ΤΖΟΥΝΤΙ ΑΝ ΜΙΚΟΒΙΤΣ: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡ. FAUCI ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ COVID 19 ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΤΖ






Η Judy Anne Mikovits είναι Αμερικανίδα ακτιβιστής κατά του εμβολιασμού και πρώην ιατρός ερευνητής. Έχει κάνει απαξιωμένους ισχυρισμούς σχετικά με τα εμβόλια, τον κοροναϊό,κ.α.



Η ανθρωπότητα παγιδεύεται από μια θανατηφόρα πανδημία.

Οι άνθρωποι συλλαμβάνονται για περιήγηση στον ωκεανό και διαλογισμό στη φύση. Τα έθνη καταρρέουν. Πεινασμένοι πολίτες δημιουργούν ταραχές για φαγητό. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλη σύγχυση και φόβο που οι άνθρωποι ζητούν σωτηρία σε μια σύριγγα. Οι ιδιοκτήτες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δίνουν πιέσεις για υποχρεωτικά εμβόλια παγκοσμίως. Όποιος αρνείται να εγχυθεί με πειραματικά δηλητήρια θα του απαγορευτεί το ταξίδι, η εκπαίδευση και η εργασία. Όχι, δεν είναι μια σύνοψη για μια νέα ταινία τρόμου. Αυτή είναι η τρέχουσα πραγματικότητα μας.
Η Mikovits, της οποίας η κριτική για τον Δρ Fauci επιστρέφει στην έρευνα για το AIDS στη δεκαετία του 1980, αμφισβητεί τα κίνητρα της αμερικανικής στρατηγικής COVID-19.
Το επόμενο ντοκιμαντέρ Plandemic θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020, σύμφωνα με τον ιστότοπό του, το οποίο δείχνει ότι το πρώτο επεισόδιο «χαρακτηρίζει τη διάσημη επιστήμονα Τζούντι Μίκοβιτς PHD. Το βίντεο διαγράφηκε από το YouTube επειδή το YouTube ισχυρίζεται ότι παραβίασε τους όρους χρήσης του. Μπορείτε να το δείτε παραπάνω.
Το 25-λεπτό ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι η Mikovits
έχει χαρακτηριστεί «μία από τις πιο επιτυχημένες επιστήμονες της γενιάς της» και έχει φέρει επανάσταση στη θεραπεία του HIV / AIDS. Το ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι δημοσίευσε μια μελέτη
«με τις καλύτερες πωλήσεις» που ισχυρίστηκε ότι «η συνήθης χρήση ζωικού και ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού εξαπολύει καταστροφικές πληγές χρόνιας νόσου». Στη συνέχεια, τα πρωτοπαλίκαρα της Big Pharma έκαναν πόλεμο εναντίον της, καταστρέφοντας τη «φήμη, την καριέρα και την προσωπική της ζωή», λέει το σύντομο χρονογράφημα. Επικρίνει τον Δρ Fauci στο βίντεο. Επίσης, επέκρινε τον Fauci στη σελίδα της στο Twitter.
Στο Plandemic η Mikovits παραδέχτηκε ότι συνελήφθη, αλλά ισχυρίζεται ότι ήταν για να την εμποδίσει να μιλήσει. Η μικρογραφία είχε περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube προτού διαγραφεί.
Στο βίντεο, η Mikovits λέει ότι είχε 97 μάρτυρες στην υπόθεση που οδήγησε στη σύλληψή της, συμπεριλαμβανομένου του Dr. Tony Fauci, τον οποίο είπε ότι έπρεπε να έχει καταθέσει. Είπε ότι κρατήθηκε χωρίς κατηγορία. «Κυριολεκτικά με έπιασαν έξω από το σπίτι.» Ισχυρίστηκε ότι ο εξοπλισμός – πνευματικός εξοπλισμός από το εργαστήριο όπου εργαζόταν – είχε «φυτευτεί» στο σπίτι της. «Δεν έχω συνταγματικά δικαιώματα ή ελευθερίες», λέει.

Ένα άρθρο σχετικά με την ιστορία της έρευνας για το AIDS στο Science Magazine εξηγεί ότι «το Institut Pasteur de France στο Παρίσι για τον Barré-Sinoussi και το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου (NCI) των Ηνωμένων Πολιτειών στη Bethesda, Maryland, για το Gallo» ήταν «στις αντίθετο πλευρές μιας ιστορικής πολεμικής μάχης που ξεκίνησε με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για εξέταση αίματος HIV. » Δεν αναφέρει την Mikovits ή τον Ruscetti. Οι Γάλλοι κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ.
Την εποχή του AIDS, ο Fauci δούλευε ως κύριος ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων. Συγκέντρωσε μια ομάδα επιστημόνων για να μελετήσει την ασθένεια
. «Υπό την ηγεσία του Fauci, το NIAID έχει γίνει ο μεγαλύτερος φορέας της έρευνας για το HIV / AIDS στον κόσμο. Η έρευνα από το εργαστήριό του συνέβαλε επίσης στην αποσαφήνιση των βασικών σχέσεων μεταξύ του ιού και του ανοσοποιητικού συστήματος », αναφέρει το Science Magazine.
AIDS/Dr. Anthony Fauci (NIH, 1984)






Στο βίντεο Plandemic, η Mikovits προβάλλει άλλους ισχυρισμούς. Λέει ότι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι μια σύγκρουση συμφερόντων. Η Mikovits επικρίνει επίσης την έννοια των μαζικών εμβολίων. «Θα σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους, όπως έχουν ήδη κάνει με τα εμβόλια τους», είπε, τονίζοντας ότι δεν ήταν αντι-εμβόλιο. Λέει ότι υπάρχει ένα οικονομικό κίνητρο στις στρατηγικές COVID-19
να μην χρησιμοποιηθούν φυσικές θεραπείες για να παρακινηθούν οι άνθρωποι να χρησιμοποιήσουν εμβόλια.
A Plandemic Film Part 1|| Dr. Judy Mikovits













Judy A. Mikovits PhD@DrJudyAMikovits





We were the first to show that activation of NF-kB was a key driver for inflammation and the cytokine storm. We showed that this had to do with the disease in HIV/AIDS.

Full version: https://youtube.com/watch?v=Leg75TPfLIQ&t=708s …

Thanks for having me on Dr. Rashid!














3.517
1:01 π.μ. - 26 Απρ 2020
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter



2.146 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό










ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/fauci-covid-19.html

 https://edo-ola-edo.blogspot.com/2020/05/fauci-covid-19.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια