ΕΥΡΩΠΗ: ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ(Βίντεο)







Ακόμα και ο πιο διάσημος υποστηρικτής κατά της μαζικής μετανάστευσης, ο Ένοχ Πάουελ, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη Βρετανία να επιτρέπει έναν ιστότοπο υπηρεσιών πολυγαμίας όπως το (μουσουλμανικό) Secondwife.com


Ο 50χρονών λόγος του Πάουελ «RIVERS OF BLOOD» αποδίδεται στον 21ο αιώνα. Όχι μόνο είναι η έννοια του «επαναπατρισμού των μεταναστών», είτε εθελοντική είτε εξουσιοδοτημένη, ένα νεκρό ζήτημα, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο ενθαρρύνει ακόμη περισσότερους μουσουλμάνους εισβολείς, νόμιμους και παράνομους, να έρθουν.


Η πιο ακραία πολιτική πράξη στη βρετανική ιστορία είναι η αναγκαστική δημογραφική αντικατάσταση του γηγενή πληθυσμού κατά της θέλησής τους, για να μην αναφέρουμε την αποδοχή του βιομηχανικού βιασμού Βρετανών παιδιών από μουσουλμάνους μετανάστες.


http://nikosxeiladakis.gr/enoch-powell-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%b9%cf%83-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b1/

ΤΙ συμβαίνει στό Παρίσι ; ; ;



Πολλές πηγές πληροφοριών επιβεβαιώνουν, πως παρατηρήθηκαν σήμερα ουρές ολόκληρες να σχηματίζονται από κομβόι με καμιόνια των ειδικών αστυνομικών μονάδων ‘CRS’ που κατευθύνονται προς το Παρίσι….


Η εξουσία είναι ανήσυχη και έχει φόβο.
Οι (‘Compagnies républicaines de sécurité’ – ‘CRS’) αποτελούν ένα εξειδικευμένο σώμα της Εθνικής Αστυνομίας της Γαλλίας, επιφορτισμένο με διατήρηση της τάξεως…
dimpenews.com
ΣΟΥΗΔΙΑ: Σοκαριστικό περιεχόμενο, ακόμη και από τα σουηδικά εξαιρετικά φιλελεύθερα πρότυπα υπέρ της μετανάστευσης
Για άλλη μια φορά, νεαροί μουσουλμάνοι εισβολείς ταπεινώνουν και επιτίθενται σε ένα Σουηδό αγόρι με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο. Ο λόγος; Δεν είναι μουσουλμάνος


Ελλάδα θα σε διαλύσουν


ΣΥΝΤΟΜΑ …
σε μια γενναιόδωρη Δυτικής Ευρώπης κράτους πρόνοιας κοντά σας


Παει καλα αυτος; Αποκαλει τους εισβολεις Μειονοτητα και θελει Μουσουλμανικο Συμβουλιο παρα τω Πρωθυπουργω…
Αν δεν παει καλα, για Πρωθυπουργος δεν κανει, ειναι επικινδυνος…
Αν παει καλα και λεει αυτα, που ακουγονται στο βιντεο, ειναι κατι χειροτερο απο επικινδυνος και παλι, για Πρωθυπουργος δεν κανει…
Οπως και ναχει ομως, καταφερε και κοροιδεψε τους Ελληνες…
Πηρε την ψηφο τους…
Και καταστρεφει την Ελλαδα !
Ακουστε τον να φριξετε…


αpagoreuetai-group.blogspot.com
πλ.Κλαυθμώνος: Πακιστανός έπαιρνε το ….μπάνιο του ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, σάν νά μήν συμβαίνει τίποτε!!!!


Καταγγελία για την κατάσταση στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αθήνας, τώρα που …«Μένουμε Σπίτι» και παρά τους ελέγχους, οι μόνιμοι κάτοικοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους!


«Μεσημέρι Μ.Τετάρτης και στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην κάτω πλευρά της πλατείας, στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα, κέντρο Αθήνας, ένας Πακιστανός στήν δημόσια βρύση, έπαιρνε το ….. μπάνιο του σχεδόν ΓΥΜΝΟΣ με σαμπουάν, χωρίς να δείχνει να τον ενοχλεί η δημόσια θέα!!!
Εμείς για να βγούμε πρέπει να στείλουμε μήνυμα να πάρουμε ταυτότητα να έχουμε ΑΦΜ και «πρόχειρα» 150 ευρώ σε περίπτωση που κάτι …… δεν πάει καλά στον έλεγχο.
Και ‘Μένουμε Σπίτι’ και τις εξωτερικές δουλειές τις έχουμε ξεχάσει και μήνυμα στέλνουμε και ταυτότητα έχουμε και το ΑΦΜ για τον έλεγχο.
Στο κέντρο αυτές τις ημέρες, στο 4ο , 5ο και 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, Αχαρνών Λιοσίων, Άγιος Νικόλας και Άγιος Παντελεήμονας, Κυψέλη και Πεδίον Άρεως, οι μόνοι που κινούνται σε μπουλούκια κατά ομάδες είναι οι ….. επενδυτές !
Για αυτούς δεν έχει απαγορεύσεις; Γι αυτούς το πρόστιμο δεν επιβάλλεται !
Είμαστε εμείς, και είναι και εκείνοι.
Δυο μέτρα και δύο σταθμά στην ίδια χώρα, στην ίδια πόλη, για κάποιους, τους μόνιμους πολίτες.
Με την ευχή ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλους τους Έλληνες! Καλή μας δύναμη!
ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ, Η ΜΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ (και όχι μόνο) ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ…


Θυμηθείτε
Concerns over new migrant crisis as thousands reach Greek border


Οι διαδηλωτές στη Βόρεια Ελλάδα σταμάτησαν τα λεωφορεία που μετέφεραν μουσουλμάνους ψεύτικους πρόσφυγες να μετεγκατασταθούν από τα στρατόπεδα της Λέσβου σε νέα καταλύματα στην ηπειρωτική χώρα, και έπειτα έβαλαν φωτιά στο ξενοδοχείο όπου έπρεπε να στεγάζονται.
Σύμφωνα με αναφορές, 150 διαδηλωτές εμπόδισαν λεωφορεία που μεταφέρουν 57 πρόσφυγες να φτάσουν σε ενοικιαζόμενο ξενοδοχείο στην Παναγίτσα, Πέλλα, Βόρεια Ελλάδα, ρίχνοντας πέτρες και άλλα αντικείμενα στα οχήματα. Έπειτα έβαλαν φωτιά σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο του ξενοδοχείου.
Μετά την Παναγίτσα, οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν σε ένα ξενοδοχείο στην Άρνισσα όπου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 250 άτομα έβαλαν φωτιά στο δρόμο. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου και πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στο κτίριο του ξενοδοχείου.
Η αστυνομία θεώρησε την κατάσταση επικίνδυνη για την ασφάλεια των ψεύτικων προσφύγων και τους οδήγησε σε άλλο ξενοδοχείο στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης.
Ο δήμαρχος της Έδεσσας (πρωτεύουσα της περιφερειακής μονάδας Πέλλας) Δημήτρης Γιαννού, καταδίκασε τα περιστατικά, δηλώνοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με το ζήτημα της μετανάστευσης. Μιλώντας στο AMNA, είπε ότι η αστυνομία τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν μετανάστες μέσα στο ξενοδοχείο προσθέτοντας ότι «τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των ανθρώπων στην περιοχή».
Το ξενοδοχείο μετά την επίθεση:
Πέλλα: Έβαλαν φωτιά σε ξενοδοχείο που θα έμεναν πρόσφυγες


Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη, ο υπουργός Μετανάστευσης & Άσυλου Νότης Μιταράκης δήλωσε ότι η Ελλάδα σέβεται τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο, αλλά είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τα σύνορα και τους πολίτες της.
«Η χώρα μας σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και τα δικαιώματα όσων υποβάλλουν αίτηση ασύλου, τα οποία είναι απόλυτα σεβαστά», είπε ο Μιταράκης, «αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για τα δικαιώματα της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Δεν έχω ακούσει τίποτα για την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να προστατεύει τα σύνορά του και τους πολίτες του. «
Μικρότερες διαμαρτυρίες σημειώθηκαν επίσης σε ένα ξενοδοχείο στη βόρεια περιοχή του Κιλκίς, όπου μεταφέρθηκαν 250 μετανάστες παράνομοι εξωγήινοι εισβολείς από τη Λέσβο. Αυτές οι διαμαρτυρίες ήταν βραχύβιες, ωστόσο, και οι μετανάστες στεγάστηκαν στην εγκατάσταση που φιλοξενεί ήδη αιτούντες άσυλο, ανέφεραν οι αρχές.
Δεν έγιναν συλλήψεις.
ΑΡΝΙΣΣΑ ΠΕΛΛΑΣ : ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Ολονύχτια μάχη ‘Αρνισσα Πέλλας τα σπάσανε τα κάψανε ΚΑΙ GG ΤΟΥΣ ΚΑΙ BB ΣΑΣ


Κρήτη: Συγκέντρωση στο Ηράκλειο κατά της φιλοξενίας προσφύγων | Iroukos Rocker


Μικρότερες διαμαρτυρίες σημειώθηκαν επίσης σε ένα ξενοδοχείο στη βόρεια περιοχή του Κιλκίς, όπου μεταφέρθηκαν 250 μετανάστες παράνομοι εξωγήινοι εισβολείς από τη Λέσβο. Αυτές οι διαμαρτυρίες ήταν βραχύβιες, ωστόσο, και οι μετανάστες στεγάστηκαν στην εγκατάσταση που φιλοξενεί ήδη αιτούντες άσυλο, ανέφεραν οι αρχές.
Δεν έγιναν συλλήψεις.





1 "Mosque of Peace" (didn't condemn IS) wasn't allowed to hold Ramadan prayer (Covid)

2 Played call to prayer on a football field

3 Danes protest with a banner "stop calls to prayer"

4 Muslim youth answered by praying in front of a church &show of force (car caravan)

Δείτε Ιρακινούς μουσουλμάνους μετανάστες στη Δανία να δείχνουν ευγνωμοσύνη στο νέο τους νομό υποδοχής με τον ξυλοδαρμό μιας φτωχής Δανίδας γυναίκας. Στην αρχή του βίντεο, ένας από αυτούς λέει «ithbah’ha, ithbah’ha» που σημαίνει «Σφάξτε την, σφάξτε την». Ο άλλος λέει «Yalla Imshu» που σημαίνει, «ας πάμε τώρα».
Εν τω μεταξύ, στη Γαλλία …


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια