτι(Homeoffice), γνωρίζοντας καλά ότι κάθε αξιόπιστος ψυχολόγος και κοινωνιολόγος σας λέει πόσο καταστροφικό είναι αυτό για το άτομο – μοναξιά, έλλειψη σωματικής επαφής, συνάντηση και αλληλεπίδραση με συναδέλφους – καθώς και για την κοινωνία στο σύνολό της. Χωρίς φυσική επαφή, διαλύεται. Φυσικά, όλα αυτά είναι σκόπιμα – δηλαδή όλα τα κλεισίματα εστιατορίων, απαγορεύονται όλες οι εκδηλώσεις όπου οι άνθρωποι συναντιούνται και ανταλλάσσουν ιδέες.

Οι άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι. Ναι, αλλά όχι αρκετό για να σταματήσει αυτή η τυραννία! – Πρέπει να συμπεριφέρομαι καλύτερα ή θα τιμωρηθώ – Αγχος! – Ο φόβος οδηγεί στο σύνδρομο των προβάτων – αυτή η βαθιά κοινωνική ασθένεια που μας πλήττει σήμερα – και υπήρξε για λίγο. Λαοί, πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό.

Αλλά, φαίνεται, οι άνθρωποι δεν είναι αρκετά κουρασμένοι ακόμα για να σηκωθούν από κοινού και να φωνάξουν, «Αρκετά είναι αρκετό», δεν συνεχίζουμε,
αυτή είναι η τυραννία της κυβέρνησης, σταματάμε να κλαψουρίζουμε.

Predictive Programming ~ REX 84 ~ Ready for Ewe

Και ναι, για να δώσει στην τυραννία μεγαλύτερο βάρος, περισσότερη αξιοπιστία, ενισχύεται από αυτό που είναι γνωστό ως Task Force (TF), μια ομάδα από κοινού επιλεγμένους «επιστήμονες» που ορίζονται ειδικά από τους ισχυρούς για να τους ενημερώσουν για το τι είναι να κάνουν. Είναι μια παλιά μέθοδος λήψης αποφάσεων, όταν οι κυβερνήσεις χρειάζονται ή θέλουν να λαμβάνουν αποφάσεις που δεν είναι δημοφιλείς, ζητούν συμβουλές από την ομάδα εργασίας. Ωστόσο, το TF έχει ενημερωθεί και ξέρει ακριβώς τι να συμβουλεύει. Αυτό είναι ένα εσκεμμένο ψέμα.

Νέα μέτρα αποκλεισμού έχουν επιβληθεί στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία για μέρες, η Αυστρία και η Ελβετία τα ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες – η ΕΕ ως σύνολο – δεν λέει τίποτα, δεν συντονίζει, δεν θέλει να δει ότι αυτές οι κατασχέσεις όχι μόνο καταστρέφουν την οικονομία των μεμονωμένων εθνών αλλά θα οδηγήσει ολόκληρη την ΕΕ στην οικονομική αυτοκτονία. Η Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ παραλύουν την ΕΕ.

Οι νέες κλειδαριές – και πιθανότατα περισσότερα έχουν προγραμματιστεί καθώς δημιουργούνται περισσότερα κύματα covid – έως ότου όλοι εμβολιαστούν – και έχει το ενέσιμο ηλεκτρομαγνητικό ζελ στο σώμα του με μια ουσία που αλλάζει το DNA. Έτσι τώρα είναι εντελώς ελεγχόμενα με την πάροδο του χρόνου. Και ο καθορισμένος χρονικός ορίζοντας για τη συνολική ψηφιοποίηση όλων είναι έως το 2030. Ο έλεγχος της τεχνητής νοημοσύνης και του ρομπότ πάνω σε ανθρώπους – μετατρέποντάς τους σε τρανσούμαν(transhuman), αυτός είναι ο στόχος της ατζέντας του ΟΗΕ 21-30. Και το μέσο για την επίτευξή του είναι η ατζέντα ID2020 που δημιουργήθηκε από τον Bill Gates.

Περισσότερες κλειδαριές σκοτώνουν περισσότερες μικρές επιχειρήσεις, καταστήματα και εστιατόρια. Αυτό δημιουργεί περισσότερη δυσκολία για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, περισσότερες πτωχεύσεις, περισσότερη δυστυχία για τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους που χάνουν τη δουλειά τους. Φανταστείτε κατ ‘οίκον εκπαίδευση, μια 4μελή οικογένεια, και οι δύο γονείς εργάζονται, τα παιδιά πρέπει να έχουν έναν αρκετά ισχυρό υπολογιστή για να συνδεθούν με το δάσκαλο του σχολείου – τα παιδιά πρέπει να έχουν λογικές δεξιότητες υπολογιστών για να αντιμετωπίσουν την κατ’ οίκον εκπαίδευση και οι γονείς, ακόμη και αν έχουν το χρόνο, έχουν όλοι λογικές δεξιότητες υπολογιστών για να βοηθήσουν τα παιδιά τους; – Κάθε οικογένεια σε μια ήδη εξαιρετικά φτωχή κοινωνία έχει τα μέσα να αγοράσει τις απαραίτητες ηλεκτρονικές συσκευές για τα παιδιά;

Είναι καταστροφή. Μια άλλη επιβαλλόμενη καταστροφή. Επειδή θα οδηγήσει στο γεγονός ότι θα υπάρχουν λιγότερα ή μη εκπαιδευμένα παιδιά στη Δύση – τα μη εκπαιδευμένα παιδιά θα γίνουν πιο εύκολα χειραγωγημένοι ενήλικες – καλά, αναμένεται – στον ίδιο ρυθμό – να πέσουν στο σύνδρομο των προβάτων των γονιών τους. – Ή μήπως θα γίνετε και εσείς; – Αυτό είναι το σημείο όπου η δυναμική μπορεί να μην ταιριάζει με τη γραμμική ελίτ σκέψης και προσδοκιών.

Λοιπόν, αυτό συμβαίνει στον παγκόσμιο βορρά. Φανταστείτε πώς είναι στον Παγκόσμιο Νότο, όπου η αυξανόμενη φτώχεια, η δυστυχία και ο λιμός πλήττουν ολόκληρες τις κοινωνίες, σε περιπτώσεις άνω των δύο τρίτων του πληθυσμού μιας χώρας. Πώς πρέπει να διδάσκονται αυτά τα παιδιά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση; –
Δεν θα το κάνουν. Έχουμε λοιπόν μια κατάσταση όπου ο Παγκόσμιος Νότος παράγει αμόρφωτα παιδιά επειδή απλά δεν πηγαίνουν στο σχολείο. Οι περισσότεροι από αυτούς θα παραμείνουν φτωχοί, θα είναι το τέλειο εργατικό δυναμικό για την ελίτ – ή κτηνοτροφία για τους πολέμους που πρέπει να (ή θέλουν) πλούσια έθνη για να ικανοποιήσουν την απληστία τους. Μην ξεχνάτε ποτέ: οι πόλεμοι είναι κερδοφόροι. Αλλά κυρίως λόγω της κοινωνικοπαθητικής τους δίψας για όλο και περισσότερη δύναμη και χρήματα.

Εάν ακούτε τους ανθρώπους στο δρόμο και μιλάτε σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, όλοι είναι αναστατωμένοι και πολλοί από αυτούς λένε ότι μπορεί να μην επιβιώσουν, μπορεί να μην ανοίξουν ξανά, παρά τις επιδοτήσεις που λαμβάνουν από τις κυβερνήσεις. Στην Ελβετία, ο επικεφαλής της «Gastronomie Suisse» είπε ότι εάν έως και το 50% των εστιατορίων έκλειναν ξανά, δεν θα επιβιώσουν. Παρόμοιος αριθμός δόθηκε επίσης στη Γερμανία και την Αυστρία – και η κατάσταση είναι σίγουρα εξίσου καταστροφική και αλλού.

Μιλάμε κυρίως για τη Δύση. Η κατάσταση στα ανατολικά, στη Ρωσία και στην Κίνα και στους συμμάχους τους στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) είναι διαφορετική, καθώς έχουν μια πιο φιλανθρωπική προσέγγιση για την καταπολέμηση του Covid.

Στη Δύση, σε ορισμένες περιπτώσεις, ολόκληρη η υποστήριξη ζωής των ανθρώπων, τα επιτεύγματα της ζωής τους, οι οικογενειακές τους επιχειρήσεις σκοτώνονται για χάρη ενός άχρηστου και καθαρά κατασταλτικού κανόνα. Ο σκοπός αυτού του κανόνα δεν είναι να εξαλείψει μια ασθένεια, αλλά ένα μέσο ενστάλαξης του φόβου και να μας κάνει να συμμορφωθούμε για τις χειρότερες εποχές. Γιατί, ό, τι νομίζετε ότι θα επανέλθουμε στο φυσιολογικό το καλοκαίρι του 2021 ή το επόμενο έτος, το 2022 – δεν θα το κάνουμε. Με τιποτα. Αν τους αφήσουμε να κάνουν αυτό που κάνουν τώρα.

Αυτή η μικρή παγκοσμιοποιημένη Cabal, μέσω των εξαιρετικά πλούσιων χειριστών της – με διψήφιους και τριψήφιους δισεκατομμυριούχους από τη Silicon Valley – όχι μόνο έχει τη δύναμη να λογοκρίνει όποιον είναι ενάντια στο Matrix, αλλά όλοι λογοκρίνουν τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Τι λέει αυτό για μια χώρα ή για μια κοινωνία στην οποία ζούμε, μια κοινωνία που αποκαλείται «δημοκρατική»;

Ανεξάρτητα από το πόσο σας αρέσει ή δεν σας αρέσει ο πρόεδρος σας, δεν σας φαίνεται ότι αυτή είναι η ενσάρκωση της ελευθερίας του λόγου που λαμβάνεται από εσάς; – Αλλά και πάλι: δεν κάνουμε τίποτα. Παρακολουθούμε και διαμαρτυρόμαστε, αλλά δεν κάνουμε τίποτα. Το αφήνουμε να συμβεί. Δεν θα ήταν αυτή η χρυσή ευκαιρία να μπλοκάρει και να μποϊκοτάρει όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων; – Ζήστε χωρίς αυτούς, για χάρη του Θεού, πριν από 20, 30 χρόνια δεν γνωρίζαμε καν ότι υπήρχαν ή σε ποιο βαθμό θα εξαρτηθούμε από αυτούς.

Εάν μπορούμε ακόμα να σκεφτούμε τον εαυτό μας, τώρα είναι η ώρα να απομακρυνθούμε από το Facebook, το Twitter, το Instagram και ό, τι λέγονται όλα αυτά- και να μην τα χρησιμοποιήσετε. Επιστρέψτε στην κανονική επικοινωνία από άτομο σε άτομο, σε διαλόγους, σε συναντήσεις, στο τηλέφωνο, κατά προτίμηση στο σταθερό.

Σκεφτείτε τις συνέπειες εάν ακολουθήσετε αυτήν την τάση ότι δεν υπάρχει πλέον ελευθερία έκφρασης, αλλά μια σταθερά αυξανόμενη τεχνητή νοημοσύνη μέσω αλγορίθμων που χρησιμοποιούν τα ακριβή δεδομένα που τους δίνετε στις κοινωνικές πλατφόρμες για να σας βοηθήσουν-υποδουλώσουν; Αυτό, μέσω όλο και περισσότερων ρομποτοποιήσεων και ψηφιοποίησης – στο σημείο που δεν παρατηρούμε καν ότι οι εγκέφαλοί μας έχουν συνδεθεί και «χακαριστεί» από υπερυπολογιστές που έχουν αναπτυχθεί από την DARPA και θα πιστέψουμε και θα ακολουθήσουμε τις εντολές που «προέρχονται» απευθείας από εμάς. Αυτοί οι υπερυπολογιστές είναι εμφυτευμένοι, ελεγχόμενοι από την παγκοσμιοποίηση – σε ποιο σημείο έχουμε γίνει αμετάκλητα η ενσωμάτωση του συνδρόμου προβάτων. Το DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) είναι ένας τομέας προηγμένης έρευνας και τεχνολογίας του Πενταγώνου.

Θέλει κάποιος αυτό; Αμφιβάλλουμε. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δράσουμε τώρα. Δεν έχουμε τη λύση. Αλλά ίσως αν συνδεθούμε πνευματικά μαζί θα βρούμε μια λύση ή θα αφήσουμε μια λύση να προκύψει.

Αυτός θα ήταν ο ευγενής τρόπος – να αλλάξετε ένα εντελώς καταχρηστικό περιβάλλον με συνείδηση και πνευματική σκέψη. Στείλτε υψηλές δονήσεις που επηρεάζουν τη συλλογική μας μοίρα. Αλλά πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό και στον εαυτό μας ως μια σταθερή και αλληλεγγύη συλλογική.

Εάν εμείς ως άνθρωποι αποτύχουμε να ανακτήσουμε και να προστατεύσουμε τα ανθρώπινα και πολιτικά μας δικαιώματα, η Μητέρα Γη σε κάποιο σημείο θα εξαγνιστεί. Θα απορρίψει τον απάνθρωπο βάλτο. Ίσως θα χρειαστεί μια μεγάλη ή διαρκή καταστροφή ή δύο, έναν τεράστιο σεισμό με ένα καταστροφικό τσουνάμι, μια τεράστια έκρηξη ενός ή περισσοτέρων ηφαιστείων που σκοτεινιάζει τον ουρανό για εβδομάδες, ή έναν τυφώνα ή χιονοκαταιγίδα που καταστρέφει και παραλύει τμήματα του πολιτισμού ή μια τεράστια ηλιακή έκρηξη που επηρεάζει το ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό δίκτυο και το απενεργοποιεί σε τον κόσμο – και να τερματίσει την ψηφιοποίηση όλων των επιτόπου. – Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα από αυτά που έκαναν ποτέ οι covid ή οι εφευρέτες του.

Μετά από έναν τέτοιο κατακλυσμό, ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας θα έπρεπε ίσως να ξεκινήσει από το μηδέν – σχεδόν από το μηδέν και σίγουρα χωρίς ψηφιοποίηση – αλλά με την τώρα χαμένη ελευθερία να ξεκινήσει εκ νέου και να αναπτυχθεί ελεύθερα και με αυτοπεποίθηση σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Εδώ και δεκαετίες, ο παγκόσμιος καμπαλισμός μας πλημμύρισε με αυτο-μεγαλοπρεπή ψέματα, με υποσχέσεις άνεσης και ευημερίας, αλλά με την ιδέα ότι ο ανταγωνισμός παρά η συνεργασία θα είναι η σωτηρία. Αυτά τα καλά μελετημένα ψέματα οδήγησαν σε μια κοινωνία εγωκεντρικών ψυχοπαθών – όχι μόνο, αλλά αρκετά για να επηρεάσουν την τάση στην κοινωνία της δυστοπικής ζωής μας. Στο lockdown ξεκινήσαμε σταδιακά μια τροχιά κοινωνικής, ακόμη και πολιτιστικής καταστροφής, από την οποία δεν υπάρχει καμία επιστροφή. Πρέπει να επιλύσουμε το σύνδρομο των προβάτων – ΤΩΡΑ.

«There are 3 types of people in this world. Sheep, Wolves and Sheepdogs.»

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


nikosxeiladakis.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια