ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ISIS.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο στόχος είναι η Ευρώπη, η κοιτίδα της λευκής φυλής που δεν είναι αθώα για την κατάντια του ανθρώπου στον πλανήτη. Από ότι φαίνεται το ISIS φτιάχτηκε από τους Χάζαρους τραπεζίτες, για να επιφέρει μέσω του μουσουλμανικού κόσμου και ισλαμικού εξτρεμισμού, παγκόσμιες ανακατατάξεις, ειδικά στον τομέα της ασφάλειας.!

Μιας και οι Χαζάροι δεν ανήκουν
στην λευκή φυλή, ασχέτως αν έχουν "ασπρίσει" τους τελευταίους αιώνες. Αγόραζαν αδρά την λευκή ευρωπαϊκή σάρκα (βλ. Ομπάμα). Οι Χάζαροι (Ασκενάζι) είναι ένα λευκομογγολικό φύλλο το οποίο κατά το παρελθόν είχε ένα μεγάλο κράτος, και όπου κατά τον 8ο αιώνα μ.Χ. ασπάστηκε μαζικά τον ιουδαϊσμό. Το άλλοτε κράτος των Χάζαρων καταλύθηκε από τους Ρώσους, που για αυτό τον λόγο τους θεωρούν αιώνιους εχθρούς.
Oι Χαζάροι η αλλιώς HAN-AZIR ανήκουν στην ουρολοαλταική φυλή της περιοχής Μογγολίας....δηλαδή πρόκειται για Μογγόλους που είχαν και αίμα της κίτρινης φυλής....όπως μας πληροφορεί και ο ιστορικός L.DINDORT (HISTORIA GRAECI MINORES.R.1,1870 LEIPZING)..


Χαρακτηριστικό δείγμα Χαζάρου ο παρακάτω :


Πρόσεξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τα μάτια του, τα αυτιά του, τα φρύδια του (αν βέβαια τα ξεχωρίσεις) μπορεί να έχει λευκό δέρμα....αλλά ΔΕΝ ανήκει στην λευκή φυλή , είναι καθαρόαιμος χαζάρος..
...είναι αυτοί που τους ξέραμε παλαιότερα ως Χαλδαίους. Ο Όμηρος τους ονομάζει "Άλυβες" μεταπεσόντων σε " Χάλυβες" και μετά σε " Χαλδαίους" από παραφθορά και μεταποίηση της λέξεως. Στην Ιλιάδα αναφέρονται ως σύμμαχοι των Τρώων ...ο Στράβων αναφέρεται σε αυτούς και τους ονομάζει Χαλδαίους ...που απο τα αρχαία χρόνια σήμαινε τον αγύρτη, τον περιπλανώμενο (θυμίζει μήπως κάτι;;), τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ...σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Άλυβες κατοικούσαν στα σημερινά σύνορα Γεωργίας-Τουρκίας...ακριβώς εκεί όπου βρίσκονταν το βασίλειο των Χαζάρων....πριν τους το διαλύσουν οι Ρώς η Ρώσσοι.

Το μοτίβο του σουνίτικου ISIS είναι βασισμένο στους άλλοτε Ισμαηλίτες ασσασίνους, όπου και αυτοί με την σειρά τους είχαν χρησιμοποιηθεί στην εποχή τους και άφησαν το στίγμα τους, έχοντας φυσικά σχέσης με κάποια τμήματα των σταυροφόρων. Είναι αξιοσημείωτο επί των ημερών μας, ότι οι δυτικές κυβερνήσεις, πιόνια των Χάζαρων τραπεζιτών, αφού φτιάξουν το πολιτικό υπόβαθρο και οπλιτικό επίπεδο σε μια τρομοκρατική οργάνωση με φανατικά θρησκευτικά στοιχεία, μετά δίνουν εντολή στους ίδιους κυβερνώντες να αφήσουν να περάσουν μέσα στα κράτη τους, υπό το πρόσχημα της «αλληλεγγύης των λαών», φανατικά μουσουλμανικά στοιχεία… το αποτέλεσμα γνωστό, και αναμενόμενο, όταν κάποιος εκπαιδεύει λύκους στο να σκοτώνουν και μετά τους αφήνει να περάσουν μέσα στην στάνη με την δικαιολογία ότι θα έχει βαρύ χειμώνα! Όλες τις ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις του πλανήτη, τις έχουν ιδρύσει και εκπαιδεύσει οι Η.Π.Α. Η ισλαμιστική τρομοκρατία αποτελεί τον μη κυβερνητικό βραχίονα των Η.Π.Α. για την διεθνή επιβολή τους...των Χάζαρων Διεθνιστών τραπεζιτών.

Ο τελικός αποδέκτης οι Ευρωπαϊκοί λαοί, όπου ως άλλα πρόβατα βρίσκονται σε ένα μεγάλο φασιστικό πολιτικό πείραμα με φυλετικές προεκτάσεις… Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει και αυτό για το καλό της παρέας!!! Το πολύ ενδιαφέρον ιστορικά σε όλα αυτά που διακρίνεις κάποιος, είναι ότι επί των ημερών μας, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα παρελθόντων χρονικά ιστορικών επιπέδων, που παρουσιάζονται μπροστά μας, ταυτόχρονα σε πραγματικό χρόνο, αλλά με διαφορετικές ονομαστικές ταμπέλες!
Όταν καταλάβετε το τι θέλουν από εμάς ως Ελλάδα, οι παγκόσμιοι εθνικιστές, και οι παγκόσμιοι διεθνιστές, τότε θα καταλάβετε ΤΙ έρχεται και για τι μας προορίζουν.!!


zeys-elaynon
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/isis.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια