Αλγερινός χτυπούσε με σφυρί τον Ι.Ν. του Αγίου Μηνά και γρονθοκόπησε αστυνομικό κατά τη μεταγωγή




Μέσα από το κλειστό κύκλωμα η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του συλλαμβάνοντάς τον.


Στο στόχαστρο ενός
αλλοδαπού με καταγωγή από την Αλγερία βρέθηκε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Μηνά καθώς μέσα στο τελευταίο 48ωρο βρέθηκε να επιτίθεται με μανία στο βιτρό καθώς και στην τζαμαρία του βιβλιοπωλείου της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.


Η πρώτη επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα και η δεύτερη χθες το βράδυ. Μέσα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και την αξιοποίηση του υλικού οι άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στην σύλληψη του.


Από: flashnews.gr


και η συνέχεια πάλι από το flashnews.gr:


Ο 38χρονος που συνελήφθη ενώ είχε προκαλέσει φθορές στον
Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά επιτέθηκε και χτύπησε αστυνομικό.


Νέα δικογραφία σχηματίστηκε κατά του 38χρονου Αλγερινού που οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια του Ηρακλείου κατηγορούμενος για φθορές που προκάλεσε Κυριακή και Δευτέρα χτυπώντας με σφυρί το βιτρό στον Ι.Μ.Ν. του Αγίου Μηνά.


Ο αλλοδαπός κατά την διάρκεια της μεταγωγής του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ήταν σε έξαλλη κατάσταση και γρονθοκόπησε τον αστυνομικό που τον συνόδευε με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση και να χρειαστεί να παρέμβουν συνάδελφοι του προκειμένου να αποτραπεί μεγαλύτερο επεισόδιο.http://www.freepen.gr/2020/08/blog-post_632.html?fbclid=IwAR0bEDpDvwoWr8eBKubgYra58mxQTSyldd8CB7etuYrH_mkNFLt_LqJNCqw

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια