21 Μαΐου 2020

Νομίζετε ότι η πανδημία θα πάρει τέλος; Βρισκόμαστε στην αρχή του απόλυτου παγκόσμιου φασισμού.


Σχόλιο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
η τρομοκρατία για την πανδημία, τα φέρετρα στην Ιταλία, οι νεκροί στις ΗΠΑ, είναι όλα αυτά που μας έκλεισαν στο σπίτι, που βλέπουμε άνθρωπο και περνάμε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Από ότι φαίνεται
βρισκόμαστε στην αρχή αυτής της τρομοκρατίας, με ένα μέλλον αβέβαιο, με κυρίαρχο το ψέμα, υποτάξανε τους λαούς, γίναμε έρμαιο και γονατίσαμε μπροστά σε ένα τόσο μικρό ιό, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, σε μια διαλυμένη οικονομία ...

Παγκόσμιος οργανισμός υγείας για κορονοϊό: “Ισως δεν φύγει ποτέ “

Ο πλανήτης «έχει να διανύσει παρά πολύ μακρύ δρόμο» για να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία του κορονοϊού..
παρά τα διστακτικά βήματα πολυάριθμων χωρών προς μια επανεκκίνηση της κανονικής ζωής, προειδοποίησε σήμερα ο Μάικ Ράιαν, εκτελεστικός διευθυντής του προγράμματος εκτάκτων καταστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Οι κίνδυνοι της Covid-19, όπως είπε, παραμένουν υψηλοί σε «εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο».
ΠΟΥ: Φοβόμαστε φαύλο κύκλο καταστροφών
«Δεν υπάρχουν υποσχέσεις
, δεν υπάρχουν ημερομηνίες σε αυτή την κατάσταση», επισήμανε.
«Αυτό που όλοι φοβόμαστε είναι ένας φαύλος κύκλος καταστροφών οικονομίας και δημόσιας υγείας, εάν τα απαγορευτικά μέτρα χαλαρώσουν χωρίς τη δυνατότητα εντοπισμού νέων κρουσμάτων», τόνισε σε μια διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, ο αξιωματούχος του Οργανισμού, σημειώνοντας ότι απαιτείται «πολύ σημαντικός έλεγχος» του ιού προκειμένου να μειωθεί η τρέχουσα αξιολόγηση κινδύνου.
Υπάρχει μια μαγική σκέψη ότι τα lockdowns δουλεύουν άψογα και πως η άρση των απαγορευτικών μέτρων θα δουλέψει εξαιρετικά, προειδοποίησε.
«Ο ιός ίσως γίνει ενδημικός, να μην φύγει ποτέ, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα εξαφανιστεί».
Σε ερώτηση για το σχέδιο ανοίγματος των συνόρων στην Ευρώπη, ο Ράιαν απάντησε πως η διάσχιση των χερσαίων συνόρων δεν συνιστά μεγάλο κίνδυνο. Τα αεροπορικά ταξίδια είναι μια διαφορετική πρόκληση, που μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη περιπλοκότητα.
«Πρέπει να μπει στο μυαλό μας ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να βγούμε από αυτή την πανδημία», τόνισε η Μαρία Βαν Κέρχοβε, επιδημιολόγος του ΠΟΥ.


dikaiologitika.gr

eleftheroiellines
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/blog-post_606.html

2 σχόλια: