Το είπε αυτό η Ντόρα; “Μπορεί να απωλέσουμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου αλλά θα κατοχυρώσουμε της Ρόδου”






Η Ντόρα Μπακογιάννη ενεργεί ως λαγός της κυβέρνησης Μητσοτάκη προετοιμάζοντας-προϊδεάζοντας τον λαό για το τι έχει συμφωνηθεί να ξεπουληθεί.
Το antinews καλυπτει στη συνέχεια το θέμα και τις διαστάσεις που έδωσε σε αυτό ο δημοσιογράφος Χρήστος Παπαχρήστος.


Την αρχή έκανε ο Ντόκος με το περίφημο «καζάν – καζάν», που έστρωσε το δρόμο στη Ντόρα για την… πατριωτική προσφυγή στη Χάγη. Τη σκυτάλη πήρε ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισημοποίησε τα περί Χάγης για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διενέξεων. Ωστόσο, η Ντόρα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και φανέρωσε τι πραγματικά θα συμβεί στη Χάγη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου από την στήλη του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πρέπει να ξεφύγουμε από τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις του περασμένου αιώνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα μεταξύ μας προβλήματα, να δούμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή «με άλλο μάτι»,
και να κατανοήσουμε ότι τυχόν προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης μπορεί μεν να έχει ως συνέπεια μερικές απώλειες για μας, όπως ας πούμε την ΑΟΖ του Καστελλορίζου, αλλά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματα άλλων νησιών μας, όπως της Ρόδου ή της Λέρου».



Από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που διαβάσαμε.
Είναι αδιανόητο την ώρα που ελλοχεύει ο κίνδυνος για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, να γίνονται τέτοιες ηττοπαθείς (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο) δηλώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματική πρόβλεψη Καλεντερίδη: Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες στα πρότυπα των Ιμίων

Δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη φιέστα που έχει στήσει ο κύριος Μητσοτάκης για να γιορτάσει την θριαμβευτική εκλογή της κυρίας Σακελλαροπούλου.
Όμως, θα πρέπει να μας απαντήσει: Συμφωνεί με την αδελφή του;

Αν διαφωνεί, τότε θα πρέπει να την διαψεύσει δημοσίως.
Αν συμφωνεί, τότε δύσκολα τα πράγματα.
Αναμένουμε εναγωνίως την απάντηση…

η ντορα μπακογιαννη ωσ λαγος



indobserver.gr

https://hellas-now.com/to-eipe-ntora-quot-mporei-na-apolesoyme-tin/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Tα δικαιώματά σου, που εσύ με την μέχρι στιγμής σιωπή σου για την προδοσία της χώρας παρέδωσες, θα τα πάρεις πίσω, ΜΟΝΟΝ όταν καταδικάσεις επίσημα με σχετική καταγγελία και άμεσα, την παράλειψη των διώξεων της προδοσιας που πρόσφατα (προ επταετίας ), ανακοινώθηκε από τη βουλή.
    Στα συλλαλητήρια θα καταστεί σαφές και θα γίνει σε όλους γνωστό, ότι το λιγότερο που άμεσα όλοι οι Έλληνες θα κάνουμε είναι ότι θα τοποθετηθεί ο καθένας μας γραπτώς με σχετική καταγγελία κατά της προδοσίας και της εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία. Γνωστοποιώντας επίσημα διεθνώς και προς κάθε κατεύθυνση, ότι αφενός οι πολιτικοί πλέον δεν εκπροσωπούν τη βούληση του κυρίαρχου λαού καθώς έχουν όλοι τους προδώσει τη χώρα ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ. Και το σημαντικότερο, ότι στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα κάνουμε καταλήψεις στα εκλογικά κέντρα ζητώντας να ξεκινήσουν οι (ήδη και παρανόμως καθυστερημένες) διώξεις της εσχάτης προδοσιας που δικογραφια της οποίας έχει από τις 24/11/2011 σχηματιστεί και ανακοινωθεί από την έδρα της βουλής,λιμνάζοντας στα πρακτικά της στη σελίδα 1985 και ισχύει εις βάρος 172 εν ενεργεία βουλευτών - υπουργών, Όπου την οποία δικογραφια μάλιστα σε πλήρη συνεννόηση μεταξύ των και οργανωμένα οι 300σιοι προδότες της βουλής αλλά και όλα τα καθίκια οι εξοκοινοβουλευτικοι υποψήφιοι, επί 7 χρόνια τώρα και με σκοπό την νομιμοποίηση της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας και της κατοχής της χώρας, εξακολουθούν παραβιάζοντας ασύστολα βασικά άρθρα του Συντάγματος να αποσιωπούν και να υποθάλπουν.
    Οι προδότες αυτοί, και τα εγκλήματα τους έχουν καταγγελθεί και συνεχίζουν καθημερινά να καταγγέλλονται από τους Ελληνες, δια της Ιεράς Δηλώσεως.
    Δες την σελίδα 1 της καταγγελίας ( Ιερή Δήλωση ) που βλέπεις στην καρφιτσωμένη ανάρτηση της ομάδος . Όσοι είστε Έλληνες πηγαίνετε στο Α.Τ της περιοχής σας και ΑΚΥΡΏΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ** ΕΜΠΡΑΚΤΑ**. όχι δηλαδή μόνον με συλλαλητήρια και φωνές ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΘΈΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ( βάλτε δηλαδή την υπογραφή σας κατά της προδοσίας της χώρας και και της κακουργηματικής παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία ). ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ( με σφραγίδες σε όλες τις σελίδες) ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΜΈΝΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ( σβήνοντας τα ενδιάμεσα στοιχεία σας έτσι όπως ειναι σβησμένα σε αυτήν που έχω αναρτήσει στον τοίχο μου )
    Για ότι απορία πείτε μου)
    Ο κάθε πολίτης οφείλει εκ των καθηκόντων του να γνωρίζει αλλά και επίσης να καταθέτει προς τις αρχές, ότι η προπαγάνδα υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία, συνιστά εκτός των άλλων και άμεση συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος. Που σημαίνει, ότι ο κάθε πολίτης υποχρεούται βάσει του άρθρου 120 παρ 4Σ να ενεργήσει με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ εναντίον οποιουδήποτε προπαγανδίζει και ενεργεί υπέρ της παραχώρησης προς τα Σκόπια του ονόματος Μακεδονία https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή