Γιατί δεν φοράμε μάσκες στην Σουηδία! (βίντεο)

Σε λίγους μήνες, ο Anders Tegnell, αρχιτέκτονας της μοναδικής αντίδρασης της Σουηδίας στην πανδημία Covid-19, έχει περάσει από άγνωστος γιατρός και τεχνοκράτης, σε διασημότητα για όλους τους Σουηδούς και χώρες σε όλο τον κόσμο.
Είναι τόσο αγαπητός πια σε πολύ κόσμο, που πολλοί άνθρωποι στην Σουηδία έχουν κάνει το πρόσωπό του σε τατουάζ επάνω τους.Άλλοι τόσοι και οι εχθροί του φυσικά. Εχθές, μαυρισμένος και χαλαρός, έχοντας μόλις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές, και φορώντας ένα ανοιχτό καλοκαιρινό πουκάμισο, έδωσε την παρακάτω συνέντευξη:

- Όσον αφορά τους μετανάστες, τα ταξίδια και τις αστικές περιοχές, η Σουηδία παρουσιάζει ομοιότητες με τις Κάτω Χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο, παρά με τη Νορβηγία ή την Φινλανδία
- Το lockdown μπορεί να έχει κάνει κάποια διαφορά, αλλά το κλείσιμο των σχολείων και των ανθρώπων στα σπίτια τους, κυρίως ανέργων, αποδείχτηκαν μεγαλύτερα κακά.
- Νέες ιώσεις εισήλθαν, κυρίως από επισκέπτες των Άλπεων, στην Σουηδία. Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι δεν μπορούν να εξαλειφθούν, "πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την ασθένεια"
-
Υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία ότι οι μάσκες είναι άχρηστες, και αιτία αντιπαραγωγικότητος. Πρέπει να σταματήσουμε να τις προμηθευόμαστε.
- Πρόσθετη ανοσία προκύπτει, όπως τα κύτταρα Τ που διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην επιβράδυνση της εξάπλωσης – «αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι μια ταχεία μείωση του αριθμού των περιπτώσεων.
- Η Σουηδία είναι ήδη σε καλύτερη θέση από άλλες χώρες στο θέμα "επίπεδο ανοσίας", ώστε είναι ικανή πλέον να περιορίσει περαιτέρω κύματα και εστίες.
- Ο δείκτης θνησιμότητας του Covid-19 δείχνει ότι θα μείνει στο τέλος στο 0,1% έως 0,5% - "και καμία διαφορά δεν έχει πια με την ετήσια γρίπη"
- "Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχω δικαιωθεί πλήρως", λέει.

(μτφ: Διόδοτος)Εδώ η συνέντευξη:
Και εδώ, σχετικό άρθρο με τον Anders Tegnell:
unherd.com


diodotos
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_7140.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια