Lockdown: “Δεν θα υπάρξει επιστροφή στην παλιά κανονικότητα. Η κατάσταση εξαίρεση είναι ο νέος κανόνας” (Michael Morris)





Κωνσταντίνος Βαθιώτης

“Δεν θα υπάρξει επιστροφή στην παλιά κανονικότητα. Η κατάσταση εξαίρεση είναι ο νέος κανόνας” (Michael Morris, Lockdown, 2020)

Έχω αναρτήσει σε αυτήν εδώ την σελίδα (νομίζω ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την παύση λειτουργίας της - ίσως και ολόκληρου του φέισμπουκ!) και στο παρελθόν κάποια αποσπάσματα από το συγκεκριμένο βιβλίο, το οποίο, αν το είχατε διαβάσει, τώρα δεν θα βρισκόσασταν κάτω από το πάπλωμά σας, ούτε θα στέλνατε SMS
για να βγείτε από το σπίτι σας.

Επειδή η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου, παγιδευμένη στις οργουελικές Σειρήνες του παρόντος απολυταρχικού καθεστώτος (παγκόσμιας εμβέλειας), δίνω μια μικρή πρόγευση από τον πρόλογο και την αρχή του πρώτου κεφαλαίου αυτού του βιβλίου που πρέπει επειγόντως να προμηθευτείτε, προτού η παγκόσμια ελίτ αποφασίσει την επιδρομή του τρίτου κύματος κορωνοϊού, το οποίο θα είναι πολύ χειρότερο του δεύτερου και ενδεχομένως να λέγεται Covid-21! Δεν αποκλείεται στο μενού του τρίτου κύματος να υπάρξουν και στρατόπεδα συγκεντρώσεως για τους πολιτικά ανυπάκουους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια