Με μάσκα από σήμερα όλοι στα σούπερ


Κορωνοϊός: Ανησυχία από τις εισαγωγές στα νοσοκομεία - μάρκετ




Μαζί με την αύξηση των νέων κρουσμάτων, μαρτυρούν την ένταση της επιδημίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Υποχρεωτική από σήμερα η μάσκα σε σούπερ μάρκετ για εργαζόμενους και καταναλωτές
Την ένταση της επιδημίας στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη μαρτυρούν, εκτός από τα κρούσματα της ημερήσιας επιδημιολογικής έκθεσης που ανακοινώνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τα στοιχεία των νοσοκομείων αναφοράς κορωνοϊού για τις εισαγωγές ασθενών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΥ, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύονται πλέον 19 ασθενείς με λοίμωξη Covid-19, εκ των οποίων οι 5 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Στο «Σωτηρία» στο τέλος Ιουνίου νοσηλεύονταν 9 ασθενείς, εκ των οποίων οι 5 στη ΜΕΘ.


Αλλοι 13 ασθενείς βρίσκονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη – οι 11 στην κλινική Covid-19.

Oι συρροές κρουσμάτων στο λεκανοπέδιο και στη Θεσσαλονίκη ανέρχονται σε δεκάδες -στην Αττική αγγίζουν την εκατοντάδα- https://www.protothema.gr/greece/article/1027747/koronoios-tromazoun-ta-stoiheia-ton-nosokomeion-gia-tis-eisagoges-se-attiki-kai-thessaloniki/και δείχνουν μια ελεγχόμενη μεν, δυναμική δε πορεία του κορωνοϊού.

https://www.protothema.gr/greece/article/1027747/koronoios-tromazoun-ta-stoiheia-ton-nosokomeion-gia-tis-eisagoges-se-attiki-kai-thessaloniki/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια