Η χρεοκοπία της Deutsche Bank ανέρχεται σε 250 τρισεκατομμύρια δολάρια! Να είστε έτοιμοι για οικονομική κατάρρευση και κραχ στο Χρηματιστήριο! Τέλειο βίντεο!

Η Deutsche Bank Kaputt! 250 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους-Να είστε έτοιμοι για οικονομική κατάρρευση και κραχ στο Χρηματιστήριο. Οι φήμες λένε ότι η Deutsche Bank είναι η τράπεζα ζόμπι που προκαλεί την κρίση της αγοράς ρευστότητας της Fed.
Αν η Deutsche Bank κατεβεί, όλα κατεβαίνουν. Είναι σαν ένα σπίτι με τραπουλόχαρτα.
Επειδή είναι πολύ διασυνδεδεμένη μέσω παραγώγων με τις μεγάλες τράπεζες της Wall Street, συμπεριλαμβανομένων των JPMorgan Chase, Citigroup, Goldman Sachs, Morgan Stanley και Bank of America.
Έχει γίνει ένα σκοτεινό σύννεφο στον ορίζοντα. Με τον ίδιο τρόπο, η Citigroup κατέγραψε αρνητική πρόοδο στις πρώτες ημέρες της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008. Η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα της Ευρώπης, η Deutsche Bank, βρίσκεται σε μεγάλο πρόβλημα.
Αν γίνει πραγματικότητα, θα είναι το τέλος του χρηματοπιστωτικού συστήματος όπως το γνωρίζουμε. Η Deutsche Bank δεν θα μπορούσε να χρεοκοπήσει χωρίς να προκαλέσει φαινόμενο ντόμινο και να πάρει μαζί της όλο το σύστημα με χρέη 250 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

The Atlantis Report

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/deutsche-bank-250.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια