Αντώνης Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): «Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον 1.000.000 πρόσφυγες»







Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και σύντροφος της πρώην Υπουργού Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνης Ζορμπά, έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις απόψεις του.


Αυτή τη φορά, με ανάρτησή του στο Facebook, υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες.

Όπως έγραψε, αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπίσει η χώρα μας την πληθυσμιακή κατάρρευση.



“Εκείνο που θα πρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων.”

Αν αυτή η κυβέρνηση είχε δυο δράμια μυαλό και λιγότερες ιδεολογικές αγκυλώσεις,
συμπλήρωσε στην ανάρτησή του, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μια άλλη γλώσσα, θα έπρεπε να προετοιμάζει τον κόσμο, θα έπρεπε να παίρνει θετικά μέτρα που διδάσκουν με παράδειγμα. Κάνει ακριβώς τα αντίθετα.

Είναι μια κυβέρνηση με φάτσα Μητσοτάκη και ψυχή Σαμαρά. Ο πατριωτισμός στο ναδίρ. Γιατί πατριωτισμός είναι να προβλέπεις το μέλλον της χώρας και να το προετοιμάζεις.

https://www.omorfhzwh.gr/liakos-syriza-i-ellada-echei-anagki-toylachiston-ena-ekatommyrio-prosfyges/?fbclid=IwAR1CJGXcoWL3JQ-epNhlMK9M1QKf6SyD7shtHAceVR8JWKJvUP9ADJYP_ZE


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ρε ο Καραγκιόζης αντί να πει ότι πρεπει να σωθούν κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν παιδιά θέλει να κάνει εισαγωγή κάθε καρυδιάς καρύδι.Και οποίος έχει αντίθετη άποψη από την δική του τότε είναι φασίστας.Ρε που πάμε ρε ;που πάμε; Που έλεγε και ο Βασίλης Αυλωνιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT

    At least 160000 men and women are using a easy and secret "liquids hack" to lose 2lbs each and every night in their sleep.

    It is easy and it works on everybody.

    This is how to do it yourself:

    1) Go grab a glass and fill it with water half full

    2) Then use this weight losing hack

    and be 2lbs lighter in the morning!

    ΑπάντησηΔιαγραφή