Μας μάντρωσαν χωρίς να πέσει «ούτε μία σφαίρα»: 3δισ. άνθρωποι παγκοσμίως βρίσκονται σε καραντίνα!




Καλπάζει ο αριθμός των κοινωνιών που υφίστανται τρομακτικούς περιορισμούς.
Σχεδόν η μισή υφήλιος παραλύει από την πανδημία του κορωνοϊού, με το σύνολο των χωρών να παρουσιάζουν έστω και 1 σοβαρό κρούσμα.


Στην «μαύρη λίστα» των κρατών που μετράνε πλέον εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) νεκρούς προστίθενται καθημερινά χώρες οι οικονομίες των οποίων βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.

Οι αριθμοί τρομάζουν, καθώς πάνω από 175 χώρες πλήττονται από την πανδημία, με τις 70 εξ αυτών να έχουν θέσει σε ολική καραντίνα το σύνολο των κατοίκων τους!

Οι πρώτοι υπολογισμοί κάνουν λόγο για 3 δισ. ανθρώπων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κατ’οίκον περιορισμό!

Πρόκειται για το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού ο οποίος ανέρχεται σήμερα στα 7,8δισ.

Οι πιο…αισιόδοξες προβλέψεις μιλούν για ραγδαία αύξηση του ποσοστού των κρατών που θα επιβάλλουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ολικές καραντίνες, αγγίζοντας το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού!

Τα νούμερα είναι τρομακτικά υψηλά και έρχονται σε άμεση συνάρτηση με τα τελευταία δραματικά διαγγέλματα πολιτικών ηγετών οι οποίοι μιλούν για «καταστάσεις πολέμου».

Ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα χωρών όπως η Ινδία, ορισμένες Πολιτείες των ΗΠΑ (π.χ.Καλιφόρνια),
η Γαλλία, η Ιταλία, η Αργεντινή και η Κολομβία, που με τη σειρά τους εφαρμόζουν ακραία μέτρα καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας και αυτοπεριορισμού πολιτών.

Επίσης υπάρχουν χώρες όπως είναι η Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο που ναι μεν εφαρμόζουν μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, αλλά αυτά (για την ώρα) απευθύνονται σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.

Προκειμένου να αντιληφθεί κανείς την ραγδαιότητα με την οποία εξαπλώνεται η πανδημία (και τα αντίστοιχα μέτρα) παγκοσμίως, αρκεί να σκεφτεί πως μέχρι πριν μια βδομάδα ο αριθμός των ανθρώπων που ζούσαν σε καθεστώς καραντίνας ανερχόταν στα 1,4δισ.

Δικαίως λοιπόν μπορούμε να μιλάμε για έναν «πλανήτη της σιωπής», αφού πλέον τίποτα δεν κινείται και όλο και περισσότεροι κλείνονται στα σπίτια τους.






el.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/3_26.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια