«Στην άλλη Ελλάδα έχει 1,8 εκατομμύρια μετανάστες κι εδώ διαμαρτύρονται για 20.000»


Ο διάτων πολιτικός αστήρ του Στρατηγού Στεφανή! “Διαμαρτύρονται για 20.000 μετανάστες;”





«Στην άλλη Ελλάδα έχει 1,8 εκατομμύρια μετανάστες κι εδώ διαμαρτύρονται για 20.000» φέρεται ότι είπε μεταξύ άλλων σε συγκέντρωση Αξιωματικών της Μεραρχίας Αρχιπελάγους ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας


Κι όμως. Όπως αποδεικνύει η περίπτωση του πρώην Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και σημερινού Υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».


Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην πανθομολογούμενα αποτυχημένη θητεία του ως Συντονιστή για το μεταναστευτικό που τον έβαλε και στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Θητεία που απ’ ότι γνωρίζουμε με νόμο λήγει τις επόμενες μέρες. Αλλά και στις επικές επισκέψεις του στη Λέσβο όπου ως πολιτικός παράγοντας επισκέφθηκε στρατιωτικά φυλάκια και άλλες μονάδες του Στρατού για… χειραψίες.

Μια από αυτές τις συναντήσεις την περασμένη Παρασκευή κατά την οποία ο κ. Στεφανής μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους Αξιωματικούς της Μεραρχίας Αρχιπελάγους στην Παγανή είπε σύμφωνα με έγκυρες πηγές από παριστάμενους, πρωτοφανή
πράγματα τα οποία αν μη τι άλλο η Κυβέρνηση καλείται να δηλώσει αν είναι κυβερνητική γραμμή ή απλά… γραμμή Στεφανή!

«Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια» φέρεται να είπε ο κ. Στεφανής.

stonisi.gr

https://hellas-now.com/stratigoy-stefani-quot-diamartyrontai-20-000-metanastes/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια