ΟΗΕ: Το αυγό του φιδιού





Pfeilgiftfeder / pixabay

Όταν το 1945 ιδρύθηκε ο ΟΗΕ από τις χώρες που νίκησαν στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ο οργανισμός αυτός ξεκίνησε με τις καλύτερες ελπίδες, υλοποιώντας τη θέληση των ανθρώπων να μην ξαναζήσουν πόλεμο. Αυτός ο οργανισμός πλέον έχει ξεφύγει από τον αρχικό του προορισμό. Δεν έχει δύναμη δικαιοσύνης και δεν προωθεί την ειρήνη. Είναι ένα σκιάχτρο του αρχικού του στόχου και δεν μπορεί να βοηθήσει κανένα κράτος.


Αλέκα Λεώνη



Ο οργανισμός αυτός πλέον βρίσκεται στα χέρια μιας ολιγαρχίας η οποία προσπαθεί να υλοποιήσει την Παγκοσμιοποίηση. Η ολιγαρχία αυτή, τον χρηματοδοτεί και τον κατευθύνει. Ο ΟΗΕ είναι ο κύριος μηχανισμός της νέας Εποχής και αποτελεί τον πυρήνα εφαρμογής του Οικουμενισμού και του Συγκρητισμού. Προωθεί συστηματικά την ισοπέδωση των Θρησκειών, των Φυλών και του Σeξουαλικού Προσανατολισμού. Η Νέα Εποχή υποθάλπει την ανηθικότητα τον αμοραλισμό.


Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ είναι υπεύθυνη για τις ανθρώπινες ροές και την αναστάτωση στην ανθρωπότητα. Έμμισθα όργανα της είναι οι υποκινητές οι οποίοι ξεσηκώνουν νεαρούς πολίτες φτωχών χωρών και τους καθοδηγούν προς την Ευρώπη υλοποιώντας το υποχθόνιο και διεστραμμένο σχέδιο τους Coudenhove-Kalergi.


Ο στόχος δεν είναι να βελτιώσει την ζωή των μεταναστών, αλλά να διαλύσει τις ώριμες κοινωνίες επιστρέφοντάς αυτές στον μεσαίωνα. Επιστροφή σε μια κοινωνία κόλαση, μια εξίσωση των κοινωνιών προς τα κάτω.
Γι’ αυτό ο ΟΗΕ σήμερα όχι μόνο δεν προσφέρει στην ανθρωπότητα αλλά συνεργεί σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


Όταν οι μετανάστες λεηλατούν τις περιουσίες φτωχών ανθρώπων στα νησιά μας ή διαπράττουν άλλα εγκλήματα, ο κύριος υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός είναι η Ύπατη Αρμοστεία και οι ποικιλώνυμες ΜΚΟ που συνδράμουν στα επιμέρους αυτά εγκλήματα.


Στα τελευταία χρόνια είναι πολλά τα εγκλήματα στα οποία εμπλέκεται ο ΟΗΕ. Για παράδειγμα:


- Την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας της υποδαύλισε ο ΟΗΕ και χρησιμοποίησε το ΝΑΤΟ ως στρατιωτικό μηχανισμό.


- Στην Συρία τα λεγόμενα ‘Λευκά Κράνη’ δηλ. ο μηχανισμός ο οποίος υλοποιούσε κατασκευασμένες ειδήσεις και κάλυπτε διάφορα εγκλήματα, ήταν μηχανισμός εξαρτώμενος άμεσα από τον ΟΗΕ.


- Πριν από λίγα χρόνια όταν οι Χούτου διέπραξαν γενοκτονία (850.000 θύματα) σε βάρος των Τούτσοι στην Ρουάντα της Αφρικής, ο ΟΗΕ περιορίστηκε σε απλές λεκτικές καταγγελίες. Προφανώς δεν ενδιέφερε το συγκεκριμένο θέμα.


Τα εγκλήματα του ΟΗΕ σήμερα συνεχίζονται. Αναπτύσσει υποκριτική επιχειρηματολογία με βάση τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά τελικά στρέφεται εναντίων αυτών. Είναι ένα βασικό όργανο το οποίο προωθεί τον Πολυπολιτισμό, την διάλυση των κοινωνιών και των επιμέρους πολιτισμών και προετοιμάζει την σκλαβιά του ανθρωπίνου γένους. Ο ΟΗΕ … είναι το σημερινό αυγό του φιδιού!
http://www.freepen.gr/2020/04/ohe.html?fbclid=IwAR3JRB66pz0SlQdzD8o4QxT_HHiJWF5wF_raIz6oNa5pSEWOQjLSC_i_AlA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια