16 Ιανουαρίου 2020

Άγριο δούλεμα της ελληνικής αποικίας από Γερμανία: “Εκπροσωπείστε από Ε.Ε”

Δεν φτάνει που η Γερμανία, για να ικανοποιήσει την Τουρκία και τις απαιτήσεις της, απέκλεισε καλού-κακού την “Ελλάδα των υπαλλήλων” της από την Διάσκεψη της Κυριακής στο Βερολίνο, αλλά δουλεύει και την ελληνική αποικία από επάνω.


Από: iskra.gr


Έτσι, ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ έφτασε στο σημείο να πει
πως “θα δοθούν και άλλες ευκαιρίες για να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα“(!), ενώ με περισσή υποκρισία και θρασύτητα πρόσθεσε ότι “η Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ε.Ε“!!!


Αφού η Ε.Ε μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα γιατί άραγε η Ε.Ε δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Γερμανία και την Γαλλία και την Ιταλία κύριοι υποκριτές;


Όταν φυσικά λέει το γερμανικό ΥΠΕΞ ότι η Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ε.Ε, προφανώς εννοεί ότι εκπροσωπείται από την Γερμανία, αφού η Ε.Ε δεν είναι τίποτα άλλο παρά η μεγάλη αυλή της Γερμανίας.


Ακόμα χειρότερα και εμπαίζοντας ωμά τον ελληνικό λαό ο Γερμανός εκπρόσωπος είπε ότι η Διάσκεψη δεν θα συζητήσει τις ανησυχίες της Ελλάδας για το Τουρκολυβικό μνημόνιο αλλά η Διάσκεψη έχει στόχο “να συμφωνήσουν τα βασικά μέρη που επηρεάζουν τις αντιμαχόμενες παρατάξεις στη Λιβύη“.


Μα περί αυτού πρόκειται. Διότι το ερώτημα είναι αν η Συμφωνί
α που θα καταλήξουν τα βασικά μέρη που επηρεάζουν τις αντιμαχόμενες παρατάξεις στη Λιβύη, θα περιέχει ή όχι το Τουρκολυβικό σύμφωνο. Η παρουσία της Τουρκίας στη Διάσκεψη και ο αποκλεισμός της Ελλάδας σηματοδοτεί την νομιμοποίηση του παράνομου Τουρκολυβικού Μνημονίου, ό,τι και να λέει η Γερμανία για το Διεθνές Δίκαιο, προκειμένου να χρυσώσει το χάπι της παράδοσης κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στην τουρκική βουλιμία.


Αν δεν υπάρξει μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή, όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι δυστυχώς καταδικασμένη.
http://www.freepen.gr/2020/01/blog-post_317.html?fbclid=IwAR1G-9DnrrFim44LIPCdDEOndw5SJvO9YntOT2pWIE4ESY-B5-7pUC9cwJc

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου