ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ






Φύγετε από την Νέα Υόρκη όσο μπορείτε πιο γρήγορα. Ψεύτικη πανδημία, ψεύτικοι θάνατοι, οι πραγματικοί θάνατοι θα έρθουν από εδώ και πέρα.

Η πολύ κρίσιμη
περίοδος που περνάμε τώρα η οποία έχει αιφνιδιάσει τους περισσότερους ανθρώπους, είχε σχεδιαστεί με όλες τις λεπτομέρειες εδώ και χρόνια ενώ διάφορα σημάδια και σημεία όπως δηλώσεις ηγετών ης Νέας Τάξης προμήνυαν τα επερχόμενα και την μεγάλη θύελλα της καταστροφής που είχαν ετοιμάσει για το ανθρώπινο γένος. Χαρακτηριστικό είναι το πόσο λεπτομερώς είχαν προσχεδιαστεί όλα, ακόμα και το κλείσιμο των εκκλησιών, αποσπάσματα ακόμα και κόμικς.
Herd Mentality – Mass Mind Control Of The Sheeple!
Eyes 2 See & Ears 2 Hear


Ησ. 5,20 Αλλοίμονον εις εκείνους, οι ποίοι λέγουν το κακόν ως καλόν και το καλόν ως κακόν, και οι οποίοι με την ζωήν και την πράξιν των παρουσιάζουν το σκότος ως φως και το φως ως σκότος! Αυτοί οι οποίοι προβάλλουν απατηλώς το πικρόν ως γλυκύ και το γλυκύ ως πικρόν!
Escape From New York – Many Fish


Drones θα σας κυνηγάνε από εδώ και πέρα για να μείνετε κλειδωμένοι.
US, Europe Cities Turn To «Talking Drones» From China To Enforce Lockdowns


Ιω. 14,6 Του λέγει ο Ιησούς• “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.
Εφ. 1,7 Πράγματι δια του Υιού του ελάβομεν και έχομεν την απελευθέρωσιν από την δουλείαν της αμαρτίας και την σωτηρίαν με το αίμα του, που εχύθη επάνω στον σταυρόν και εδόθη δια την εξαγοράν μας. Ελάβομεν έτσι και έχομεν την συγχώρησιν των αμαρτιών μας σύμφωνα με τον πλούτον της χάριτός του.
ONE OF THE MOST IMPORTANT VIDEOS YOU WILL SEE ON THE OUTBREAK…


Μετά τον κοροναϊό θα έρχονται με το έτσι θέλω για να σας αρπάξουν τα παιδιά σας αν δεν υπακούτε στους νόμους.
THIS IS THE FINAL STRAW FOR ME! SHARE THIS WITH EVERY PERSON YOU KNOW ASAP


Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται η κραυγή μιας Αμερικανίδας μητέρας που απευθύνεται στο κόσμο και ερωτάει με έντονο τρόπο αν έχουμε καταλάβει τι μας γίνεται και που μας οδηγούνε όλα αυτά, με την ιστορία του κοροναϊού και λοιπά. Γιατί αυτή η Αμερικανίδα πιστεύει ότι όλη αυτή η υπόθεση είναι μια μεγάλη απάτη.


The Magicians Hidden Hand


Wrong Treatment Dr. Fauci: How Come Hospitals in New York City Are Causing More Death Then Recovery?


Μια μεγάλη απάτη γίνεται για την σαρία των ιατρών που παρουσιάζουν στα μεγάλα κανάλια και κύριο στόχο να τρομοκρατούν τον κόσμο. Για να μην αναφερθούμε στην χώρα μας όπου έχει κυριαρχήσει ένας ιατρικός φασισμός και δεν επιτρέπεται να εμφανίζονται επιστήμονες που διαφωνούν κάθετα με αυτήν την ιατρική τρομοκρατία, θα πάμε να δούμε τι γίνεται στην Αμερική. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα ενός ιατρού που εμφανιζόταν στα κανάλια για να τρομοκρατεί τον κόσμο αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν ιατρός.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα που το πρόβαλαν πολύ τα κανάλια και όποιος εμφανιζόταν πολύ να μιλάει με μια χαρακτηριστική πρόθεση να τρομοκρατεί τον κόσμο και στο ιατρικό σάιτ ενημερώσεων των ιατρών δήλωνε πώς ο κοροναϊός είναι μια απλή ίωση και δεν χρειάζεται να την φοβόμαστε.
Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η κοινωνική θύελλα που προκαλεί η επιδημία του κοροναϊού είναι το προοίμιο, καθώς προετοιμάζει το έδαφος για μια άλλη πολύ μεγαλύτερη θύελλα κοινωνική και οικονομική που θα εγκαθιδρύσει ένα στυγνό ολοκληρωτικό καθεστώς.
Να μην διανοηθείτε ότι σε ένα τέτοιο καθεστώς που ήδη άρχισε σιγά σιγά να εφαρμόζεται με τις διάφορες απαγορεύσεις, θα έχετε ανθρώπινα δικαιώματα καθώς θα μπορούν να μπαίνουν ό,τι ώρα θέλουν στο σπίτι σας με την πρόφαση της καταπολέμησης της αρρώστιας και θα σας εμβολιάζουν-τσιπάρουν με το έτσι θέλω.
DR FAUCI SAYS COVID IS A SIMPLE FLU, AND Q IS not REAL


FAKE Pandemic, FAKE Deathes, FAKE Doctors…All a SIMulation feat. Amazing Polly


Lance Corona The Untold Story
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια