Γερμανοί Γιατροί Απευθύνουν Ανοικτή Επιστολή Στην Καγκελάριο Μέρκελ: Τερματίστε Τώρα, Τη COVID «Μηχανή του Φόβου»




Γερμανοί Γιατροί Απευθύνουν Ανοικτή Επιστολή Στην Καγκελάριο Μέρκελ:

Τερματίστε Τώρα, Τη COVID «Μηχανή του Φόβου»

9 Νοεμβρίου 2020 [1]

Αγαπητή καγκελάριε Δρ. Μέρκελ,

Εμείς, οι υπογράφοντες, είμαστε γιατροί από όλους τους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, που περιθάλπτουμε ανθρώπους σειατρεία και κλινικές για δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου, έχουμε δει περισσότερες από μία εποχιακές λοιμώξεις στη Γερμανία, οι περισσότερες από αυτές με πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις και σημαντικά περισσότερους θανάτους από τον Ιανουάριο του 2020 εξ’αιτίας της μολυσματικής ασθένειας COVID.
Όλοι εμείς μαζί προσφέρουμε τις ιατρικές υπηρεσίες μας σε περίπου. 70.000 άτομα.

Οι συνθήκες του κύματος του κοροναϊού στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας είναι πολύ διαφορετικές απο αυτές που αντιλαμβάνονται τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί που εκπέμπουν, συνεχώς, επί μήνες στους πολίτες «σήματα κινδύνου», τα οποία στη πραγματικότητα είναι αδικαιολόγητα. Εκτιμήσεις μεμονωμένων λοιμοξιολόγων (ιολόγων) που τυγχάνει να είναι σύμβουλοι σας, που προέβλεπαν εκατομμύρια σοβαρά νοσούντων και εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους στην Γερμανία δεν ήταν καθόλου αληθείς.

Στην καθημερινή μας πρακτική σχεδόν κανένας δεν ασθένησε και εάν ασθένησε τα συμπτώματα ήταν ήπια όπως ακριβώς της γρίπης. Τα νοσοκομεία ήταν πιο άδεια απο ποτέ. Δεν υπήρχε υπερφόρτωση των ΜΕΘ. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές ήταν επιδέξιοι στη βραχυπρόθεσμη εργασία.

Αρχικά,θεωρήσαμε ότι το κύμα του ιού θα ήταν απειλητικό και έτσι αποδεχθήκαμε τα μέτρα προστασίας κατά των λοιμώξεων.

Ωστόσο,πλέον έχουν παρέλθει μήνες και έχουμε εξάγει ασφαλή αποδεικτικά στοιχεία και τα γεγονότα που καταδεικνύουν ότι αυτό το κύμα του ιού είναι ελαφρώς πιο έντονο από μια συνηθισμένη εποχική γρίπη και πρέπει να θεωρηθεί πολύ πιο αβλαβές από, για παράδειγμα, τη μόλυνση από τη γρίπη το 2017/2018 με 27.000 θανάτους στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί σήμερα, ουδέποτε, για μήνες, η Covid-19 υπήρξε απειλή για τον γερμανικό πληθυσμό.

Αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος για να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή Γερμανία - μια ζωή χωρίς περιορισμούς, φόβο και υστερία μόλυνσης.

Βλέπουμε ολοένα και περισσότερο, ηλικιωμένους με κατάθλιψη, μικρά παιδιά και εφήβους με σοβαρό άγχος και διαταραχές συμπεριφοράς, άτομα με σοβαρές υποκείμενες ασθένειεςπου θα μπορούσαν να είχαν θεραπευτεί έγκαιρα.

Παρατηρούμε διαταραχές στη διαπροσωπικές σχέσεις, υστερία και επιθετικότητα που προκαλούνται από τον φόβο της μόλυνσης, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η επιτήρηση και η επαγρύπνηση, αυξάνονται επίσης και οι δηλώσεις για «θετικά θύματα επιχρίσματος» - όλα αυτά οδηγούν σε μια άνευ προηγουμένου ένταση και διαίρεση του πληθυσμού.

Είναι ήδη ορατή η αύξηση πρόσθετων σοβαρών χρόνιων παθήσεων. Αυτές οι ασθένειες με τις σοβαρότατες συνέπειές τους αναμένεται να υπερκεράσουν κατά πολύ την πιθανή ζημιά απο τηCovid-19 στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

Για τους λόγους αυτούς οι υπογράφοντες καλούν τους υπευθύνους της υγειονομικής περίθαλψης και της πολιτικής να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι του Γερμανικού Λαού και να αντιστρέψουν αμέσως αυτήν την απειλητική εξέλιξη.

Απαιτούμε την άμεση αναθεώρηση των διαθέσιμων δεδομένων από μια ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων από όλους τους αρμόδιους εξειδικευμένους επιστημονικούς τομείς και την άμεση εφαρμογή των πορισμάτων που θα προκύψουν για τους πολίτες της χώρας μας.

>
Απαιτούμε να σταματήσουν αμέσως τα αναποτελεσματικά και όπως όλα καταδεικνύουν επιβλαβή μέτρα κατά των λοιμώξεων καθώς επίσης και η πολιτική διενέργειας μαζικών τεστ, η οποία δεν έχει κανένα νόημα, (π.χ. επί του παρόντος, 1,1 εκατομμύρια τεστ/ εβδομάδα, εκ των οποίων το 99,3% είναι αρνητικά με κόστος ανά εβδομάδα: 82,5 εκατομμύρια ΕΥΡΩ) να ελεγχθεί από μια ομάδα ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων.

Απαιτούμε να ενταθεί η προστασία των ομάδων υψηλού κινδύνου και για μόνον αυτούς, για τις οποίες κάθε ιογενής λοίμωξη θα μπορούσε να εξελιχθεί δυσμενώς- ο υγιής, με ισχυρό ανοσοποιητικό, πληθυσμός δεν χρειάζεται καμία επιπλέον προστασία πέραν των γενικών μέτρων υγιεινής που είναι γνωστά και αποδεδειγμένα εδώ και πολλές γενεές.

Ειδικότερα, τα παιδιά και οι έφηβοι χρειάζεται να έρχονται σε επαφή με άλλους ανθρώπους ενδεχομένως φορέων λοιμωξιογόνων παραγόντων ώστε να αναπτύξουν, ομαλά, το ανοσοποιητικό τους σύστημα.Ο κορονοϊός πάντοτε υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει. Η φυσική ασυλία είναι το όπλο εναντίον του. Από την άλλη πλευρά, το κάλυμμα του στόματος και της μύτης (μάσκα) που απαιτείται από τους πολιτικούς στερείται σοβαρής επιστημονικής βάσης.

Καλούμε τους πολιτικούς και τους εκπροσώπους του ιατρικού επαγγέλματος να αποφεύγουν τις καθημερινές δημόσιες προειδοποιήσεις και την χρήση της «μηχανής φόβου» στον Τύπο και τις τηλεοπτικές εκπομπές– συμπεριφορές που δημιουργούν, μόνον, ένα βαθύ και αβάσιμο φόβο μεταξύ του πληθυσμού.

Η Bundestag (Ομοσπονδιακή Βουλή) κήρυξε την Covid ως μια επιδημική κατάσταση εθνικού επιπέδου. Προφανώς, οι προϋποθέσεις για αυτό δεν πληρούνται πλέον. Καλούμε, συνεπώς, τα μέλη της Bundestag να άρουν άμεσα αυτή τη δήλωση και, ως εκ τούτου, να μεταφέρουν την απόφαση και την ευθύνη για αυτό το θέμα εκεί που ανήκουν: στα χέρια του δημοκρατικά νόμιμου Κοινοβουλίου.

Εάν υπάρχει ανεξάρτητος ελεύθερος Τύπος στη Γερμανία, τους καλούμε να ερευνήσουν προς όλες τις κατευθύνσεις και να επιτρέψουν στις φωνές που διατυπώνουν διαφορετική άποψη να ακουστούν και να έχουν δημόσιο βήμα.

Η διαμόρφωση νηφάλιας γνώμης μπορεί να ευδοκιμήσει εάν και μόνον ακούγονται όλες οι φωνές δίχως διακρίσεις και με την ορθή εκτίμηση και αποτίμηση των γεγονότων και των αριθμών.

Μέσω της καθημερινής επαφής μας με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας εμπιστεύονται και απο τις πολλές συζητήσεις μαζί τους, εμείς, ως γιατροί που εργαζόμαστε στον πυρήνα της κοινωνίας, γνωρίζουμε ότι η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σχετικά με την υγιεινή έχει αυξηθεί μέχρι στιγμής εξαιτίας της εμπειρίας μας μέσω αυτού του κύματος του ιού, ώστε στο μέλλον να είναι επαρκή τα συνηθισμένα μέτρα υγιεινής δίχως εξαναγκασμούς.

Οι υπογράφοντες ιατροί:

Dr. Robert Kluger




Dr. Bruno Weil




Dr. Antonia




Dr. Felix Mazur




Dr. Katharina Hotfiel




Dr. Christine Knshnabhakdi




Dr. Hanna LübeckHeiko Strehmel




Dr. Norbert Bell




Dr. Heinz-Georg Beneke




Dr. Hans-Jürgen Beckmann




Dr. Thomas Hampe




Dr. Luke Mine’sRadim Farhumand




Dr. Tillmann Otlerbach




Dr. Ulrich RebersDr. Dr. Hubert hair





>Dr. Verena Meyer-RaheDr. Dr. Manfred Conradt




Dr. Matthias KeillchPhv.- Doz. Diploma Psych. Dr. Dr. Christian Wolff




Dr. Holger Schr




Dr. Michael KühneDorothe G öllner




Dr. Wolf Schr




Dr. Ernst Schahn




Dr. Michael SeewaldStefan KurzKonrad Schneider-Trench Schroer




Dr. Anna Pujdak




Dr. Stefan S ällzer




Dlpl.- Med. Holger Dreier




Dr. Norbert Katte




Dr. Thomas Gerenkamp




Dr. Flllp SalemDominik jokes




Dr. Karsten Karad




Dr. Georg RüwekampSchmidt Krause,




Dr. Elizabeth Kiesel




Prof. Dr. Henbert Jürgens




Dr. See Christine Jürgens Less




Πηγή:MarkTaliano.net

[1].-- German Doctors Write Letter to Chancellor Merkel: Put an End to the COVID 'Fear Machine'




https://humansarefree.com/2020/11/german-doctors-write-letter-to-chancellor-merkel-put-an-end-to-the-covid-fear-machine.html




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια