Τί εννοεί η Μπακογιάννη λέγοντας χρειαζόμαστε μία συνολική συμφωνία με την Τουρκία»;





Ντόρα Μπακογιάννη: “Χρειαζόμαστε μια συνολική συμφωνία με την Τουρκία, παρόμοια με αυτή που είχαμε με την Μεγάλη Βρετανία. Μια συμφωνία που θα αφορά θέματα οικονομίας, ασφάλειας, συνόρων και θα προβλέπει τη συμμόρφωση της Τουρκίας στο διεθνές δίκαιο.


Οι ευρωτουρκικές
σχέσεις πρέπει να καθοριστούν με αυτή την καθολική συμφωνία, και η Ε.Ε. δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο και να δράσει προς την κατεύθυνση αυτή”, ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ, πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σε διαδικτυακή συζήτηση την οποία οργάνωσε το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτικών Ιδρυμάτων ENOP EU με θέμα, “Πώς αλλάζει την Ευρώπη και τον κόσμο ο κορονοϊός – η γεωπολιτική διάσταση”.



Ωστόσο, η κυρία Μπακογιάννη δεν ανέλυσε τί είδους οικονομική συμφωνία εννοεί, δηλαδή τις προεκτάσεις της και το βάθος της.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη μεταναστευτική κρίση, είπε πως η Τουρκία χρησιμοποιούσε τους μετανάστες σαν μοχλό πίεσης για να εκβιάσει την Ευρώπη. “Η Ελλάδα κατάφερε με επιτυχία να κλείσει τα σύνορα και η Ε.Ε. στάθηκε στο πλευρό της Ελλάδας και είπε ανοικτά στον κ. Ερντογάν ότι αυτός ο εκβιασμός δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός”, τόνισε η κ. Μπακογιάννη και συνέχισε:

“Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε ενόψει ενός νέου κύματος,
δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως το μεταναστευτικό θα παραμείνει και τις επόμενες δεκαετίες και δεν μπορεί να το αντιμετωπιστεί μεμονωμένα από καμία χώρα αλλά μόνο από την Ε.Ε.. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις να δούμε το θέμα του ασύλου, δεν μπορούμε να αφήσουμε τις χώρες που είναι στα σύνορα να το αντιμετωπίσουν μόνες τους”.


“Το μεταναστευτικό και η μη αποτελεσματική προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων οδηγούν στην άνοδο της ακροδεξιάς. Ανάχωμα σε αυτό είναι μια ισχυρή ευρωπαϊκή ηγεσία. Πρέπει να υιοθετήσουμε κοινές πολιτικές σε ζητήματα ασύλου. Και οφείλουμε να προστατεύσουμε τα ευρωπαϊκά σύνορα”, υπογράμμισε η πρώην υπουργός.


Αναφερόμενη στις συνέπειες της πανδημίας, η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε πως στο μέλλον θα ζήσουμε σ’ ένα καινούργιο κόσμο, καθώς “πολλές αντιλήψεις έχουν αλλάξει ριζικά”.

(Σχόλιο Hellas-now) Όπως φαίνεται τα χειρότερα είναι μπροστά μας.. Να συμφωνήσουμε τι με την Τουρκία όταν μας ζητά το μισό Αιγαίο; Το νου σας πατριώτες!

https://hellas-now.com/ti-ennoei-mpakogianni-legontas-chreiazomaste-mia-synoliki-symfonia/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ- Μ.Κ.Ο
    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - Μ.Κ.Ο. ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 παρ 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ- ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ ΣΟΥ. ΕΠΟΜΈΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 211 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ
    ΌΣΟ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΆΝΟΥΝ ΌΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 218 – 219 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΆΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΉ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
    Μέχρι σήμερα κανένας δεν μας αποκάλυπτε την απλή και μοναδική λύση που δεν είναι άλλη από την Ανάκληση της ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΆΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΎΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
    Δεν μπορεί μετά την Ανάκληση να υπογράψει καμία ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ η ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ που να βαρύνει εσένα και την περιουσία σου, Η ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Κανένα HOT SPOT δεν μπορεί να παραμείνει η να δημιουργηθεί στην χώρα σου χωρίς την έγκριση σου. Κανένα μνημόνιο δεν μπορεί να υπογραφτεί χωρίς την συγκατάθεση σου.
    Γιατί είτε το θέλουν είτε όχι είσαι ο εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτης της Χώρας αυτής που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ σε ποσοστό 100%.
    Παράδειγμα εάν είστε πέντε αδέρφια και έχετε ένα οικόπεδο εξ αδιαιρέτου και οι τέσσερις αδελφοί συμφωνούν να το πουλήσουν και διαφωνεί ο ένας, σε καμία περίπτωση το οικόπεδο δεν μπορεί να πρέπει να συμφωνήσει και ο πέμπτος γιατί όλοι είναι εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες με ποσοστό 100%!
    Αν όμως οι τέσσερις με διάφορα κόλπα (γνωστός Συμβολαιογράφος, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ) το πουλήσουν, ένα είναι σίγουρο, αυτός που αγόρασε το οικόπεδο χωρίς την υπογραφή του πέμπτου αδελφού αγόρασε όπως λέμε λαϊκά, ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ και οι τέσσερις αδελφοί που πούλησαν το οικόπεδο και αγνόησαν τον έναν αδελφό ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΆΠΑΤΗ!!
    -ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΆ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Μ.Κ.Ο. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΌΣΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
    -ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΡΌΣΚΛΗΤΟΣ ΠΟΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΊ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΉΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ.
    Είδη κατατέθηκαν οι πρώτες ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ από εκατοντάδες άτυπες επιτροπές στις 6/4/2020, και από την ημερομηνία αυτή και μετά όλες οι πράξεις τους πλέον είναι άκυρες και παράνομες και ΡΗΤΆ τους δηλώθηκε ότι στο εξής δεν τους επιτρέπουμε χωρίς την έγκρισή μας να διαχειρίζονται την περιουσία μας που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ και εάν το κάνουν θα έχουν τις ανάλογες έννομες συνέπειες.
    Εάν δεν αντιδράσουμε άμεσα δεν θα υπάρχει μέλλον για κανέναν μας.
    ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΊΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ Μ. Κ. Ο. ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κοκορικόπουλος Γεώργιος τηλ 6982 356886

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ https://youtu.be/BZjRCuJlrAY?t=220

    ΑπάντησηΔιαγραφή