Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ





ΑΘΗΝΑ 22-7-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Κρίσιμες και ιερές είναι τούτες οι στιγμές που βιώνει το Ελληνικό Έθνος. Οι προκλήσεις τής Τουρκίας είναι ραγδαίες. Τα πάντα πλέον είναι πιθανά. Κι ενώ η Αγία Σοφία μας γίνεται τζαμί στα χέρια των υπάνθρωπων Τούρκων, οι βάρβαροι κατακτητές τής Ιωνίας και τού Πόντου μας εισβάλουν στα ελληνικά ύδατα με ερευνητικό πρόσχημα, προκειμένου υπό την απειλή θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο μας να επιτύχουν έναν καυτό και ανίερο συμβιβασμό με το ψευτορωμέϊκο. Ο νους μας αυτόματα βρίσκεται στον καιρό των Ιμίων που έζησα ως στρατιώτης. Τότε που όπως και τώρα μπορούσαμε να νικήσουμε τον εχθρό και συρθήκαμε από το ψευτορωμέϊκο σε στημένη και νεοταξικώς μιλημένη ήττα.

Ο στόχος τής Τουρκίας είναι ξεκάθαρος. Θέλουν εθνική κυριαρχία και έδαφος. Θέλουν τη συγκυριαρχία στο Αιγαίο αλλά και νότια της Κρήτης ως πρώτο βήμα στο στόχο τους. Οι υδρογονάνθρακες και η γεωπολιτική κυριαρχία βρίσκονται στο επίκεντρο τής απειλής. Οι ψευτοσύμμαχοι ρητορεύουν ως διαιτητές. Οι ψευτορωμιοί κάνουν γκρίνιες προσχηματικές και στο μέσον ο ελληνικός στρατός που είναι ο μόνος θεσμικός εκφραστής, η αληθινή φωνή και η γνήσια ψυχή τού Ελληνικού Έθνους. Η εμπιστοσύνη μας στις ένδοξες Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι πλήρης, απόλυτη και αδιαμφισβήτητη.

Έχουμε λοιπόν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος να βρίσκεται στα νότια και ανατολικά τού Καστελόριζου. Έχουμε συνοδεία του 17 όπως μάθαμε τουρκικά πολεμικά σκάφη που επιβλέπουν όλο το τόξο από τα νότια τής Κρήτης έως το Καστελόριζο και την Κύπρο. Και την ίδια στιγμή μαθαίνουμε ότι αναβλήθηκε η απόδοση συμφωνημένων φρεγατών από την Γαλλία. Οι τουρκικές αξιώσεις είναι ξεκάθαρες. Θέλουν την Πατρίδα μας πλήρως απομονωμένη και επιδιώκουν να μάς σύρουν σε διεθνές δικαστήριο. Ζητούν το μισό Αιγαίο, νησιά, ζώνες έρευνας και διάσωσης, εκλογή μουφτή στη Θράκη, τζαμιά στην Ελλάδα. Η δε παράνομη συμφωνία που έκανε η Άγκυρα με την ομόδοξη της λιβυκή κυβέρνηση αναδεικνύεται σε κυκλωτική κίνηση που επιδιώκει οικειοποίηση ακόμη και των υδάτων νοτίως τής Κρήτης. Και στα σπλάχνα μας μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται πάντα οι εκ Τουρκίας ορμώμενοι λαθρομετανάστες.

Μια αληθινά έντιμη και πατριωτική ελληνική κυβέρνηση όφειλε να πει τις αλήθειες στον ελληνικό λαό. Να ενθαρρύνει τον ελληνικό στρατό στην ψυχολογία του προκειμένου να προβεί εκείνος στην απόφαση που έχει λάβει ούτως ή άλλως και πηγάζει από την υψηλή αποστολή του. Γιατί η αποτρεπτική ετοιμότητα τού ελληνικού στρατού είναι το μόνο επίσημο εχέγγυο που διαθέτουμε για την εδαφική μας ακεραιότητα. Και φυσικά, όπως πολύ σωστά έθεσε το ζήτημα η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο πρωθυπουργός τής χώρας οφείλει να συγκαλέσει την Βουλή προκειμένου να προταθεί και να ψηφιστεί ως casus belli, ως αιτία πολέμου πάσα παραβίαση τής εθνικής μας κυριαρχίας.

Η Εθνική Τιμή επιβάλλει το ύψωμα τού αναστήματος τού Ελληνικού Έθνους και προστάζει την επιβολή των εθνικών μας δικαίων. Καμία υποκριτική συμμαχία και καμία βίαιη γειτονία δεν πρόκειται να θέσουν σε κίνδυνο ελληνικές ψυχές μήτε να απλώσουν βάρβαρο πόδι σε χώμα ελληνικό, όταν μάλιστα ο εχθρός κατέχει αιώνες τώρα απαράγραπτα και υπό προσωρινή κατοχή αιματοβαμμένα ελληνικά εδάφη. Η δε Αγία Σοφία ήταν, είναι και θα ξαναγίνει η Μεγάλη Εκκλησία τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού. Η ιστορία δεν παραγράφεται.

Δυστυχώς το ψευτορωμέϊκο έχει μπει σε συζητήσεις για την συνεκμετάλλευση τού Αιγαίου με τούς Τούρκους και λοιπούς ψευτοσυμμάχους. Το παρόν χρονικό διάστημα των παράνομων τουρκικών ερευνών στην ελληνική υφαλοκρηπίδα σχετίζεται με την επίσημη ανακήρυξη τής Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Η Ελλάς οφείλει να αναθεωρήσει τις συμμαχικές της σχέσεις με γνώμονα την απόλυτη υποστήριξη των εθνικών της δικαίων και συμφερόντων. Πρωτίστως πρέπει να αποκτήσει εθνικό στρατηγικό σκοπό και αληθινά ελληνική, επομένως εθνική κυβέρνηση. Εθνική ανεξαρτησία, ισχυρή γεωπολιτική παρουσία, λευτεριά πάγια και διασφαλισμένη πάσης ελληνικής ψυχής. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την γνήσια πατριωτική φωνή τού ελεύθερου Ελληνισμού. Η δε εμπιστοσύνη μας στις Ένοπλες Δυνάμεις τής Ιερής Ελλάδος μας είναι δεδομένη.
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_7319.html




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια