Μεγάλες αλήθειες για το περιβάλλον και την δήθεν καταστροφή του πλανήτη! Συνιδρυτής Greenpeace: «Δεν υπάρχει κλιματική καταστροφή, είναι ψέμα»

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής "Alex Hour", Alex Epstein (φωτογραφία) συζήτησε την υποτιθέμενη «καταστροφή του κλίματος» με τον Δρ Patrick Moore, οικολόγο και συνιδρυτή της Greenpeace.

Είναι πραγματικά ενδιαφέρον πως ο Μουρ αντικρούει εντελώς την έννοια της
«κλιματικής καταστροφικής» και διαλύει τον ισχυρισμό ότι τα τεχνητά επίπεδα CO2 θερμαίνουν τον πλανήτη πέρα ​​από ένα κρίσιμο σημείο επιβίωσης του ανθρώπου. Ο Moore προβάλλει μια σειρά ισχυρών επιχειρημάτων που αποδυναμώνουν την ολοένα και πιο προβληματική ψευδο-επιστημονική και αντι-ανθρώπινη αφήγηση της IPCC, η οποία προβάλλεται από ακτιβιστές της κλιματικής αλλαγής και βέβαια την Greta Thunberg.

Εξηγεί:

-Γιατί ο Moore έφυγε από την Greenpeace.
-Οι απαρχές του κινήματος για την καταστροφή του κλίματος.
-Γιατί ο Moore πιστεύει ότι τα ανθρώπινα όντα όχι μόνο θα επιβιώσουν αλλά θα επιβιώσουν καλύτερα σε πολύ υψηλότερες μέσες θερμοκρασίες (που θα συγκεντρώνονταν προς τους πόλους).
-Γιατί ο Μουρ πιστεύει ότι, αντίθετα με την πεποίθηση ότι είμαστε σε μια "Εξαφάνιση", βρισκόμαστε στην πραγματικότητα σε μια άνευ προηγουμένου εποχή της βιοποικιλότητας χωρίς τέλος.
-Γιατί ο Moore πιστεύει ότι οι ισχυρισμοί για την «οξίνιση των ωκεανών» είναι εντελώς άνευ αξίας.

-Η ομοιότητα μεταξύ της αντίθεσης στα πλαστικά, την πυρηνική ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα.
-Η αδιάκριτη θεωρία του Moore ότι τα ανθρώπινα όντα έσωσαν πραγματικά τη ζωή στη Γη από μια τελική μείωση των επιπέδων CO2.

Παρακολουθήστε αυτήν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/greenpeace.htmlΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια