28 Απριλίου 2020

Οργανωμένη ''επίθεση'': Οι μετανάστες ''σφάζονταν'' στη Σάμο χθες & οι Τούρκοι σήκωναν UAV - ''Nα γίνει καταγγελία κατά της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ''

Ταυτόχρονα με νέο άρθρο οι Κεμαλιστές προκαλούν & ζητούν αποστρατικοποίηση νησιών


Υβριδικός ''πόλεμος'' διεξάγεται στο Αιγαίο.
Από την μία έχουμε επεισόδια μεταναστών στη Σάμο και από την άλλη πτήσεις τουρκικών UAV ''μια ανάσα'' από το νησί.


Χθες είχαμε νέα επεισόδια μεταναστών στη Σάμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συνεχώς διαμάχες μεταξύ των εθνικοτήτων που βρίσκονται εκεί και η νέα εστία της πυρκαγιάς βρίσκεται στο επίπεδο 7 του ΚΥΤ .Ήδη έχουν καεί 10 οικίσκοι και αρκετές σκηνές.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το Υπουργείο Μετανάστευσης κάνουν λόγο για πιθανή επίσκεψη Μηταράκη στη Σάμο.


Το πάγιο αίτημα των Σαμιωτών για ουσιαστική αποσυμφόρηση δεν ικανοποιείται με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει εκτροχιαστεί εντελώς και οι αρμόδιες τοπικές αρχές να μην έχουν τα μέσα για δραστική επίλυση του προβλήματος.


Το περίεργο είναι ότι την στιγμή που ελάμβαναν χώρα τα επεισόδια, οι Τούρκοι σήκωσαν UAV και αυτό έχει την σημασία του.


Την ίδια στιγμή, Κεμαλιστές προκαλούν με άρθρα τους.


''Η Ελλάδα η οποία στο Αιγαίο έχει καταλάβει 18 τουρκικά νησιά και 2 βραχονησίδες μας και παρά τις συμφωνίες έχει εξοπλίσει 16 νησιά, συνεχίζει να προκαλεί.
Στις 28 και 29 Απριλίου, η Ελλάδα θα κάνει στρατιωτικές ασκήσεις με τους στρατιώτες που εγκατέστησε στα νησιά μας.
Έλληνες στρατιώτες στα δυτικά από το Αγαθονήσι-νομου Αϊδινίου και στα νότια της Ψερίμου του νομού Μούγλων, θα κάνουν ασκήσεις με βαριά όπλα επι στόχων που βρίσκονται στα τουρκικά χωρικά ύδατα.


Τα νησιά Αγαθονήσι και Ψέριμος από τα οποία θα γίνουν βολές σε στόχους στην επιφάνεια της θάλασσας, από το 2004 και μετά είναι υπό ελληνική κατοχή.
Έπρεπε να δημοσιευτεί πώς η δημοσίευση της Διεύθυνσης Λιμανιού της Καλύμνου δεν είναι έγκυρη και δεν ισχύει”.


“Οι βολές βαρέων όπλων της Ελλάδας θέτουν ζωές σε κίνδυνο στο Αιγαίο και θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.
Πρέπει να γίνει καταγγελία κατά της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, στον Οργανισμό Ναυτιλίας και στον Διεθνή Οργανισμό Υδρογραφίας”.

>

Ξεκάθαρο πλέον πως κάτι ''μαγειρεύουν'' οι Τούρκοι.
Οι προβοκάτσιες απ τις ελεγχόμενες απο ξένα κέντρα ΜΚΟ συνεχίζονται.

Χθές, το στημένο βίντεο με τον συνωστισμό στη διανομή του πρωινού, Γερμανικής και Ισπανικής συμπαραγωγής.

Σήμερα, μετά απο συμπλοκή μεταξύ Αράβων και Αφρικανών καίγεται ο καταυλισμός στο Βαθύ της Σάμου.

171 people are talking about this


26.04.2020
1 TCB805 HEX 001453 μια από τα κλασσικά. Σκανάρισμα παράλιων. Απογείωση Νταλαμάν.

View image on Twitter

See keplarxos's other Tweets


Οι προβοκάτσιες απ τις ελεγχόμενες απο ξένα κέντρα ΜΚΟ συνεχίζονται.

Χθές, το στημένο βίντεο με τον συνωστισμό στη διανομή του πρωινού, Γερμανικής και Ισπανικής συμπαραγωγής.

Σήμερα, μετά απο συμπλοκή μεταξύ Αράβων και Αφρικανών καίγεται ο καταυλισμός στο Βαθύ της Σάμου.

171 people are talking about this

pentapostagma.gr

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ute Schmidt, είμαι από το Βερολίνο, Γερμανία. Θέλω να μοιραστώ μια απλή μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο από τη Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ήμουν σε οικονομική κρίση και χρειαζόμουν δάνειο 105.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους, δοκίμασα σχεδόν όλες τις τράπεζες στην πόλη μου και μερικές άλλες εταιρείες δανεισμού για δάνειο και οι αιτήσεις μου απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους που τους γνωρίζω καλύτερα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, είδα μια ανάρτηση σε ένα από τα φόρουμ δανείων από τη Susan Benson και ήρθα σε επαφή μαζί της για βοήθεια, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ, παίρνω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, ευτυχώς για μου χορηγήθηκε ένα δάνειο με επιτυχία, ακόμη και με ή χωρίς ασφάλεια, και το πιο εκπληκτικό μέρος από όλα είναι ότι δεν υπήρχε πιστωτικός έλεγχος και η εξυπηρέτησή της είναι γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη.

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου, της ανεπαρκούς ασφάλειας, του λόγου χρέους προς εισόδημα, του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος και πολλών άλλων λόγων. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να λύσετε την οικονομική σας κατάσταση και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε και πού να στρίψετε, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τη Susan Benson μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να την στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λήψη απάντησης σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία της παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο δάνειο, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, και επίσης θα είστε σε θέση να δανειστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε από 1 έως 30 χρόνια. Αν μπορεί να με βοηθήσει, πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Επικοινωνήστε μαζί της σήμερα για περισσότερες πληροφορίες μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Στείλτε το μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή